mariankossy 29.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 marian ... biedaczku ... a co się stanie kiedy twój faworyt przegra ? Ogłosisz żałobę narodową ? ... czy może utoniesz we własnym gównie ? ps - wydawać by się mogło, że "prokto-marian" temet "doopy" ma opanowany perfekcyjnie, niestety to chyba tylko złudzenie ... pederastów myli z pedofilami ... chyba więc tylko, marian zgłębił wiedzę z doświadczeń praktycznych ... no i ... ... raczej "spływają jak po kaczce" Musisz się lepiej postarać, bo narazie to cienko przędziesz w temacie kampanii. Mnie stac na bardziej ciety język , jak nie wierzysz to sprawdź w historii tego forum ; było tu takich dwóch co z pomocą moderatora uszli z życiem po " liczeniu w 1 rundzie, ha, ha! Co do wątku głownego tematu to niestety "hero Bronek trumna " niestety nie daje wam wiele możliwości do ataku , a w obronie ciężko macie , oj ciężko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 (edytowane) Sugerujesz, że to Marian "zagłębiał" ? ... nic nie sugeruję ... choć głębom do zgłębiania niedaleko Musisz się lepiej postarać, bo narazie to cienko przędziesz w temacie kampanii. Mnie stac na bardziej ciety język , ... W przeciwieństwie do ciebie nic nie muszę Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Chef Paul był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 29.06.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 (edytowane) ... nic nie sugeruję ... choć głębom do zgłębiania niedaleko W przeciwieństwie do ciebie nic nie muszę No i bardzo ładnie ze nie musisz , co do pederastów to w PO sa fani wolnosci wszelakiej i wam blizej programowo do zwolenników dewiacji seksualnej:cool: Komorowski jest juz zreszta jedna noga na paradzie gejow:rolleyes: Edytowane 29 Czerwca 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 29.06.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Napieralski za nikim, czyli za Kaczyńskim Dzisiejsze wystąpienie Napieralskiego brzmiało jak przemówienie kogoś, kto chce być alternatywą wobec liderów PO i PiS. Z tego samego powodu Napieralski nie mógł poprzeć ani kandydata PO, ani PiS. Sprowadzałoby go to bowiem do roli przystawki któregoś z tych ugrupowań. Zagrożenie te byłoby szczególnie silne, gdyby poparł Komorowskiego. Elektoraty PO i SLD częściowo się bowiem pokrywają. Z kolei poparcia Jarosława Kaczyńskiego mógłby nie zaakceptować głęboko antypisowski elektorat SLD. Tyle, że decyzja Napieralskiego jest w istocie poparciem kandydata PiS. Na tyle mocnym, na ile w wykonaniu lidera SLD było możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Napieralski za nikim, czyli za Kaczyńskim ... ... i nikt nam nie udowodni, że "czarne jest czarne" ... gratuluję dobrego samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 29.06.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ... i nikt nam nie udowodni, że "czarne jest czarne" ... gratuluję dobrego samopoczucia A Bronka nie liczysz???? Zdaniem ekspertów Bronisław Komorowski szczycił się herbem hrabiowskim, który należał do innego rodu Komorowskich. Pojawiły się wątpliwości, czy herb hrabiowski którym szczycił się Bronisław Komorowski nie należał do innego rodu Komorowskich. Eksperci ze Związku Szlachty Polskiej oraz dr Marek Minakowski zarzucili rodowi kandydata PO na prezydenta nieuprawnione posługiwanie się herbem Korczak, który należał faktycznie do innego rodu Komorowskich. Tłumacząc dlaczego przodkowie Bronisława Komorowskiego zaczęli posługiwać się należącym do innego rodu tytułem hrabiowskim, eksperci zwracają uwagę na możliwość wyłudzenia tytułu od zaborców w oparciu o sfałszowane dokumenty. Kiedy pojawiły się wątpliwości dotyczące hrabiowskiego pochodzenia Bronisława Komorowskiego, ze strony internetowej kandydata PO na prezydenta zniknęła informacja o tytule hrabiowskim." Komorowski kłamie w prawie każdej sprawie, Nawet w sprawie swojego pochodzenia. Linki do innych stron www mówiacych o herbie Komorowskiego http://minakowski.pl/herb-komorowskich-wyjasnienie-zagadki/ http://minakowski.pl/jak-komorowscy-wyludzili-tytul-hrabiowski-i-herb-korczak/ Oj ten Bronek , co za megaloman !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.06.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Napieralski za nikim, czyli za Kaczyńskim no nie mogę - co za odważna krytyka prezesa Kaczynski nikim ??? to chyba sam z niczego,czyli z głowy wymyśliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 29.06.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 no nie mogę - co za odważna krytyka prezesa Kaczynski nikim ??? to chyba sam z niczego,czyli z głowy wymyśliłeś Najlepsze będzie jak nikt nie wygra a prezydentem zostanie Jarek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.06.2010 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Mnie stac na bardziej ciety język , jak nie wierzysz to sprawdź w historii tego forum ; było tu takich dwóch co z pomocą moderatora uszli z życiem po " liczeniu w 1 rundzie, ha, ha! I ty bęcwale w to wierzysz? Jesteś na pewno mistrzem zabawy "w piegi" jak to ponury nazwał i jeszcze jesteś dumny że nikt oprócz ciebie nie chce się w to bawić. Hołota jesteś i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Z wczorajszego sms-a: " Przyjacielu, mam do ciebie ogromna prośbę, ale proszę mnie nie zawiedź - idź 4 lipca na wybory i zrób wszystko co w twojej mocy, aby w niedalekiej przyszłości w czasie spotkań czasie spotkań dyplomatycznych Pierwsza Dama nie szczała do kuwety." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 30.06.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Słyszałem że niektórzy sztabowcy Jarka w ramach ćwiczeń z etykiety ćwiczą już załatwianie się do kuwety. Wszak pierwsze damy zawsze wywierają jakiś wpływ na otoczenie. Oby wymóg stawiania kuweta w sypialni prezydenckiej nie stał się nowym standardem wśród głów państw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 30.06.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Z wczorajszego sms-a: " Przyjacielu, mam do ciebie ogromna prośbę, ale proszę mnie nie zawiedź - idź 4 lipca na wybory i zrób wszystko co w twojej mocy, aby w niedalekiej przyszłości w czasie spotkań czasie spotkań dyplomatycznych Pierwsza Dama nie szczała do kuwety." Noo szczania do kuwety to sobie nie wyobrazam choc siedzenie Pierwszej Damy na dwoch krzeslach to tez malo dyplomatyczny widok. Zycze dobrego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.06.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) I ty bęcwale w to wierzysz? Jesteś na pewno mistrzem zabawy "w piegi" jak to ponury nazwał i jeszcze jesteś dumny że nikt oprócz ciebie nie chce się w to bawić. Hołota jesteś i tyle! To już na mnie nie robi wiekszego wrazenia (twoje pogrubione ) Ja w przeciwieństwie do sympatyków Bronka-trumny potrafię wyciagac wnioski i na takie zaczepki fanów ex-hrabi-PO-wpadki jako człek inteligentniejszy odpowiadać nie bedę. Wasza bezsilność w temacie wpadek Władka-Errora jest wielka a ja słabszych nie chcę pogrążać i dołować jak taka piękna pogode teraz mamy. " ZGODA BUDUJE " nie zapominajcie hasła tych wyborów, Donek i Bronek chyba byłby nie zadowolony Edytowane 30 Czerwca 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 30.06.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 To już na mnie nie robi wiekszego wrazenia (twoje pogrubione ) Ja w przeciwieństwie do sympatyków Bronka-trumny potrafię wyciagac wnioski i na takie zaczepki fanów ex-hrabi-PO-wpadki jako człek inteligentniejszy odpowiadać nie bedę. Zaiste, Bóg cię opuścił na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.06.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Zaiste, Bóg cię opuścił na dobre. " Wszyscy wiemy, że Pan Bronisław Komorowski trumnami nie gra, że to tylko zwykła empatia zaprowadziła go do źródła, do domu śp. Barbary Blidy, trzy lata po samobójczej śmierci. Ech Bronek, ale z ciebie ciul, chciałoby się powiedzieć po śląsku, ale oczywiście nie powiem tego, bo nie wypada mówić ciul o P.O i kandydacie na prezydenta. Ech Bronek ale z ciebie...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ... Ja w przeciwieństwie do sympatyków Bronka-trumny potrafię wyciagac wnioski i na takie zaczepki fanów ex-hrabi-PO-wpadki jako człek inteligentniejszy odpowiadać nie bedę. ... Rozumię ... inteligentny inaczej (widać to szczególnie po urwaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.06.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Rozumię ... inteligentny inaczej (widać to szczególnie po urwaniu) [/quote ] Masz rację inaczej niż exhrabia , Donek i im podobni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 30.06.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Nie flustruj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 30.06.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Nie flustruj się. Ty też nie frustruj sie. POmogło? http://img189.imageshack.us/img189/3148/bialorus.jpg Oburzenie Bronisława Komorowskiego w trakcie niedzielnej debaty, że o Polakach na Białorusi nie wolno rozmawiać w Moskwie był kolejną wpadką marszałka, pokazem niekompetencji. Sztabowcy PO starali się przekuć ją na sukces. Oburzenie Komorowskiego podzielił więc również Radosław Sikorski. Powiedział w telewizji, że nie należy postępować z Białorusią tak, jak nie chcemy, żeby postępowano z nami. I ktoś taki prowadzi politykę zagraniczną kraju! Edytowane 30 Czerwca 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.06.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Noo szczania do kuwety to sobie nie wyobrazam choc siedzenie Pierwszej Damy na dwoch krzeslach to tez malo dyplomatyczny widok. Zycze dobrego wyboru. ... no więc sobie wyobraź ... szczanie do złotej kuwety na kaczych stopach ... ponoć już PiS-iaki projektują (taką kuwetę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts