Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

Towarzyszko, czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem ? ...............................................................................................................................................................................................................................................................................

Natomiast jeśli już jesteśmy przy słowie "pieprzysz", to odpowiem tak jak ostatnio przeczytałem na jednym z portali : jakbym pieprzył, to bym dupą ruszał.

-

To nie ruszasz ?

Pieprzysz .

-

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

-

Towarzyszu yarpenowski , nie czytam wszystkiego co piszecie bo piszecie długo i nudnie . :)

Zamiast krótko i ciekawie .

Towarzyszko, dajcie więc przykład i zacznijcie krótko i ciekawie.

Kapitalizm o jakim śnisz nie istnieje - to utopia poza tym Korwin Mikke na swoim blogu uzasadnił dlaczego będzie głosował na Kaczyńskiego .

Krótko i niecelnie - nie śnię o kapitalizmie, a Mikke nie jest dla mnie wyrocznią.

...

Trzy małżeństwa: amerykańskie, niemieckie i polskie poszły z żoną na wspólną kolację do restauracji. W pewnej chwili Amerykanin mówi do żony:

-Podaj mi cukier, mój cukiereczku!

Amerykanka całuje męża w usta i spełnia jego prośbę. Po chwili Niemiec zwraca się do swej żony:

-Mój słodki miodziku podaj mi miód!

Niemka całuje męża w usta i spełnia jego prośbę. Wówczas Polak który nie ma zamiaru być gorszy od Niemca i Amerykanina mówi:

---Podaj mi herbatę w torebkach moja torbo! ;)

marian ... pozostań przy tym temacie :) (nieźle tobie idzie) :) ;)

... relacje z podglądania Babci w restauracji ... bezcenne :D ;)

tym razem pozdrawiam :D

Założył , po czym natychmiast wziął POżyczkę - jedynie 400 tysięcy we frankach.

Raczysz żartować chyba. Jarosław, który zawdzięcza awans Lechowi nie wziął pod uwagę jego zaleceń ?

Są również problemy, na przykład deprecjacja złotówki, co może wiązać się z większymi ratami kredytu. To może być nauczką, żeby brać pożyczki w walucie, jaka obowiązuje w Polsce, czyli w złotówce - Lech Kaczyński

marian ... pozostań przy tym temacie :) (nieźle tobie idzie) :) ;)

... relacje z podglądania Babci w restauracji ... bezcenne :D ;)

tym razem pozdrawiam :D

To co mówisz to jakieś nie hamerykańskie :cool:

Siedzisz tam juz ponad 20 lat a zachowujesz się jak mój sasiad co był tam 18 lat :rolleyes:

Jeszcze nie nasiąkłeś hameryką ??

Czytam, czytam, czytam,,,,,,,,, nie wypowiadam się.

Ale teraz spróbuję.

Wałkuję od lat prawie 10 problem - problem wyborcy którego wszyscy udają że szanują i kochają - ale tylko w takim momencie jak dzisiejszy.

Ja - to mam pewność od dawna że to kłamstwo, sarkazm i egoizm tzw "elyty" .

A kto tej pewności nie ma to kiep - i tyle......

Wczoraj była TV - chba 10 raz przez te kilka lat, jutro w Wyborczej będzie news - chyba 35 w kilku periodykach opisywana sytuacja.......

No i co z tego?

Ktoś się przejął, ktoś próbował zrozumieć, poprawić, uwględnić?

Przestańcie, proszę Was! -:)

Acha, a najgorsze dla mnie t to - że wtykamy sobie nawzajem inwektywy i złośliwości - które tak naprawdę powinni przyjąć Ci - którzy je powodują i zasługują na nie bardziej niż przeciętna Barakuda, Marian, czy Pepeg.

Ale o to właśnie chodzi w tym wszystkim, prawda -:)

bobiczku - takie rzeczy to tylko w Erze i serialu Ekipa (http://www.filmweb.pl/serial/Ekipa-2007-313169)

Muszę też zaprotestować przeciwko temu :

(...) zasługują na nie bardziej niż przeciętna Barakuda, Marian, czy Pepeg. (...)

barakuda z pewnością nie jest przeciętna ;)

Edytowane przez yarpenowski

Acha, a najgorsze dla mnie t to - że wtykamy sobie nawzajem inwektywy i złośliwości - które tak naprawdę powinni przyjąć Ci - którzy je powodują i zasługują na nie bardziej niż przeciętna Barakuda, Marian, czy Pepeg.

Ale o to właśnie chodzi w tym wszystkim, prawda -:)

Bronek i Jarek jest jak kazdy widzi, ale trudno wycofać się z tego POwcom ze byli manipulowani:cool:

Trudno przyznac się sympatykom platformy że dali się zrobic w "jajo", oszukuja i lubią być oszukiwani , taka prawda.

Marianie ... ilu zwolenników lub sympatyków PO tutaj widzisz ?

Jedno muszę przyznać Kaczyńskiemu - jest uparty w dążeniu do celu i nie zniechęcają go porażki :

- łaszenie się do lewicy - brak poparcia, znani działacze lewicowi zapowiadają głosowanie na Komorowskiego, aczkolwiek SLD oficjalnie nie popiera nikogo

- ukłon w stronę Wilczka - bez rezultatu, Wilczek na konferencji PO zapowiada głosowanie na Komorowskiego, a Kaczyński kojarzy mu się z wszystkim tylko nie z przedsiębiorczością

- wychwalanie Gierka - bez rezultatu, Adam Gierek zapowiada głosowanie na Komorowskiego, a słowa Jarosława o swoim ojcu określa jako obraźliwe

Ja, przyznaję się bez bicia, po pierwszej porażce zrezygnowałbym z takich fałszywych podchodów - ale ja nie jestem politykiem ;)

I już zaczyna się wyjaśnianie "co autor miał na myśli" ...

Ścieżki zdrowia w Radomiu i Ursusie w 1976 roku to jest ciemna strona rządów Edwarda Gierka - mówi Adam Bielan w TVN24. - Jarosław Kaczyński mówił o pierwszej części rządów Edwarda Gierka - tłumaczy prezesa PiS Bielan.

http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106978,8085965,Kampania_wyborcza_na_zywo___czwartek__MINUTA_PO_MINUCIE_.html

-

Kapitalizm o jakim śnisz nie istnieje - to utopia poza tym Korwin Mikke na swoim blogu uzasadnił dlaczego będzie głosował na Kaczyńskiego .

-

Komorowski prezentuje żenujący brak jakiejkolwiek wiedzy na tematy społeczne - polowania alienują :lol:

-

Socjalizm o którym ty śnisz - skompromitował się już jakiś czas temu.

Korwin wspomniał coś o mniejszym źle - co w kategorii size rzeczywiście może wskazywać na Kaczyńskiego.

A polowania alienują zwłaszcza ofiary polowań. Panią Blidę wyalienowały dosyć skutecznie.

Marianie ... ilu zwolenników lub sympatyków PO tutaj widzisz ?

Ja, przyznaję się bez bicia, po pierwszej porażce zrezygnowałbym z takich fałszywych podchodów - ale ja nie jestem politykiem ;)

Muszę przyznac ze tu dekowników wielu, i dla nich czysta gra to narazie w swerze marzen.

Najgorsi to tacy , którzy jedną reką klepia cię po ramieniu a drugą gotowi są wbić ci nóż w plecy:cool: ( fałszywi nie tylko sa w PO )

Muszę przyznac ze tu dekowników wielu, i dla nich czysta gra to narazie w swerze marzen.

Najgorsi to tacy , którzy jedną reką klepia cię po ramieniu a drugą gotowi są wbić ci nóż w plecy:cool: ( fałszywi nie tylko sa w PO )

Zgadzam się , najgorsi.

DT o JK :

"Spotkaliśmy się kiedyś w windzie, w Sejmie w 1991. Nosił pan wtedy przy sobie krótka broń. Dlaczego? Nie wiem do dziś. Wtedy wyjął pan broń, popatrzył się na mnie i powiedział "Dla mnie zabić ciebie, to jak splunąć".

JK o malutkim pis - toleciku

"Tak, w tych czasach miałem taki malutki pistolecik, miałem, rzeczywiście miałem".

Edytowane przez Zochna

Marian, nie bój się - wymień ich z nicków. Chyba że zastosujesz partyjna zasadę "wiem, ale nie powiem, oni, te siły itp"

W to, że się boisz nie uwierzę, boś ty przecie chłop z jajami i hołdujesz zasadzie "twardym trza być, nie miękkim".

Edytowane przez yarpenowski

Marian, nie bój się - wymień ich z nicków. Chyba że zastosujesz partyjna zasadę "wiem, ale nie powiem, oni, te siły itp"

W to, że się boisz nie uwierzę, boś ty przecie chłop z jajami i hołdujesz zasadzie "twardym trza być, nie miękkim".

Tu jesteś aktywny w imie czego jak zostało 2 kandydatów ??

Konkretnie za kim jesteś bo 3 drogi nie ma ( w niedziele wybory z pomiedzy 2 kandydatów ).

"twardym trza być, nie miękkim" , jesteś dorosły to się określ a nie jak dziewica : "chciałabym ale się boję ".

bobiczku - )

Muszę też zaprotestować przeciwko temu :

barakuda z pewnością nie jest przeciętna ;)

od razu po wysłaniu - wiedziałem że będzie zauważone - sorry

Nikt z nas nie jest przeciętny.

Wszycy jesteśmy - tak jak i politycy - baaaaaaaaaardzo ważni -:)

Wczoraj przed debata oczekujace dziennikarki z mikrofonami i palikotem, "kamery zgubily Prezesa", z Oczekiwanego auta wysiada..... Janusz Rewinski !!!

Spokojny, na luzie i rozdaje wizytowki !

Cala zadyma na nic !

To jest styl !

Zawsze mialam szacunek dla intelektu, Prezes jest genialny.

:wave::lol2::lol2:

Mnie się podobało również.

Geniusz polegał na zawodnikach którzy przypilnowali.

No ale sztab dobiera sie tak - żeby nie było potem pretensji o hotel z wystrojem jak samolot, ze śmigłami na ścianie i na 34 pietrze.

Głowy poleciały i zarobki - jest zmiana - efekty widać.

Trzeba być "mondrym a nie gupim"

I niech tak zostanie do zwycięskiego końca -:).

PS:

choć jak w mojej sprawie spotykałem się z ministrem Polaczkiem - nieugięty był - choć "swój chop" z reionu

A potem mi pierdzielił że "teraz to ja, że teraz to by pomógł nawet - bo wie......"

Dajcie spokój.......................