Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

-

No proszę a ci dzicy Anglicy płacą na B B C a Ulica Sezamkowa to z jakiejś zacofanej

PBS czyli - P U B L I C Television Station - muszą to być jacyś zaściankowi ludzie

ci Anglicy i Amerykanie, że mają takie i n s t y t u c j e - nie ma to jak awangarda w postaci

myśliwego - hrabiego Komorowskiego :lol::lol::lol::lol::lol: - ale żenada w Polsce

uuuuuaaaaaaaaaaaa .

Walą Polaków z byka i jeszcze wmawiają im, że to dobre i trzeba się oblizywać

:rotfl::rotfl::rotfl:

-

Edytowane przez barakuda1

Babciu co Ty możesz wiedzieć o mej wiedzy ? :) ... wprawdzie "hamerykańskim" obywatelem jestem dopiero prawie ćwierć wieku ale może to i więcej niż 'złotousta ryba' ma lat :D ;)

ps - i ładnie to tak Babciu w pierwszych swoich postach "wystawiać laurki" innym użytkownikom ? ... coś uwiera ? ;)

-

Takich to ' obywatelów ' nie znających kraju w którym przyszło im żyć ale pretendujących do roli guru z racji obywatelstwa to tu - na pęczki .

:p

Nowy Jor to liberalne ale i bardzo przywiązane do tradycji i instytucji miasto :cool:

Takie dwa w jednym :razz:

-

-

Nasz ulubiony ssak naczelny - z po zoru - Komorowski po pędził do sądu :p:P: mało

kamaszy nie zgubił a teraz sam siedzi w tym sądzie i się gęsto tłumaczy :::razz::lol: czy

głosował za dyrektywą PO z 2007 roku o prywatyzacji polskiej służby zdrowia i szpital

czy też nie :p .

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

-

--

POdrzućcie jakiemuś od pijaru w PO żeby POradził Komoroszczakowi ściągnięcie tego

złotego szymglasa czyli sygnetu z palucha bo idzie się POchlastać ze śmiechu - chyba

do faceta który pretenduje na prezydenta kraju e u r o p e j s k i e g o naprawdę nie dotarło

jeszcze, że to 21 wiek - Polska a nie 19 ty , industrialna Anglia .

:lol::rotfl::rotfl::rotfl::

Ani złotych łańcuchów ani sygnetów ani też złotych zębów obecnie politycy nie noszą - atrybuty te przynależą obecnie wykonawcom rapu do których Komorowski nie mógłby się zaliczyć bo jest za mało inteligentny :D

a i oni ostatnio przystopowali bo co za dużo to niezdrowo :) kryzys

-

taniec godowy Prezesa :)

"My się nie boimy żadnych zarzutów. Niech nam mówią, że jesteśmy lewicowi, może i trochę jesteśmy.

Ja już będę od dziś używał tego słowa, nie będę używał słowa "postkomunizm", którego używałem" - powiedział Jarosław Kaczyński

na wiecu wyborczym w Szczecinie.

Wyprowadzając prosty dowód logiczny - prezes, przed cudowna przemianą słownictwa, był trochę postkomunistą.

Mnie najbardziej się podobało to :

Doszedłem do wniosku - chociaż ktoś mi to podpowiedział, nie ukrywam - że powinniśmy zmienić język po tej tragedii, która powinna nas jakoś połączyć, a w której zginęli także wybitni przedstawiciele SLD - zauważał Jarosław Kaczyński.

http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8047485,Kaczynski__Wladza_nie_moze_byc_od_grania_w_pilke_.html

To jest w sumie groźna kreatura, jeśli gotowa jest na drodze do celu zrobić dosłownie wszystko

Z reminiscencji - dwa pierwsze utwory jakby znów pasują (zwłaszcza ten Tomasza Sikory), za to trzeci do śmichu :)

a strojnisia w czerwonej kusej kiecy czeka na klienta :cool:

http://w39.wrzuta.pl/audio/1rWMsXnBat8/pudelsi_-_czerwone_tango

cytat z wp :

Bronisław Komorowski wygrał proces z Jarosławem Kaczyńskim w sprawie prywatyzacji służby zdrowia. Sąd Okręgowy w Warszawie zakazał kandydatowi PiS-u rozpowszechniania informacji, że Bronisław Komorowski chce, by służba zdrowia została sprywatyzowana i nakazał publikację w mediach sprostowań tych słów.

Kaczynski zgodnie z orzeczeniem - ma sprostować informację, jakoby Komorowski chciał sprywatyzowania służby zdrowia poprzez opublikowanie płatnego ogłoszenia na antenie TVP1 i TVN. Sprostowanie ma zostać umieszczone również w serwisie Polskiej Agencji Prasowej.

--------------

no masz ci los :)

to chyba niemożliwe , żeby prezes kłamał .

To jednak nie jest polski sąd. Co najwyżej polskojęzyczny.

:)No to mamy takie samo hobby.

Ostatnio dosyć selektywnie dopuszcza się tam rozmówców na antenę, ale to dodaje pieprzu do tych mydlin wieczornych.

:)

wciągające to jest , aż się boję, że się uzależnię .

albo , co gorsze, -w pewnym momencie usłyszę znajomy głos : szczęść Boże, tu Zochna z lasu ;)

Z reminiscencji - dwa pierwsze utwory jakby znów pasują (zwłaszcza ten Tomasza Sikory), za to trzeci do śmichu :)

a strojnisia w czerwonej kusej kiecy czeka na klienta :cool:

http://w39.wrzuta.pl/audio/1rWMsXnBat8/pudelsi_-_czerwone_tango

Ponury - ale nostalgicznie :) Pamiętam kasety mojego ojca z piosenkami z Przeglądu - nagrane na żywo z mikrofonu na jedynych kasetach jakie można było bez problemu kupić - "my gawarim po ruskomu jazyku" :)

Maleńczuk super .

-

Trzeba było rządowi Tuska i całej PO POrozumiewać się a nie uprawiać nagonki .

Za nagonki się płaci - może jeszcze POsłuchamy z zainteresowniem co ma do POwiedzenia pan Palikot ?

A może pan profesor - autorytet , który wszystkich wyzywał od chorych psychicznie ?

Może coś usłyszymy o moherach ?

Bardzo proszę - stęskniłam się .....to było takie n o w o c z e s n e :lol::lol::lol:

Te 4 pkt przewagi Komoroszczaka nad Kaczorem to jest tak naprawdę klęska PO .

:cool::cool::cool:

-

Ponury - ale nostalgicznie :) Pamiętam kasety mojego ojca z piosenkami z Przeglądu - nagrane na żywo z mikrofonu na jedynych kasetach jakie można było bez problemu kupić - "my gawarim po ruskomu jazyku" :)

Maleńczuk super .

Ja je jeszcze gdzieś mam, tyle że z dystrybucji, razem z kopiowanymi całymi programami "Kaczmarami" itp.; w planach digitalizacja ku pamięci

Maleńczuk już raz tym trafił, kiedy SLD-uchy rzondziły ;)

Mnie najbardziej się podobało to :

Doszedłem do wniosku - chociaż ktoś mi to podpowiedział, nie ukrywam - że powinniśmy zmienić język po tej tragedii, która powinna nas jakoś połączyć, a w której zginęli także wybitni przedstawiciele SLD - zauważał Jarosław Kaczyński.

dobre :)

to co wyprawia obecnie Kaczynski w kierunku SLD jest tragikomiczne :)

Proszę Państwa 22 czerwca 2010 skończył się w Polsce postkomunizm !! :)