mariankossy 01.07.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Zgadzam się , najgorsi. DT o JK : "Spotkaliśmy się kiedyś w windzie, w Sejmie w 1991. Nosił pan wtedy przy sobie krótka broń. Dlaczego? Nie wiem do dziś. Wtedy wyjął pan broń, popatrzył się na mnie i powiedział "Dla mnie zabić ciebie, to jak splunąć". JK o malutkim pis - toleciku "Tak, w tych czasach miałem taki malutki pistolecik, miałem, rzeczywiście miałem". teraz przypominasz mi menalnośc byłego sąsiada. On gdy przychodził do domu pijany zawsze lał swoja połowicę. A dlaczego?? Bo zawsze miał pretensje do niej ze jak sie poznali to już nie była dziewicą ( tera są już po rozwodzie, za często nazywał ją kurwą przy dzieciach i śąsiadach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) Tu jesteś aktywny w imie czego jak zostało 2 kandydatów ?? W imię własnego rozumu i poglądów. Moja aktywność rośnie wraz ze wzrostem lipnej propagandy. Konkretnie za kim jesteś bo 3 drogi nie ma ( w niedziele wybory z pomiedzy 2 kandydatów ). "twardym trza być, nie miękkim" , jesteś dorosły to się określ a nie jak dziewica : "chciałabym ale się boję ". Mało razy się określałem ? Proszę, robię to jeszcze raz. Nie jestem sympatykiem, zwolennikiem ani działaczem PO, ani tym bardziej PiS'u. Te konkretne wybory to dla mnie, jak to trafnie określił Ponury, wybór pomiędzy "kandydatem złym" a "kandydatem totalnie beznadziejnym" (lub też - zasłyszane w telewizji - kandydatem "O Jezu !" a kandydatem "Nie Daj Boże !"). Zagłosuje więc na Komorowskiego, ponieważ nie potrafie sobie wyobrazić co mogłoby mnie skłonić do głosowania na Kaczyńskiego. Jeśli to czyni mnie zwolennikiem PO, to rozumiem skąd w statystykach Polska jest w 95% katolicka. To mój manifest polityczny. A teraz poproszę, kto tu wg Ciebie jest zwolennikiem PO - słowo się rzekło, kobyłka u płota. Edytowane 1 Lipca 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 01.07.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Z góry dziękuję Lata i doswiadczenie swoje robią, niełatwo starej ryby złapac na byle co. Stare ryby się i wypuszcza. Jedne za niepoczytalność a inne bo mułem zalatują. Nomen omen obie się do niczego nie nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (edytowane) teraz przypominasz mi menalnośc byłego sąsiada. On gdy przychodził do domu pijany zawsze lał swoja połowicę. A dlaczego?? Bo zawsze miał pretensje do niej ze jak sie poznali to już nie była dziewicą ( tera są już po rozwodzie, za często nazywał ją kurwą przy dzieciach i śąsiadach ) Dziadek i babcia jedzą obiad. Nagle dziadek stuka babcię w głowę drewnianą łyżką. - Co się stało? -pyta babcia. - Bo jak se przypomnę, żeś ty cnoty nie miała... ? btw. Trzeba było wtedy zareagować, a nie teraz się mądrzyć. Edytowane 1 Lipca 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Rozumiem, że w Twoim towarzystwie wyznacznikiem człowieczeństwa jest 'dobrze się załapać'. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Rozumiem, że w Twoim towarzystwie wyznacznikiem człowieczeństwa jest 'dobrze się załapać'. Powodzenia! I tu, w przeciwieństwie do wcześniejszych postów, przydało by się "Odpowiedź z Cytatem" bo nie wiem do czego ta odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 01.07.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Intelgencja JK to nie tylko przewidywanie co stanie się jutro. Myślę ze jest nowoczesnym politykiem. On jest tak nowoczesny, że wyprzedza swoją epokę, wprowadzając nowe standardy w polityce. Takiego farbowańca to ze świeca po świecie szukać. Był kiedyś taki bóg Janus. On tez miał dwie twarze podobnie jak Jarosław Two face, choć jego podwójne oblicze symbolizowało zupełnie co innego niż w przypadku Jarka Dwulicowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 01.07.2010 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Acha, a najgorsze dla mnie t to - że wtykamy sobie nawzajem inwektywy i złośliwości - które tak naprawdę powinni przyjąć Ci - którzy je powodują i zasługują na nie bardziej niż przeciętna Barakuda, Marian, czy Pepeg. Ale o to właśnie chodzi w tym wszystkim, prawda - Większość normalnie myślących ludzi uważa podobnie jak Ty. Polityka to szambo, i rzadko który polityk zasługuje na szacunek bezkompromisowy. Ale można też brać przykład z takiej np Korei Północnej i ulec fanatyzmowi podobnie jak marian. To jest styl ! Zawsze mialam szacunek dla intelektu, Prezes jest genialny. :lol2: Dla mariana geniusz Prezia jest tak niepodważalny jak dla członków Koreańskiej Partii Pracy geniusz Kim Dzong Ila. Jeszcze tylko brakuje żeby podobnie jak u nich oficjalnym prezydentem był ten zmarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Stare ryby się i wypuszcza. Jedne za niepoczytalność a inne bo mułem zalatują. Nomen omen obie się do niczego nie nadają. Buraki juz w polu dojrzewają?? Kampania Komorowskiego jest adresowana do buractwa - bazuje na agresywnej głupocie i chamstwu. PO skończyła się wraz z Palikotem i każdy choć trochę myślący i czujący człowiek to przyzna. Komorowski to nadęte polityczne zero.Komorowski jest żenująco buraczany - nie da się tego przełknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.07.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 (...) A teraz poproszę, kto tu wg Ciebie jest zwolennikiem PO - słowo się rzekło, kobyłka u płota. Cóż, chyba się nie doczekam - widać to jednak wydmuszki a nie el grande cochones. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 01.07.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Buraki juz w polu dojrzewają?? Kampania Komorowskiego jest adresowana do buractwa - bazuje na agresywnej głupocie i chamstwu. PO skończyła się wraz z Palikotem i każdy choć trochę myślący i czujący człowiek to przyzna. Komorowski to nadęte polityczne zero.Komorowski jest żenująco buraczany - nie da się tego przełknąć. Nie tak dawno już pisałem. Przejrzyj swoje wklejki a później mów o głupocie i chamstwie. Styl jaki uprawiasz to właśnie kwintesencja głupoty i chamstwa zakrawająca wręcz na fanatyzm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 01.07.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Cóż, chyba się nie doczekam - widać to jednak wydmuszki a nie el grande cochones. Dobranoc. W tym całym towarzystwie PiSiaków to jaja ma chyba tylko Jarek. Szkoda tylko (a może nie) że mamusia mu dokładnie nie wytłumaczyła do czego służą u normalnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Nie tak dawno już pisałem. Przejrzyj swoje wklejki a później mów o głupocie i chamstwie. Styl jaki uprawiasz to właśnie kwintesencja głupoty i chamstwa zakrawająca wręcz na fanatyzm. Powiedział co wiedział albo mu sie zdawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 http://e.pardon.pl/pa500/068865f50001d4f34c2c525e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.07.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Większość normalnie myślących ludzi uważa podobnie jak Ty. Polityka to szambo, i rzadko który polityk zasługuje na szacunek bezkompromisowy. tylko jaka to porada. Mam nie głosować wcale? No wiesz - te wybory między złem dobrym i mniejszym powolutku cuchną. Idziemy? Mój z I tury JKM - wybrał i publiczne oglsił mniejsze zło, Zrobił to z cierpkim wyrazem twarzy - ale zrobił. Zaufam mu chyba................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2010 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 tylko jaka to porada. Mam nie głosować wcale? No wiesz - te wybory między złem dobrym i mniejszym powolutku cuchną. Idziemy? Mój z I tury JKM - wybrał i publiczne oglsił mniejsze zło, Zrobił to z cierpkim wyrazem twarzy - ale zrobił. Zaufam mu chyba................... Tylko nie zapomnij zatkać uszu i zamknąć oczu zastanawiam się czy te zabiegi to w celu późniejszych tłumaczeń "nie widziałem co robiłem " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 01.07.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Tylko nie zapomnij zatkać uszu i zamknąć oczu zastanawiam się czy te zabiegi to w celu późniejszych tłumaczeń "nie widziałem co robiłem " Filmik dla sympatyków PO , zeby nie było że nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) - Bobrzy agent ...........................buhahahahahahahahahahahahahahaha Pokazał wykres .......................buhahahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol::lol::lol: . - Edytowane 2 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 barakudo, frustracja seksualna jak widzę może być naprawdę przybijająca. Więc polecam - pieprz (paprykę także). - yarpenowski, jak będę cię zmuszała żebyś mnie seksualnie zaspakajał to wtedy będziesz miał powód do zmartwienia - a teraz ......odżywiaj się zdrowo i dużo ćwicz . Wysiłek fizyczny , jak się okazuje, doskonale wpływa na potencję u mężczyzn . Także się nie zaniedbuj . :hug: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 bobiczku - takie rzeczy to tylko w Erze i serialu Ekipa (http://www.filmweb.pl/serial/Ekipa-2007-313169) Muszę też zaprotestować przeciwko temu : barakuda z pewnością nie jest przeciętna - No , nareszcie . barakuda czyli lump praski jest piękna, mądra, inteligentna, zgrabna , słodka, wiotka i powabna . - Czasami jest przy kasie czasami nie, ale radzę nie liczyć na po życzki . :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts