Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szykuje się też rewolucja w nomenklaturze medycznej.

To nie do pomyślenia bowiem, żeby pacjent w szpitalu szczał do kaczki.

Zeby tylko takie problemy były to byłby " lajcik"

A tu totalny brak kompetencji. Ludzie z PO do czego wy prowadzicie Polskę?:stirthepot:

http://www.youtube.com/watch?v=Cb6uNa8uBIw&feature=player_embedded#!

To już na mnie nie robi wiekszego wrazenia (twoje pogrubione ):cool:

Ja w przeciwieństwie do sympatyków Bronka-trumny potrafię wyciagac wnioski i na takie zaczepki fanów ex-hrabi-PO-wpadki jako człek inteligentniejszy odpowiadać nie bedę.

Wasza bezsilność w temacie wpadek Władka-Errora jest wielka a ja słabszych nie chcę pogrążać i dołować jak taka piękna pogode teraz mamy.:)

" ZGODA BUDUJE " nie zapominajcie hasła tych wyborów, Donek i Bronek chyba byłby nie zadowolony :cool:

Ja ci tylko przypominam że jesteś matoł. Tu nie chodzi o twoje poglądy polityczne ale o styl argumentacji. Ten ciężki dowcip i żenujące fotomontaże połączone z taką zajadłością są po prostu niestrawne. Napisałbym że jesteś matoł nawet gdybyś popierał Komorowskiego.

Tak sobie słucham debaty i ze zdumieniem stwierdzam że u niby konserwatywnego Jarosława co trzeci zwrot to "sprawiedliwość społeczna". To hasło nieodparcie kojarzy się z międzynarodówką oraz sierpem i młotem. Mamy nową lewicę? Wiadomo że chodzi mu o głosy wyborców ale czy on myśli że myśmy komunę zapomnieli?

Tak sobie słucham debaty i ze zdumieniem stwierdzam że u niby konserwatywnego Jarosława co trzeci zwrot to "sprawiedliwość społeczna". To hasło nieodparcie kojarzy się z międzynarodówką oraz sierpem i młotem. Mamy nową lewicę? Wiadomo że chodzi mu o głosy wyborców ale czy on myśli że myśmy komunę zapomnieli?

W/g tego co piszesz jesteś ( a piszesz jak to rozumiesz ) mentalnie jeszcze w pierwszej połowie 20 wieku:cool:

Ale świnia z Bronka!!!!

Wspomniał Brata ( melduję Prezesie),krew się zaraz poleje!!!

-Nie, wyliczanki głosowań to nokaut. Aż sam jestem w szoku, że w takiej formie jest JK.

-Jestem emerytem,

Rząd SLD w 2001r po wygranych wyborach zlikwidował waloryzację rent i emerytur. Przez 4 lata rządów SLD dostawałem co rok 2 złote na rok,

Rząd PiS wprowadził ponownie waloryzację.

Takie kłamstwo głoszone publicznie dyskwalifikuje kandydata Komorowskiego jako

polityka,nie mówiąc już o wysokich urzędach do jakich aspiruje.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Edytowane przez mariankossy

W/g tego co piszesz jesteś ( a piszesz jak to rozumiesz ) mentalnie jeszcze w pierwszej połowie 20 wieku:cool:

Miałem cię ignorować ale w końcu napisałeś coś normalnie. Ja mam alergię na wszelkie lewicujące zapędy polityków. Wszelkie obietnice typu "a ja dam wszystkim bo to sprawiedliwe" są największym kłamstwem jakie można wyciągnąć w kampanii wyborczej. To się nie zmieniło i nie zmieni. Sprawiedliwość to docenianie i nagradzanie wkładu poszczególnych jednostek a nie dawanie wszystkim "po równo". To kanon wszystkich partii konserwatywnych tylko nie PiS. To zwycięstwo jest tak dla Jarosława ważne że wyprze się wszystkiego co duzo wcześniej głosił? Taki "farbowany lisek"? Ja mam na ten temat swoje zdanie ale już nie chcę zaogniać tej rozmowy.

Moim zdaniem przewaga Komorowskiego - chociaż rzeczywiście Jarek się lekko przebudził.

Natomiast to co prezentuje tvp1 jest żenujące. Obiektywnie dobrany zespół pis-komentatorów pod przywództwem podekscytowanej Staniszkis

i ta spontaniczna demonstracja - która zupełnie przypadkowo wlazła w kamerę :)

tak przechodzili. przypadkiem . z tragarzami. Zupełnie jak w Misiu :rolleyes:

Miałem cię ignorować ale w końcu napisałeś coś normalnie. Ja mam alergię na wszelkie lewicujące zapędy polityków. Wszelkie obietnice typu "a ja dam wszystkim bo to sprawiedliwe" są największym kłamstwem jakie można wyciągnąć w kampanii wyborczej. To się nie zmieniło i nie zmieni. Sprawiedliwość to docenianie i nagradzanie wkładu poszczególnych jednostek a nie dawanie wszystkim "po równo". To kanon wszystkich partii konserwatywnych tylko nie PiS. To zwycięstwo jest tak dla Jarosława ważne że wyprze się wszystkiego co duzo wcześniej głosił? Taki "farbowany lisek"? Ja mam na ten temat swoje zdanie ale już nie chcę zaogniać tej rozmowy.

To zmien etykietke dla PiS na nie konserwatywna , kto ci karze mysleć że PiS jest konserwatywna ??? - Donek czy Nowak .

Moim zdaniem przewaga Komorowskiego - chociaż rzeczywiście Jarek się lekko przebudził.

Natomiast to co prezentuje tvp1 jest żenujące. Obiektywnie dobrany zespół pis-komentatorów pod przywództwem podekscytowanej Staniszkis

i ta spontaniczna demonstracja - która zupełnie przypadkowo wlazła w kamerę :)

tak przechodzili. przypadkiem . z tragarzami. Zupełnie jak w Misiu :rolleyes:

Jarek dopierdzielił 6:0 komorowszczakowi , i niema to , tamto:rolleyes:

Bronek jak stary serial brazylijski ciągle się powtarzał, inteligencje pozostawił za drzwiami albo Nowak tak go "nakrecił" zenada!!:cool:

Edytowane przez mariankossy

Jarek dopierdzielił 6:0 komorowszczakowi , i niema to , tamto:rolleyes:

powalający argument.

chociaż zgrabne słowo do - i -pierdzielił rzeczywiście pasuje do Jarka :)

Ja jednak uważam, że są pewne granice śmieszności.

W każdym razie marian - cieszę się twoim szczęściem.

może odpoczniesz teraz lekko.

Edytowane przez Zochna

no to chyba oglądałem inna debatę

Dziś JK naprawdę nokautuje BK.

Brakowało mi przy wypowiedzi Bronka jak mówił o szpitalu dobrze zarządzanym przez PiS, żeby Kaczor to podłapał i wsadził mu w usta: To dlatego że PiS go prowadzi, to jednak PiS dobrze zarządza ;)

Ale co ja tam wiem.

Początek był niemrawy odrobinę ale Kaczor się rozbujał :D hehehe

To zmien etykietke dla PiS na nie konserwatywna , kto ci karze mysleć że PiS jest konserwatywna ??? - Donek czy Nowak .

Jak nie konserwatywna to lewicowa! :jawdrop:! Innej możliwości nie ma! A wyborcy PiS o tym wiedzą?

Komunizm jest niestety jak hydra, dzięki takim ludziom jak Jarosław nie umrze nigdy. Zawsze ktoś go wyciągnie w potrzebie. PiS partią lewicową. A to dopiero!