barakuda1 01.07.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Towarzyszko, czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem ? ............................................................................................................................................................................................................................................................................... Natomiast jeśli już jesteśmy przy słowie "pieprzysz", to odpowiem tak jak ostatnio przeczytałem na jednym z portali : jakbym pieprzył, to bym dupą ruszał. - To nie ruszasz ? Pieprzysz . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 - Towarzyszu yarpenowski , nie czytam wszystkiego co piszecie bo piszecie długo i nudnie . Zamiast krótko i ciekawie . Towarzyszko, dajcie więc przykład i zacznijcie krótko i ciekawie. Kapitalizm o jakim śnisz nie istnieje - to utopia poza tym Korwin Mikke na swoim blogu uzasadnił dlaczego będzie głosował na Kaczyńskiego . Krótko i niecelnie - nie śnię o kapitalizmie, a Mikke nie jest dla mnie wyrocznią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Czyzby zalozyl sobie w koncu konto w banku ? Wlasne mam na mysli ? I pewnie na allegro kupuje piach do kuwetki Bardzo " inteligentne" , ty nie możesz byc z Peło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 - To nie ruszasz ? Pieprzysz . - barakudo, frustracja seksualna jak widzę może być naprawdę przybijająca. Więc polecam - pieprz (paprykę także). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.07.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ... Trzy małżeństwa: amerykańskie, niemieckie i polskie poszły z żoną na wspólną kolację do restauracji. W pewnej chwili Amerykanin mówi do żony: -Podaj mi cukier, mój cukiereczku! Amerykanka całuje męża w usta i spełnia jego prośbę. Po chwili Niemiec zwraca się do swej żony: -Mój słodki miodziku podaj mi miód! Niemka całuje męża w usta i spełnia jego prośbę. Wówczas Polak który nie ma zamiaru być gorszy od Niemca i Amerykanina mówi: ---Podaj mi herbatę w torebkach moja torbo! marian ... pozostań przy tym temacie (nieźle tobie idzie) ... relacje z podglądania Babci w restauracji ... bezcenne tym razem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Założył , po czym natychmiast wziął POżyczkę - jedynie 400 tysięcy we frankach. Raczysz żartować chyba. Jarosław, który zawdzięcza awans Lechowi nie wziął pod uwagę jego zaleceń ? Są również problemy, na przykład deprecjacja złotówki, co może wiązać się z większymi ratami kredytu. To może być nauczką, żeby brać pożyczki w walucie, jaka obowiązuje w Polsce, czyli w złotówce - Lech Kaczyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 marian ... pozostań przy tym temacie (nieźle tobie idzie) ... relacje z podglądania Babci w restauracji ... bezcenne tym razem pozdrawiam To co mówisz to jakieś nie hamerykańskie Siedzisz tam juz ponad 20 lat a zachowujesz się jak mój sasiad co był tam 18 lat Jeszcze nie nasiąkłeś hameryką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.07.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Czytam, czytam, czytam,,,,,,,,, nie wypowiadam się. Ale teraz spróbuję. Wałkuję od lat prawie 10 problem - problem wyborcy którego wszyscy udają że szanują i kochają - ale tylko w takim momencie jak dzisiejszy. Ja - to mam pewność od dawna że to kłamstwo, sarkazm i egoizm tzw "elyty" . A kto tej pewności nie ma to kiep - i tyle...... Wczoraj była TV - chba 10 raz przez te kilka lat, jutro w Wyborczej będzie news - chyba 35 w kilku periodykach opisywana sytuacja....... No i co z tego? Ktoś się przejął, ktoś próbował zrozumieć, poprawić, uwględnić? Przestańcie, proszę Was! - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.07.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Acha, a najgorsze dla mnie t to - że wtykamy sobie nawzajem inwektywy i złośliwości - które tak naprawdę powinni przyjąć Ci - którzy je powodują i zasługują na nie bardziej niż przeciętna Barakuda, Marian, czy Pepeg. Ale o to właśnie chodzi w tym wszystkim, prawda - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) bobiczku - takie rzeczy to tylko w Erze i serialu Ekipa (http://www.filmweb.pl/serial/Ekipa-2007-313169) Muszę też zaprotestować przeciwko temu : (...) zasługują na nie bardziej niż przeciętna Barakuda, Marian, czy Pepeg. (...) barakuda z pewnością nie jest przeciętna Edytowane 1 Lipca 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Acha, a najgorsze dla mnie t to - że wtykamy sobie nawzajem inwektywy i złośliwości - które tak naprawdę powinni przyjąć Ci - którzy je powodują i zasługują na nie bardziej niż przeciętna Barakuda, Marian, czy Pepeg. Ale o to właśnie chodzi w tym wszystkim, prawda - Bronek i Jarek jest jak kazdy widzi, ale trudno wycofać się z tego POwcom ze byli manipulowani:cool: Trudno przyznac się sympatykom platformy że dali się zrobic w "jajo", oszukuja i lubią być oszukiwani , taka prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Marianie ... ilu zwolenników lub sympatyków PO tutaj widzisz ? Jedno muszę przyznać Kaczyńskiemu - jest uparty w dążeniu do celu i nie zniechęcają go porażki : - łaszenie się do lewicy - brak poparcia, znani działacze lewicowi zapowiadają głosowanie na Komorowskiego, aczkolwiek SLD oficjalnie nie popiera nikogo - ukłon w stronę Wilczka - bez rezultatu, Wilczek na konferencji PO zapowiada głosowanie na Komorowskiego, a Kaczyński kojarzy mu się z wszystkim tylko nie z przedsiębiorczością - wychwalanie Gierka - bez rezultatu, Adam Gierek zapowiada głosowanie na Komorowskiego, a słowa Jarosława o swoim ojcu określa jako obraźliwe Ja, przyznaję się bez bicia, po pierwszej porażce zrezygnowałbym z takich fałszywych podchodów - ale ja nie jestem politykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 I już zaczyna się wyjaśnianie "co autor miał na myśli" ... Ścieżki zdrowia w Radomiu i Ursusie w 1976 roku to jest ciemna strona rządów Edwarda Gierka - mówi Adam Bielan w TVN24. - Jarosław Kaczyński mówił o pierwszej części rządów Edwarda Gierka - tłumaczy prezesa PiS Bielan. http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106978,8085965,Kampania_wyborcza_na_zywo___czwartek__MINUTA_PO_MINUCIE_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.07.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 - Kapitalizm o jakim śnisz nie istnieje - to utopia poza tym Korwin Mikke na swoim blogu uzasadnił dlaczego będzie głosował na Kaczyńskiego . - Komorowski prezentuje żenujący brak jakiejkolwiek wiedzy na tematy społeczne - polowania alienują - Socjalizm o którym ty śnisz - skompromitował się już jakiś czas temu. Korwin wspomniał coś o mniejszym źle - co w kategorii size rzeczywiście może wskazywać na Kaczyńskiego. A polowania alienują zwłaszcza ofiary polowań. Panią Blidę wyalienowały dosyć skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Marianie ... ilu zwolenników lub sympatyków PO tutaj widzisz ? Ja, przyznaję się bez bicia, po pierwszej porażce zrezygnowałbym z takich fałszywych podchodów - ale ja nie jestem politykiem Muszę przyznac ze tu dekowników wielu, i dla nich czysta gra to narazie w swerze marzen. Najgorsi to tacy , którzy jedną reką klepia cię po ramieniu a drugą gotowi są wbić ci nóż w plecy:cool: ( fałszywi nie tylko sa w PO ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.07.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Muszę przyznac ze tu dekowników wielu, i dla nich czysta gra to narazie w swerze marzen. Najgorsi to tacy , którzy jedną reką klepia cię po ramieniu a drugą gotowi są wbić ci nóż w plecy:cool: ( fałszywi nie tylko sa w PO ) Zgadzam się , najgorsi. DT o JK : "Spotkaliśmy się kiedyś w windzie, w Sejmie w 1991. Nosił pan wtedy przy sobie krótka broń. Dlaczego? Nie wiem do dziś. Wtedy wyjął pan broń, popatrzył się na mnie i powiedział "Dla mnie zabić ciebie, to jak splunąć". JK o malutkim pis - toleciku "Tak, w tych czasach miałem taki malutki pistolecik, miałem, rzeczywiście miałem". Edytowane 1 Lipca 2010 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Muszę przyznac ze tu dekowników wielu, i dla nich czysta gra to narazie w swerze marzen. Najgorsi to tacy , którzy jedną reką klepia cię po ramieniu a drugą gotowi są wbić ci nóż w plecy:cool: ( fałszywi nie tylko sa w PO ) Marian, nie bój się - wymień ich z nicków. Chyba że zastosujesz partyjna zasadę "wiem, ale nie powiem, oni, te siły itp" W to, że się boisz nie uwierzę, boś ty przecie chłop z jajami i hołdujesz zasadzie "twardym trza być, nie miękkim". Edytowane 1 Lipca 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Marian, nie bój się - wymień ich z nicków. Chyba że zastosujesz partyjna zasadę "wiem, ale nie powiem, oni, te siły itp" W to, że się boisz nie uwierzę, boś ty przecie chłop z jajami i hołdujesz zasadzie "twardym trza być, nie miękkim". Tu jesteś aktywny w imie czego jak zostało 2 kandydatów ?? Konkretnie za kim jesteś bo 3 drogi nie ma ( w niedziele wybory z pomiedzy 2 kandydatów ). "twardym trza być, nie miękkim" , jesteś dorosły to się określ a nie jak dziewica : "chciałabym ale się boję ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.07.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 bobiczku - ) Muszę też zaprotestować przeciwko temu : barakuda z pewnością nie jest przeciętna od razu po wysłaniu - wiedziałem że będzie zauważone - sorry Nikt z nas nie jest przeciętny. Wszycy jesteśmy - tak jak i politycy - baaaaaaaaaardzo ważni - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.07.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Wczoraj przed debata oczekujace dziennikarki z mikrofonami i palikotem, "kamery zgubily Prezesa", z Oczekiwanego auta wysiada..... Janusz Rewinski !!! Spokojny, na luzie i rozdaje wizytowki ! Cala zadyma na nic ! To jest styl ! Zawsze mialam szacunek dla intelektu, Prezes jest genialny. :lol2: Mnie się podobało również. Geniusz polegał na zawodnikach którzy przypilnowali. No ale sztab dobiera sie tak - żeby nie było potem pretensji o hotel z wystrojem jak samolot, ze śmigłami na ścianie i na 34 pietrze. Głowy poleciały i zarobki - jest zmiana - efekty widać. Trzeba być "mondrym a nie gupim" I niech tak zostanie do zwycięskiego końca -. PS: choć jak w mojej sprawie spotykałem się z ministrem Polaczkiem - nieugięty był - choć "swój chop" z reionu A potem mi pierdzielił że "teraz to ja, że teraz to by pomógł nawet - bo wie......" Dajcie spokój....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts