barakuda1 04.05.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) "Garnitur" dostepnych kandydatow nieco tandetny, kiepskiej jakosci, ale...mniejsze zlo wybierajac - i ja na Komorowskiego zaglosuje - Hehehe - jaki garnitur, jaki garnitur ..... Komorowski wystapil w czarnej kapocie z dwurzedem wielkich guzikow - jak admiral a nie marszalek hehehehehe . Niech mu ktos poradzi zeby cos zrobil z tym wlosem pod nosem jesli jest taki murgrabia Walgodesco bo wyglada jakby mu gluty spod kichawy wyplywaly . Bardzo apetycznie . - Edytowane 5 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.05.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 To zupełnie jak zęby Jarka hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.05.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Wybory jakieś Mistera czy co ??? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.05.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Wybory jakieś Mistera czy co ??? :D:D Widocznie tak, skoro wąsy i marynara nie konweniuje , to i zęby oraz podarte buty mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.05.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Widocznie tak, skoro wąsy i marynara nie konweniuje , to i zęby oraz podarte buty mogą. To na temat. W moim odczuci PO zrobilo blad wystawiajac Komorowskiego. Jawi się bezpłciowo i widac, ze ma byc jedynie reprezentantem. Brak mu charyzmy. Lepszym kandydatem bylby Sikorski, bardziej wyrazisty, ale on nie skłoniłby wyborcow PO bliskich PiS oraz wyborcow PiS bliski PO (wiadomo przeciez, ze obie partie sa partiami postsolidarnosciowymi i chadeckimi i w 80% programowo bliskimi) do oddania glosu - gdyz dal plame i zachowal sie jak nastolatek mowia w prostacki sposob o swoim dawnym szefie (Kaczynskim). Natomiast Kaczynski ma fatalny pijar - dzieki Gazecie Wyborczej (Michnik jakos tam dogadal sie z postkomunistami) oraz TVN (Walter to stary agent sluzb), gdyz cala kampania dekomunizacji Kaczynskich nie jest i nie byla im na reke..... Osobiscie przerazaja mnie zwiazki Kaczynskich z Rydzykiem i nawiedzonymi katolikami (byc moze jest to kwestia jedynie zdobycia poparcia - dlatego marszalek Marek Jurek odszedl z PiS...) ale nieobliczalnosc Kaczynskiego jest juz generalnie znana i pewnie niczym nowym niezaskoczy, natomiast Komorowski jest kompletnie nieznany i widac, ze chlop sie gubi w swoich funkcjach, wiec rodzi sie pytanie czyj scenariusz bedzie wypelnial? z dwojga zlego wybieram zlo, ktore juz znam - wiec Kaczynski ma moj glos. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.05.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Bardzo mnie przeraziłeś tym cytatem. I co teraz z wami będzie jak wygra?Znowu trauma na parę lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.05.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Kogo wybrać? Może jakieś konkrety ? Podaję fakty : 1) niższe podatki w tym roku - to za PiS się stało 2) likwidacja podatku od darowizn pomędzy rodzicami a dziećmi 3) mieszkania do wykupu za tzw. 1zł. Ile starszych babć i dziadków, w komunie okradanych, wkońcu kupiło sobie mieszkanie na które i tak już wcześniej zapracowali, a i kapitał nie trafił do Panów prezesów spółdzielni mieszkaniowych tylko się rozproszył po społeczeństwie 4) ulga na dzieci , mała fakt ale coś, podobno ma zniknąć co do obecnej władzy naprawdę staram sie coś pozytywnego dostrzec i nic. Jeżeli cóś jest to proszę o fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.05.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ale ciebie marian nikt nie zamierza do niczego przekonywać to przecież daremne.Głosuj na prezesa, w końcu trzeba pracodawcę popierać.Z czego niebogo będziesz żyć, jak nie z pisowskiej agitacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 04.05.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) 4) ulga na dzieci , mała fakt ale coś, podobno ma zniknąć To, że obecna ulga jest taka a nie dwa razy mniejsza to efekt zgłoszenia poprawki przez Prawicę Rzeczypospolitej - nie przez PIS A tu wypowiedź pani Gilowskiej - autorytetu PIS : W opinii wicepremier, z ulgi nie skorzystają osoby, które zarabiają mało, natomiast skorzysta z niej "nieliczna grupa bogaczy", która zafundowała sobie wiele dzieci. Gilowska wyraziła nadzieję, że ustawa zostanie zmieniona w Senacie. Bardzo to przypomina coś z przeszłości : http://www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4 Podaję fakty “Jeśli fakty przeczą mojej teorii, tym gorzej dla faktów” - Hegel Edytowane 4 Maja 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.05.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 A jakieś konkrety działań PO?? czy Hallo, Huston mamy problem ? czyli z fanatykami PO dyskutuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.05.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Aleś ty się chłopie bystry zrobił.Dedukcja bystra jak u Ziobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.05.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Generalnie chyba czas założyć przez co poniektórych "bloga"I tam szukać wsparcia, oponentów, sprzymierzonych.....Bo mnie się włącza "subskrybowany" a mętne i mędzące nie po naszemu i forumowemu.Pora sie chyba wyluzować i spojrzeć na antagonistów - warto to,to,to, - kontynuować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.05.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Chop z Gumy - poważny i z zębem..........Weź - please - nie wdawaj się już bo zmienie zdanie - nie chcem ale bebe musiał................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.05.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Chop z Gumy - poważny i z zębem.......... Weź - please - nie wdawaj się już bo zmienie zdanie - nie chcem ale bebe musiał................ Cieszę się , że doceniasz to jaki konkretny jestem w dyspucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.05.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Brak argumentów? I została tylko gramatyka :D:D " w pi..... z takim elektoratem PO", O. Dyrektor moze chodzić jak paw, przy pełowcach jego elektorat to geniusze :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 04.05.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Marian, w trakcie dyskusji w kilku wątkach kilka razy zostałeś przyłapany zarówno na kłamstwach jak i naginaniu faktów i przemilczaniu rzeczy niewygodnych dla siły przewodniej narodu (a może partii). Ja wiem, że kłamstwo powtarzane po wielokroć staje się dla niektórych prawdą, ale mam prośbę - weryfikuj to co piszesz. Naprawdę ciężko się Ciebie czyta. Pomijam ortografię, choć w pewnym wieku niektórych błędów po prostu nie wypada robić - a tu czasem aż zęby bolą (polecam firefoxa i automatyczną korektę). Ale u Ciebie problem jest z zawartością merytoryczną - wyskakujesz ni z gruszki ni z pietruszki z jakimiś dziwnymi tekstami i zarzutami. Widzę też problem z logiką - nie każdy krytykujący PIS jest wyborcą PO, tego jakoś dziwnie zrozumieć nie możesz, choć wiele osób pisało to już wiele razy. Ja mam zarówno PO jaki i PIS głęboko w ... z tym, że PIS każe mi jak mam myśleć - a tego bardzo nie lubię, a PO jest dla mnie przeźroczyste. I powtórzę się - nie cierpię obłudy, zadufania w sobie, nachalnej agitacji i paru innych cech - a niestety w Twoich postach widzę je często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.05.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Marian, w trakcie dyskusji w kilku wątkach kilka razy zostałeś przyłapany zarówno na kłamstwach jak i naginaniu faktów i przemilczaniu rzeczy niewygodnych dla siły przewodniej narodu (a może partii). Ja wiem, że kłamstwo powtarzane po wielokroć staje się dla niektórych prawdą, ale mam prośbę - weryfikuj to co piszesz. Naprawdę ciężko się Ciebie czyta. Pomijam ortografię, choć w pewnym wieku niektórych błędów po prostu nie wypada robić - a tu czasem aż zęby bolą (polecam firefoxa i automatyczną korektę). Ale u Ciebie problem jest z zawartością merytoryczną - wyskakujesz ni z gruszki ni z pietruszki z jakimiś dziwnymi tekstami i zarzutami. Widzę też problem z logiką - nie każdy krytykujący PIS jest wyborcą PO, tego jakoś dziwnie zrozumieć nie możesz, choć wiele osób pisało to już wiele razy. Ja mam zarówno PO jaki i PIS głęboko w ... z tym, że PIS każe mi jak mam myśleć - a tego bardzo nie lubię, a PO jest dla mnie przeźroczyste. I powtórzę się - nie cierpię obłudy, zadufania w sobie, nachalnej agitacji i paru innych cech - a niestety w Twoich postach widzę je często. Temat jest " Kampania wyborcza " , to co insynułujesz mi , że to ja schodze z tematu czy naginam do niego?? PO jest dla mnie przeźroczyste, ....................... u Ciebie problem jest z zawartością merytoryczną - wyskakujesz ni z gruszki ni z pietruszki z jakimiś dziwnymi tekstami i zarzutami. Zadaje proste pytania w/g mnie , ale wiem ze niektórzy maja z tym naprawde problem. Dla przykładu : w temacie "WYDZIELONY teorie spiskowe " podałem czas miejscowy 10.39 co dla niektórych było już problemem ( niestety nie bede pisac dla przedszkola, w/g mnie dorosły zrozumie ten skrót myslowy jak czas katastrofy był wałkowany do znudzenia ) Ostatnie moje pytanie: Co zrobiono za rzadu PO ?? Też przekracza możliwości nie tylko sympatyków ale nawet tych co wybiorą mniejsze zło , co takego pcha ich do popierania PO. Pozostaje im gramatyka, proktologia i tp. Mysle ze mam tu do czynienia z powaznymi ( w większości ) ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 04.05.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Naprawdę nie rozumiesz co dużą część pcha do popierania Komorowskiego na prezydenta ? To, że nie jest Kaczyńskim. Koniec, kropka. Swoją radę o Firefox-ie podtrzymuję. Z dobrego serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.05.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) stare i stare od wielu dzisiejszych. POLECAM dla adwersarzy i jątrzących,,, i wiecie co? To jest tak stare jak ja. I tej wersji sie trzymajmy Edytowane 4 Maja 2010 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.05.2010 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) W/g mnie jest tu na forum ( inie tylko) wielu "cieniasów' co trzęsą galotami a nie wychylaja się ze swoim kandydatem, czy to z PSL, UPR czy SLD. Ja swoich pogladów bronie jak niepodległości natomiast co można wymagać od tych "dekowników" gdyby przyszło bronić Polski??Wniosek nasówa się sam ( moze tylko mi ) Co do ulgi na dzieci , to zapytaj tych co pracują na etacie i mają 2, 3, 4, 5 dzieci czy im to zaszkodziło PiS . Edytowane 4 Maja 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts