maysee 22.06.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 natomiast ja muszę płacić na Twoją TVP. Z calego serca dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Z calego serca dziekuje. mógłbyś dziękować, gdyby to była moja dobra wola, za przymus nie ma co dziękować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 22.06.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) - No proszę a ci dzicy Anglicy płacą na B B C a Ulica Sezamkowa to z jakiejś zacofanej PBS czyli - P U B L I C Television Station - muszą to być jacyś zaściankowi ludzie ci Anglicy i Amerykanie, że mają takie i n s t y t u c j e - nie ma to jak awangarda w postaci myśliwego - hrabiego Komorowskiego :lol::lol: - ale żenada w Polsce uuuuuaaaaaaaaaaaa . Walą Polaków z byka i jeszcze wmawiają im, że to dobre i trzeba się oblizywać :rotfl: - Edytowane 22 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 22.06.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Babciu co Ty możesz wiedzieć o mej wiedzy ? ... wprawdzie "hamerykańskim" obywatelem jestem dopiero prawie ćwierć wieku ale może to i więcej niż 'złotousta ryba' ma lat ps - i ładnie to tak Babciu w pierwszych swoich postach "wystawiać laurki" innym użytkownikom ? ... coś uwiera ? - Takich to ' obywatelów ' nie znających kraju w którym przyszło im żyć ale pretendujących do roli guru z racji obywatelstwa to tu - na pęczki . Nowy Jor to liberalne ale i bardzo przywiązane do tradycji i instytucji miasto Takie dwa w jednym - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.06.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 - :lol::lol: - ale żenada w Polsce uuuuuaaaaaaaaaaaa . Oczywiście, żenada. Jesteś tego najlepszym przykładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 22.06.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) - Nasz ulubiony ssak naczelny - z po zoru - Komorowski po pędził do sądu :P: mało kamaszy nie zgubił a teraz sam siedzi w tym sądzie i się gęsto tłumaczy :: czy głosował za dyrektywą PO z 2007 roku o prywatyzacji polskiej służby zdrowia i szpital czy też nie . :rotfl::rotfl: - Edytowane 22 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 22.06.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Oczywiście, żenada. Jesteś tego najlepszym przykładem. - Zostają sznurówki . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 22.06.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) -- POdrzućcie jakiemuś od pijaru w PO żeby POradził Komoroszczakowi ściągnięcie tego złotego szymglasa czyli sygnetu z palucha bo idzie się POchlastać ze śmiechu - chyba do faceta który pretenduje na prezydenta kraju e u r o p e j s k i e g o naprawdę nie dotarło jeszcze, że to 21 wiek - Polska a nie 19 ty , industrialna Anglia . :rotfl:: Ani złotych łańcuchów ani sygnetów ani też złotych zębów obecnie politycy nie noszą - atrybuty te przynależą obecnie wykonawcom rapu do których Komorowski nie mógłby się zaliczyć bo jest za mało inteligentny a i oni ostatnio przystopowali bo co za dużo to niezdrowo kryzys - Edytowane 22 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.06.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 mógłbyś dziękować, gdyby to była moja dobra wola, za przymus nie ma co dziękować.... malka - TVP1 jest misyjna i Pan Pispieszalski spełnia tam swoja misję - to chyba w porządku jest , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.06.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jarosław stwierdził że ma poglądy lewicowe. Jemu już naprawdę jest wszystko jedno co gada aby tylko osiągnąć jakieś korzyści. Ciekaw jestem jak to rydzyk wytłumaczy ciemnemu ludowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.06.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Dla tzw. dobra ojczyzny wejdzie w zadek bez mydła nawet wrogowi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 22.06.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 taniec godowy Prezesa "My się nie boimy żadnych zarzutów. Niech nam mówią, że jesteśmy lewicowi, może i trochę jesteśmy. Ja już będę od dziś używał tego słowa, nie będę używał słowa "postkomunizm", którego używałem" - powiedział Jarosław Kaczyński na wiecu wyborczym w Szczecinie. Wyprowadzając prosty dowód logiczny - prezes, przed cudowna przemianą słownictwa, był trochę postkomunistą. Mnie najbardziej się podobało to : Doszedłem do wniosku - chociaż ktoś mi to podpowiedział, nie ukrywam - że powinniśmy zmienić język po tej tragedii, która powinna nas jakoś połączyć, a w której zginęli także wybitni przedstawiciele SLD - zauważał Jarosław Kaczyński. http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8047485,Kaczynski__Wladza_nie_moze_byc_od_grania_w_pilke_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.06.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 To jest w sumie groźna kreatura, jeśli gotowa jest na drodze do celu zrobić dosłownie wszystko Z reminiscencji - dwa pierwsze utwory jakby znów pasują (zwłaszcza ten Tomasza Sikory), za to trzeci do śmichu a strojnisia w czerwonej kusej kiecy czeka na klienta http://w39.wrzuta.pl/audio/1rWMsXnBat8/pudelsi_-_czerwone_tango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.06.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 cytat z wp : Bronisław Komorowski wygrał proces z Jarosławem Kaczyńskim w sprawie prywatyzacji służby zdrowia. Sąd Okręgowy w Warszawie zakazał kandydatowi PiS-u rozpowszechniania informacji, że Bronisław Komorowski chce, by służba zdrowia została sprywatyzowana i nakazał publikację w mediach sprostowań tych słów. Kaczynski zgodnie z orzeczeniem - ma sprostować informację, jakoby Komorowski chciał sprywatyzowania służby zdrowia poprzez opublikowanie płatnego ogłoszenia na antenie TVP1 i TVN. Sprostowanie ma zostać umieszczone również w serwisie Polskiej Agencji Prasowej. -------------- no masz ci los to chyba niemożliwe , żeby prezes kłamał . To jednak nie jest polski sąd. Co najwyżej polskojęzyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 :)No to mamy takie samo hobby. Ostatnio dosyć selektywnie dopuszcza się tam rozmówców na antenę, ale to dodaje pieprzu do tych mydlin wieczornych. wciągające to jest , aż się boję, że się uzależnię . albo , co gorsze, -w pewnym momencie usłyszę znajomy głos : szczęść Boże, tu Zochna z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.06.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Z reminiscencji - dwa pierwsze utwory jakby znów pasują (zwłaszcza ten Tomasza Sikory), za to trzeci do śmichu a strojnisia w czerwonej kusej kiecy czeka na klienta http://w39.wrzuta.pl/audio/1rWMsXnBat8/pudelsi_-_czerwone_tango Ponury - ale nostalgicznie Pamiętam kasety mojego ojca z piosenkami z Przeglądu - nagrane na żywo z mikrofonu na jedynych kasetach jakie można było bez problemu kupić - "my gawarim po ruskomu jazyku" Maleńczuk super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 22.06.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 - Trzeba było rządowi Tuska i całej PO POrozumiewać się a nie uprawiać nagonki . Za nagonki się płaci - może jeszcze POsłuchamy z zainteresowniem co ma do POwiedzenia pan Palikot ? A może pan profesor - autorytet , który wszystkich wyzywał od chorych psychicznie ? Może coś usłyszymy o moherach ? Bardzo proszę - stęskniłam się .....to było takie n o w o c z e s n e :lol: Te 4 pkt przewagi Komoroszczaka nad Kaczorem to jest tak naprawdę klęska PO . :cool: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.06.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ponury - ale nostalgicznie Pamiętam kasety mojego ojca z piosenkami z Przeglądu - nagrane na żywo z mikrofonu na jedynych kasetach jakie można było bez problemu kupić - "my gawarim po ruskomu jazyku" Maleńczuk super . Ja je jeszcze gdzieś mam, tyle że z dystrybucji, razem z kopiowanymi całymi programami "Kaczmarami" itp.; w planach digitalizacja ku pamięci Maleńczuk już raz tym trafił, kiedy SLD-uchy rzondziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.06.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Mnie najbardziej się podobało to : Doszedłem do wniosku - chociaż ktoś mi to podpowiedział, nie ukrywam - że powinniśmy zmienić język po tej tragedii, która powinna nas jakoś połączyć, a w której zginęli także wybitni przedstawiciele SLD - zauważał Jarosław Kaczyński. dobre to co wyprawia obecnie Kaczynski w kierunku SLD jest tragikomiczne Proszę Państwa 22 czerwca 2010 skończył się w Polsce postkomunizm !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 22.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) - Za to rząd Tuska jest już tylko komiczny bo tragedię to już zafundowali za free te dwa miesiące temu . - Czyli jednak te 4 pkt przewagi Komoroszczaka nad Kaczorem to coś niezupełnie dobrze :no::no: - Edytowane 22 Czerwca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts