mariankossy 16.06.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 http://img824.imageshack.us/img824/3294/kungpo.jpg http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,Sad-wyda-wyrok-w-sprawie-Palikota---groza-mu-dwa-lata,wid,12374631,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 16.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 - To dlaczego piszesz, że masz rozum ? Napisałem, że mam "swój rozum". Proszę nie wyrywać słów z kontekstu. Protestuję przeciwko takiej manipulacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 16.06.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jak znam życie protest zostanie odrzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 16.06.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Towarzyszka manipulantka pozew odrzuci jako godzący w dobre imię pozwanego A w temacie kampanii : Wojciech Młynarski - apel wyborczy By uprzedzić niejedną przedwyborczą scysję trzeba ogólnopolską powołać komisję, co uczciwie wykaże, gdzie ziarno, gdzie plewy kto to jest człowiek prawy, a kto człowiek lewy. Niech w komisji ustalą specjalny podstolik kto jest dobry katolik, kto marny katolik, niech komisja ustali i się nie zamota kto Polak-patriota, kto zły patriota. Niech komisja lustrując rozliczne mężczyzny stwierdzi kto ma charyzmę, kto nie ma charyzmy. I niechaj raz ustali komisja uczciwa rozgrywać katastrofę, czy jej nie rozgrywać? Niech komisja ustali krótko, jeśli łaska, czy ktoś się całkiem zmienił, czy to tylko maska. Niech ustali, bo z grubsza to tylko wiadomo gdzie wtedy stali oni, a gdzie stało ZOMO. A teraz już bez żartów Panowie i Panie taka komisja nigdy w życiu nie powstanie, najgorętszy przeciwnik, nie ma co tu gadać nie ma tyle bezczelności żeby w niej zasiadać. Więc w dyskusjach, uznając argumentów siłę, nie tykajmy tematów, które wymieniłem. Niech dyskusje ukażą argumentów pełnię ale owe tematy odpuśćmy zupełnie, bo kiedy z przeciwnikiem zaczynasz drzeć koty ględząc na te tematy popadasz w idiotyzm. Przeto w dyskusji myśli wyrażaj najprościej, wyzbądź się głupich żartów i uszczypliwości, i próbuj, gdy się trudna debata przydarza po chrześcijańsku pokochać swego adwersarza... Taki mam sąd w tych sprawach, Panowie i Panie i niechaj tak się stanie, a gdy tak się stanie, wtedy Polak w promieniach czerwcowego słonka będzie kochając Jarka głosować na Bronka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 16.06.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) A teraz tą myśl w rymach częstochowskich, aby każdy kolega mógł zrozumieć, na co się nie zgadza. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez m.k.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 16.06.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 A teraz tą myśl w rymach częstochowskich, aby każdy kolega mógł zrozumieć, na co się nie zgadza. Każdy jeden ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 16.06.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Towarzyszka manipulantka pozew odrzuci jako godzący w dobre imię pozwanego A w temacie kampanii : Panowie i Panie i niechaj tak się stanie, a gdy tak się stanie, wtedy Polak w promieniach czerwcowego słonka będzie kochając Jarka głosować na Bronka.[/i] a teraz przechodzimy na http://www.radiozet.pl i porozmawiamy obyczajach w Platformie Obywatelskiej, czy się pije kiedy się siada za kierownicą, czy powinno się pić. Monika Olejnik: : Właśnie donosi nam "Super Express", że Janusz Palikot zasiadł za kierownicą po kieliszku wina, a Sławomir Nowak mu nie przeszkodził, szef sztabu. Grzegorz Schetyna: : Nie wiem z kiedy jest to zdjęcie, kiedy się to zdarzyło. Monika Olejnik: : No takie wygląda na świeżutkie. Grzegorz Schetyna: : Tak, ale Monika Olejnik: : Ja myślę, że w tym tygodniu. Grzegorz Schetyna: : W tym tygodniu, nie powinno się jeździć po spożyciu alkoholu, jestem twardym zwolennikiem tej tezy, a jeżeli ktoś robi zdjęcie to może też zawiadomić odpowiednie organa żeby interweniować w tej sprawie. Monika Olejnik: : Oj, nie lubi pan Palikota, chciałby pan żeby policja go złapała. Grzegorz Schetyna: : Nie, tylko jak ktoś robi zdjęcie, znaczy nie akceptuję takich rzeczy, ale tam wiem, że chyba jest 0,2 promila, więc jeden kieliszek wina do obiadu nie jest na pewno przestępstwem, ani wykroczeniem, więc mi się wydaje, że to jest ilość taka, którą może organizm przyjąć. ...... Monika Olejnik: : A zazdrości pan Jarosławowi Kaczyńskiemu Jadwigi Staniszkis, która tak dzielnie o niego walczy, jak nikt inny. Grzegorz Schetyna: : Tak, tak, tak, bardzo szanuję, nie zawsze się zgadzam, ale bardzo szanuję takie twarde opinie i taką ocenę, no taką prawdziwą i od zawsze, bo pani prof. Staniszkis była krytyczna, znaczy zawsze jest krytyczna wobec obozu, który sprawuje władzę, ale tutaj ewidentnie ma słabość do Jarosława Kaczyńskiego. Ja szanuję jej zdanie i lubię słuchać jej ocen i opinii Monika Olejnik: : A rozłożyła na łopatki Palikota? Grzegorz Schetyna: : Tak, zaskoczyła na pewno w takim starciu nie wystarczy rozbić okulary żeby przekonać ludzi do tego, co się chce powiedzieć i to było widać w poniedziałek. Monika Olejnik: : Czyli potrzebny jest intelekt. Grzegorz Schetyna: : Zawsze potrzebny jest intelekt. Monika Olejnik: : Powiedział Grzegorz Schetyna, dziękuję bardzo. Grzegorz Schetyna: : Dziękuję. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Schetyna-zazdroszcze-Kaczynskiemu-Staniszkis,wid,12375144,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 16.06.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Każdy jeden ? Racja. W obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 16.06.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) to jest dobre ! Sztab Jarosława Kaczyńskiego przygotował specjalną stronę, na której Polacy mogą spontanicznie wyrazić poparcie dla kandydata PiS: ludzie z różnych regionów Polski sami mieli wysyłać filmy ze swoimi nagraniami. W rzeczywistości, wszyscy nagrani wypowiadają się do tego samego mikrofonu, a część z nich występuje na tym samym tle, mimo że pochodzą z innych miast.http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8020515,Wybory_2010__To_samo_tlo__ten_sam_mikrofon___Spontaniczne_.html i pytanie: czy naprawdę chcemy, żeby rządzili nami idioci, którzy nawet tzw. spontaniczną akcję poparcia potrafią spieprzyć ? Edytowane 16 Czerwca 2010 przez BOHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 16.06.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 marian , wzywam Cię . Ciebie barakudo także. Uzasadnij nam to logicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 16.06.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Uzasadnij nam to logicznie. tylko bez takich ! to może ich zabić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 16.06.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 - Chciałabym poprzeć pana Kaczyńskiego, żeby w końcu w Polsce była prawda, prawda i tylko prawda. Jeden pan Kaczyński, świętej pamięci, co chciał prawdę, ale nie dali i nie wiem czy temu się uda - mówi starsza kobieta z Elbląga. (...) - Będę głosował na Jarosława Kaczyńskiego, bo jest wielkim Polakiem, wielkim patriota, poprowadzi Polskę do zwycięstwa - mówi mężczyzna w średnim wieku z Elbląga.Prawdy są trzy: cała prawda, święta prawda i gówno prawda. lub cała prawda, też prawda i gówno prawda i ewentualnie prawda, cała prawda, gówno prawda. W tym przypadku, a właściwie nie tylko w tym, można mówić tylko o tej trzeciej prawdzie. Ciekaw jestem też do jakiego to zwycięstwa ma nas poprowadzić ten "wielki" Polak. Czyżby chciał zamienić wojnę polsko-polska na wojnę polsko- rosyjską? Kurcze, taki prawdziwy Pies wojny. Musi walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 16.06.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 to jest dobre ! Sztab Jarosława Kaczyńskiego przygotował specjalną stronę, na której Polacy mogą spontanicznie wyrazić poparcie dla kandydata PiS: ludzie z różnych regionów Polski sami mieli wysyłać filmy ze swoimi nagraniami. W rzeczywistości, wszyscy nagrani wypowiadają się do tego samego mikrofonu, a część z nich występuje na tym samym tle, mimo że pochodzą z innych miast. http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8020515,Wybory_2010__To_samo_tlo__ten_sam_mikrofon___Spontaniczne_.html i pytanie: czy naprawdę chcemy, żeby rządzili nami idioci, którzy nawet tzw. spontaniczną akcję poparcia potrafią spieprzyć ? Takie http://www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40 mi się przypomniało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 16.06.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) - - Hi hi - to co , Korwin Mikke ? Utrzymujemy teraz BP przy życiu żeby system emerytalny w Anglii się nie przewrócił .......... Takie są realia ' wolnego rynku ' . Ale można sobie dyskutować czy trzeba mieć zapięte pasy w samochodzie czy nie . Można sobie podyskutować o, np tu http://www.youtube.com/watch?v=kQFKtI6gn9Y&feature=related - Edytowane 16 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 16.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 marian , wzywam Cię . Ciebie barakudo także. Uzasadnij nam to logicznie. Tylko co? Nie chciałbym popełnic Komorowskich , ja nie Bronek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 16.06.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Tylko co? Nie chciałbym popełnic Komorowskich , ja nie Bronek. http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8020515,Wybory_2010__To_samo_tlo__ten_sam_mikrofon___Spontaniczne_.html Dobrze wiesz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 17.06.2010 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Po tak trudnym pytaniu jak znam życie forumowe, aktywność mariana zmaleje.Zadziała najprawdopodobniej stara śląska zasada - "rób się głupi, przyjdziesz fraj":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.06.2010 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Wywiad Grzegorza Napieralskiego dla blogerow Salon24.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.06.2010 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Zostało parę dni do wyborów. W sondażach Jarosław Zoliborski Wielki dalej z tyłu. Przyszła pora na haki. Ciekawe co też PiS wymyśli, Wyciągnie coś teraz czy w drugiej turze? A jak drugiej tury nie będzie? W poprzednich wyborach Kurski z triumfem ogłosił że dziadek Tuska był w wehrmachcie. Po wyborach oczywiście przeprosił. Nic go to nie kosztowało a ile zyskał . Pora na haki na Komorowskiego. Czas już światu prawdę objawić czy jeszcze poczekać? Nareszcie coś się w polityce dzieje. Jak Ziobry w telewizorze zabrakło to się zrobiło nudno. Normalnie tak jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 17.06.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Po tak trudnym pytaniu jak znam życie forumowe, aktywność mariana zmaleje. Zadziała najprawdopodobniej stara śląska zasada - "rób się głupi, przyjdziesz fraj":D Pytanie mało precyzyjne. cyt. cały post: marian , wzywam Cię . Ciebie barakudo także. Uzasadnij nam to logicznie. Rozumię że chodziło o to co ja wcześniej napisałem : "Monika Olejnik: : A rozłożyła na łopatki Palikota? Grzegorz Schetyna: : Tak, zaskoczyła na pewno w takim starciu nie wystarczy rozbić okulary żeby przekonać ludzi do tego, co się chce powiedzieć i to było widać w poniedziałek. Monika Olejnik: : Czyli potrzebny jest intelekt. Grzegorz Schetyna: : Zawsze potrzebny jest intelekt. ...." Odpowiadam: Szetyna odniósł sie do pytania Moniki co do intelektu najlepszego Kolegi ( a może nawet przyjaciela) Bronka pana Poliknuta. Obaj dobrze się rozumieja bo "nadają na tym samym poziomie intelektualnym a Grzechu tego "niskiego" poziomu nie popiera ,co widać w treści jego odpowiedzi : Monika Olejnik: : A zazdrości pan Jarosławowi Kaczyńskiemu Jadwigi Staniszkis, która tak dzielnie o niego walczy, jak nikt inny. Grzegorz Schetyna: : Tak, tak, tak, bardzo szanuję .............. Żenujący klaun Jaśko i pasujący do niego Bronek error to nie POziom intelektualny którym chciałby walczyc politycznie Grzegorz . Jest mu za daleko do poziomu Bronka, Donka i jemu podobnych ( 'swój do swojego ciągnie " ) dlatego w tej kampanii go nie widac, a po wyborach zobaczymy czy nie "zamiesza" w partii jakąś "shizmą" Krótko mówiąc POziom intelektualny POpierających Errora K. utrzymuje się w "strefie stanów NISKICH" NATOMIAST popierających Kaczke UTRZYMUJE poziom WYSOKI :D ps. dla niektórych to co napisałem może byc za trudne ( i to szanuję ) dlatego wolę posługiwac sie pismem obrazkowym ( wersja komiksowa ) coby sie do POziomu odbiorcy dostosować i wtedy pytan niema bo wszyscy przekaz rozumieją Edytowane 17 Czerwca 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts