Chef Paul 01.07.2010 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jak widzisz dwa krzesla w kupie? W czyjej kupie ? W kaczej ? ps - a tak na marginesie, co Ty tak z tymi kupami ? ... najpierw się "skupiał", teraz "w kupie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 01.07.2010 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Niedobrze się robi, ale nie powiem, żeby mnie taki styl kampanii Komorowskiego dziwił. Nie od czasu kiedy przeczytałam sms-a jakiego Noo:eek: tym stwierdzeniem to pojechałeś po bandzie. Bo komu jak komu, ale Tobie. Wynikała by z tego że jeśli taki styl Ci nie odpowiada, to po każdym swoim wpisie biegniesz szybko do kibelka puścić pawia. Żal mi się trochę zrobiło że jestem tylko małym żuczkiem i do mnie żadni dyplomaci nie piszą. W/w sms wchłonął mi się kilka razy na komórkę, ale tylko od ludzi którzy maja mój numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 01.07.2010 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 W czyjej kupie ? W kaczej ? ps - a tak na marginesie, co Ty tak z tymi kupami ? ... najpierw się "skupiał", teraz "w kupie" [/QU Tak na marginesie jestes tak glupi czy tak stary ze piszesz to co piszesz ? Teraz dobra rada/ zapozyczona od Niesiolowskiego/ idz chlopie do ZOO pogadac z malpami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 01.07.2010 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 W czyjej kupie ? W kaczej ? ps - a tak na marginesie, co Ty tak z tymi kupami ? ... najpierw się "skupiał", teraz "w kupie" [/QU Tak na marginesie jestes tak glupi czy tak stary ze piszesz to co piszesz ? Teraz dobra rada/ zapozyczona od Niesiolowskiego/ idz chlopie do ZOO pogadac z malpami. Tak na marginesie jestes tak glupi czy tak stary ze piszesz to co piszesz ? Teraz dobra rada /zapozyczona od Niesiolowskiego/ idz do ZOO pogadac z malpami. ps. powtarzam posta gdybys mial problem ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.07.2010 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) - Hahaha - chciał się popluć i pokopać a teraz się spluśni . lol: Ma babcia powera hehehe . - Edytowane 1 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.07.2010 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No i bardzo ładnie ze nie musisz ............................................................................... ............................................................................................................................................................................................. Komorowski jest juz zreszta jedna noga na paradzie gejow:rolleyes: - Ale żeby tylko na j e g o nodze się skończyło........... Tak piszę bo nieco się martwię o hrabiego . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.07.2010 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Z wczorajszego sms-a: " Przyjacielu, mam do ciebie ogromna prośbę, ale proszę mnie nie zawiedź - idź 4 lipca na wybory i zrób wszystko co w twojej mocy, aby w niedalekiej przyszłości w czasie spotkań czasie spotkań dyplomatycznych Pierwsza Dama nie szczała do kuwety." - Ale żeby szczała po-d krzakiem w trakcie POlowań na dzikie sarny . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 01.07.2010 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 .......................................................................................................................................................................................................................................... Komunizm jest niestety jak hydra, ......................................! - Ach , to dlatego Komorowski gada jak Gierek - tu różnijmy się, dyskutujmy, ale obywatele wy sią nie zapominajcie i zapie ......jcie . :yes: Czy obywatel zauważył, że dług POlski rośnie lawinowo ? Ciekawe kto to będzie spłacał .........ja na pewno n i e . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 01.07.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Do przeczytania.. O Komorowskim. O człowieku, który mówi co innego, robi co innego. Którego niektórzy stawiają jako alternatywę dla tego wrednego Kaczucha. przeczytajcie, żeby zrozumieć dlaczego dla mnie każdy prawie kandydat jest lepszy niż p.o prezydenta. Między innymi: kiedy trzeba wezwać Kaczyńskiego przsed komisję, to kaczyński MUSI się stawić. Kiedy Komorowskiego wezwano przed komisję, nie stawi się, bo "tu nie chodzi o dociekanie prawdy". A przede wszystkim o pracy Komorowskiego jako marszałka Sejmu. http://bezdekretu.blogspot.com/2010/06/machiavelli-z-budy-ruskiej-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Janusz Palikot: Zapraszam na dzisiejszy happening i spotkanie z górnikami z kopalni Bogdanka! Start o godzinie 13.30. Przedstawię kolejne kłamstwa Jarosława Kaczyńskiego, dotyczące tym razem przemysłu górniczego. Po happeningu zapraszam na piwo do pobliskiej stołówki. Synek niech uważa co mówi bo mogą mu wdupcyć hajery jak powie coś nie teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 01.07.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Wyboru miedzy Komorowskim (kandydatem złym) a Kaczyńskim (totalnie beznadziejnym) właściwie nie ma, a naprawdę ciekawie będzie dopiero za rok na jesieni Proszem Pan cała ta debata i kampania , to przecież nic innego jak przedwczesne wybory parlamentarne z wiążącą powtórką na jesieni przyszłego roku . Zestaw skierowanych tam pytań i takich odpowiedzi , powinien być zadany kandydatom na premierów a nie gościom , którzy mogą sobie co najwyżej kłapać dziobem o roli polskiej racji stanu Panowie przepychali się w informacjach, co ich formacje zrobiły, a co opozycyjne wręcz przeciwnie i obiecywali naiwnym coś, czego nigdy nie zrealizują, bo jako prezydenci nie mają takich uprawnień. Jeden daje ulgi studentom , drugi obdziela Polskę wschodnią specjalnym budżetem i jako fachowy bezdzietny, snuje profesjonalne plany polityki prorodzinnej. Show pt. "debata tzw. prawicy" było śmieszne i żenujące, bo nagle okazało się , że obaj panowie są tak naprawdę zatwardziałymi socjalistami ( ten mały wręcz komunistą obiecujący rolnikom nawet reaktywację sowchozów) i tylko światopoglądem idealistycznym różnią się od Napieralskiego, jawiącego się w tej sytuacji niemal jako neoliberał. Całość okrasiła zabawnym nieopanowaniem emocji wyborczych towarzyszka Lichocka Joanna,być może licząca na ciepłą pamięć prezesa po wyborach. Cieszyć się trzeba, że ta błazenada się już kończy, pouczające jest ,że wyszło znów na jaw kto nami rządzi i jak jesteśmy naiwnym narodem. Stopień zdziecinnienia i zidiocenia niektórych a przedstawiany w formie tzw. luzactwa przedwyborczego, przekroczył granice śmieszności i liczy jak zwykle na krótką pamięć wyborców. Miernoty zrobią wszystko dla koryta. Szczytem bałwana i palanta okazał się tym razem wcale nie Palikot, do którego wygłupów jesteśmy już przyzwyczajeni, ale jewrodeputat Migalski, banda wyjących Cymańskich, Kemp, Wojciechowskich wspomaganych przez niesmaczną już wręcz Staniszkis, czy ekipę przedstawicieli tzw kulturki po obu stronach. Tej i poprzedniej debaty nikt nie wygrał - myśmy przegrali znowu. Edytowane 1 Lipca 2010 przez Pepeg z Gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Cieszyć się trzeba, że ta błazenada się już kończy, pouczające jest ,że wyszło znów .... Zdecydowane zwycięstwo Pana Premiera Kaczyńskiego. Komorowski może być stajennym u Pana Kaczyńskiego. Pokazał się jako osoba niekompetentna , mało kulturalna,nie umiejąca dyskutować . W jednym miał rację mówiąc : “z kim przystajesz powiem Ci kim jesteś” . Przyjacielem Komorowskiego jest Palikot,Niesiołowski ,Chlebowski, Rycho , Zbycho,Zdzicho no i oczywiście Tusk Tej i poprzedniej debaty Bronek nie wygrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.07.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) W czyjej kupie ? W kaczej ? ps - a tak na marginesie, co Ty tak z tymi kupami ? ... najpierw się "skupiał", teraz "w kupie" Tak na marginesie jestes tak glupi czy tak stary ze piszesz to co piszesz ? Teraz dobra rada/ zapozyczona od Niesiolowskiego/ idz chlopie do ZOO pogadac z malpami. Tak na marginesie jestes tak glupi czy tak stary ze piszesz to co piszesz ? Teraz dobra rada /zapozyczona od Niesiolowskiego/ idz do ZOO pogadac z malpami. ps. powtarzam posta gdybys mial problem ze zrozumieniem. ... Babcia ... nie flustruj się (jak to mówi nasz forumowy marian), rozumiem, że paluszki się poplątali a może i gumka za ciasna w galotach i zatwardzenie (i te "kupy") ... może lewatywę sobie zrób Edytowane 2 Lipca 2010 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ... Babcia ... nie flustruj się (jak to mówi nasz forumowy marian), rozumiem, że paluszki się poplątali a może i gumka za ciasna w galotach i zatwardzenie (i te "kupy") ... może lewatywę sobie zrób Kowalsky i Malinowsky pojechali do roboty do Ameryki. Po kilku miesiącach wraca tylko Kowalsky. Znajomi się pytają: - A gdzie masz Malinowskiego? - Został, sklep otworzył - odpowiada. - Po trzech miesiącach? Jak? - Normalnie, łomem - odpowiada Kowalsky. ******** Coś o twom "poziomie" myślenia szefie ( imieniny ): Trzy małżeństwa: amerykańskie, niemieckie i polskie poszły z żoną na wspólną kolację do restauracji. W pewnej chwili Amerykanin mówi do żony: -Podaj mi cukier, mój cukiereczku! Amerykanka całuje męża w usta i spełnia jego prośbę. Po chwili Niemiec zwraca się do swej żony: -Mój słodki miodziku podaj mi miód! Niemka całuje męża w usta i spełnia jego prośbę. Wówczas Polak który nie ma zamiaru być gorszy od Niemca i Amerykanina mówi: ---Podaj mi herbatę w torebkach moja torbo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 01.07.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Kowalsky i Malinowsky pojechali do roboty do Ameryki. Po kilku miesiącach wraca tylko Kowalsky. Znajomi się pytają: - A gdzie masz Malinowskiego? - Został, sklep otworzył - odpowiada. - Po trzech miesiącach? Jak? - Normalnie, łomem - odpowiada Kowalsky. ******** Coś o twom "poziomie" myślenia szefie ( imieniny ): Trzy małżeństwa: amerykańskie, niemieckie i polskie poszły z żoną na wspólną kolację do restauracji. W pewnej chwili Amerykanin mówi do żony: -Podaj mi cukier, mój cukiereczku! Amerykanka całuje męża w usta i spełnia jego prośbę. Po chwili Niemiec zwraca się do swej żony: -Mój słodki miodziku podaj mi miód! Niemka całuje męża w usta i spełnia jego prośbę. Wówczas Polak który nie ma zamiaru być gorszy od Niemca i Amerykanina mówi: ---Podaj mi herbatę w torebkach moja torbo! Marian babcia nie napisala tego posta ktory cytujesz patrz co czytasz.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babcia krysia 01.07.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ... Babcia ... nie flustruj się (jak to mówi nasz forumowy marian), rozumiem, że paluszki się poplątali a może i gumka za ciasna w galotach i zatwardzenie (i te "kupy") ... może lewatywę sobie zrób Chlopie jednak jestes i stary i glupi , widze ze nawet malpy nie chcialy z toba gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Chlopie jednak jestes i stary i glupi , widze ze nawet malpy nie chcialy z toba gadac. babciu babcia nie napisala tego posta ktory cytujesz patrz co czytasz.pozdr © by babcia krysia Edytowane 1 Lipca 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.07.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jarosław właśnie pochwalił Gierka. Można to zrozumieć bo za jego czasów Kaczyńskim żyło sie komfortowo jak wszystkim pupilkom tamtego systemu. Tytuły naukowe zrobili. Trudno nie chwalić. Komunista Jarosław wrócił do korzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Heh ... http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8089998,Kaczynski__Edward_Gierek_byl_komunistycznym__ale_patriota.html jak bardzo można się zeszmacić dla władzy ? Czekam na wypowiedzi pozostałych członków PiS wychwalających Gierka. Ciekawe co wymyślą, żeby żyć w zgodzie z prezesem. Edytowane 1 Lipca 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.07.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 jak bardzo można się zeszmacić dla władzy ? można, można... do poziomu arcyszmaty ..abo i niżej, wszak o WŁADZĘ idzie... http://www.youtube.com/watch?v=-YW-9IRHjyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts