bobiczek 02.07.2010 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Pierdu, Pierdu - przerobiłem na piśmie a kilka razy w prywatnych bajaniach - 3 prezydentów, 3 ministrów infrastruktury (kiedyś 1 -szy był MSWiA) , 3 wojewodów i 3 Prezydentów Miasta.W ciągu 10-lat bywania i trudnego odwiedzania konkluduję.Ścierwo z gównem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 02.07.2010 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 No , nareszcie . barakuda czyli lump praski jest piękna, mądra, inteligentna, zgrabna , słodka, wiotka i powabna . :razz: Noo, mniej więcej tak jak w tej piosence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.07.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Filmik dla sympatyków PO , zeby nie było że nie wiedziałem No proszę, więc nie dość że złodziej, to jeszcze i tchórz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.07.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - No , nareszcie . barakuda czyli lump praski jest piękna, mądra, inteligentna, zgrabna , słodka, wiotka i powabna . Czasami jest przy kasie czasami nie, ale radzę nie liczyć na po życzki . :razz: Towarzyszko, że zacytuję mojego ulubionego pisarza - mylisz niebo z gwiazdami odbitymi na powierzchni stawu. Daleko mi do określenia Cię jako " piękna, mądra, inteligentna, zgrabna, słodka, wiotka i powabna". Jeśli protestuję przed określaniem Cię jako przeciętną - czynię to w obronie ludzi przeciętnych. Oni są zdecydowanie bardziej inteligentni i stabilni emocjonalnie. Jeśli zaś przeciętny Polak byłby taki jak Ty - to przyszłość Polski widziałbym w ciemnych kolorach. - yarpenowski, jak będę cię zmuszała żebyś mnie seksualnie zaspakajał to wtedy będziesz miał powód do zmartwienia - a teraz ......odżywiaj się zdrowo i dużo ćwicz . - To już podchodzi pod znęcanie się ze szczególnym okrucieństwem. Mimo wszystko wolałbym jednak zagłosować na Jarosława. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 No proszę, więc nie dość że złodziej, to jeszcze i tchórz. 77, 83, 85 procent: Zbrodniarze zagłosowali na Bronka. W całym kraju Komorowski zdobył w więzieniach 75 proc. głosów. W zakładach dla najniebezpieczniejszych przestępców poparcie dla kandydata PO nie spada poniżej 77 proc., a zwykle lokuje się w okolicach 83-85 procent. Zastanawia fenomen popularności marszałka wśród zbrodniarzy i recydywistów. Albo odczuwają wspólnotę losów - w końcu w spocie Komorowskiego mogliśmy dowiedzieć się, że siedział on parę razy albo wiążą realne nadzieje z jego programem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.07.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Marian, odgrzewasz kotlet, który podano w tym wątku 21 czerwca - jest więc lekko niestrawny. Ponieważ nie chce mi się pisać od początku - pozwolisz, ze sam się zacytuję : Skomentuj jeszcze to : pewnie ci jeszcze nie umieją myśleć : http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/w-szkolnych-prawyborach-zwyciezyl-komorowski,1,3301734,aktualnosc.html albo to - ci zmuszeni do wyjazdów przez PO - pewnie im emigracja mózgi wyprała : http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/irlandia-komorowski-dostal-ponad-polowe-glosow,1,3301459,aktualnosc.html http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/wielka-brytania-wygral-komorowski,1,3301419,aktualnosc.html nie omieszkaj podeprzeć się wynikami z Rosji i Niemiec. Tyle, że niestety boisz się odpowiedzieć na zadane pytania, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 02.07.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Pierdu, Pierdu - przerobiłem na piśmie a kilka razy w prywatnych bajaniach - 3 prezydentów, 3 ministrów infrastruktury (kiedyś 1 -szy był MSWiA) , 3 wojewodów i 3 Prezydentów Miasta. W ciągu 10-lat bywania i trudnego odwiedzania konkluduję. Ścierwo z gównem. Tak sobie czytam, co piszesz a szkoda ,że tak rzadko, i z podziwu nie mogę wyjść, jak to los czasem skłania ludzi do podejmowania diametralnie różnych decyzji, mimo wspólnych postaw zasadniczych. Będziemy głosować inaczej, pomimo wspólnej sympatii do kandydata w pierwszym rzucie. Jak wiele osób znów ma dylemat wyboru, pomiędzy gównem a większym gównem. Stąd chyba, to zamykanie oczu i nosa. Podziwiam JKM za tak heroiczny wyczyn, jak namawianie do głosowania na Kaczyńskiego. Mimo szacunku dla inteligencji JKM nie mogę zrozumieć, czemu nacjonalizm ma brać górę nad zdrowym rozsądkiem ekonomicznym. Pojęcia polska gospodarka , majątek czy gospodarka narodowa straciły znaczenie i sens w momencie wejścia do Unii i początku dominacji chińskiego przemysłu. Mocarstwowość, to obecnie relikt i mrzonka i tu widzę naiwność i pułapkę myślenia JKM Jakieś sentymenty , czy wiara w zmiany, które za naszego krótkiego życia będą nieznaczne lub w ogóle nie nastąpią ? Socjalizm jest skompromitowany i każda jego forma, prędzej czy później przynosi patologię, tym większe zdziwienie na decyzję JKM. JKM mówi o mafiach za plecami obu kandydatów. Zgoda, ale ja wolę zaradnych cwaniaków i przekrętasów niż tzw. uczciwe soc- fajtłapy , szukające poparcia wśród niezaradnych, dla poparcia liżącebez żenady dupę kościołowi i wmawiające , że państwowe siły mogą wszystko - nawet jak państwo jest biedne i niedorozwinięte,.( słynne już złoża łupkowe i autostrady) Apologeta gierkowszczyzny w chwili swojej nieporadności chwyci społeczeństwo za mordę, spuści swoje psy a każdy przejaw niezadowolenia stłumi w zarodku, że przypomnę tu kamasze, wydobywcze areszty, straszenie mediów, czy wymyślanie, prowokowanie i grożenie społeczeństwu nieprawomyślnemu. Mam tylko nadzieję, że którykolwiek zostanie prezydentem nie spełni swoich obietnic, bo Argentyna przy tym będzie jak mały pikuś - pan pikuś. PS A żebyś nie poczuł się rozczarowany brakiem inwektyw, to powiem Ci, że trudno mi mentalnie znaleźć się w jednym elektoracie z ludźmi o pokroju i poziomie mariana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Marian, odgrzewasz kotlet, który podano w tym wątku 21 czerwca - jest więc lekko niestrawny. Ponieważ nie chce mi się pisać od początku - pozwolisz, ze sam się zacytuję : Tyle, że niestety boisz się odpowiedzieć na zadane pytania, szkoda. Skomentuj jeszcze to : pewnie ci jeszcze nie umieją myśleć : Aleś dopierdzielił, poprostu dzieci głosowały na podstawie tego co słyszały w domach. albo to - ci zmuszeni do wyjazdów przez PO - pewnie im emigracja mózgi wyprała : To głosowali ci wszyscy którzy PO objęciu władzy przez PO mieli wrócić dokraju razem z cudem gospodarczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.07.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Aleś dopierdzielił, poprostu dzieci głosowały na podstawie tego co słyszały w domach. Dokładnie na taka odpowiedź liczyłem. Biedne dzieci - indoktrynowane za młodu. To głosowali ci wszyscy którzy PO objęciu władzy przez PO mieli wrócić dokraju razem z cudem gospodarczym No zobacz, i po raz drugi zaufali PO ? Myślisz, że są złośliwi i zagłosowali tak żeby tym, którzy są w kraju zrobić na złość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Na dzień przed ciszą wyborczą od dawna szykowany na prezydenta kandydat Platformy przegrywa z Kaczyńskim, który kandydatem został zupełnie przypadkiem, nie chciał tego i nie planował, a po ogromnej tragedii nawet nie bardzo miał ochotę walczyć. I jakoś sobie poradził, choć do kampanii Komorowskiego zaprzęgnięto już wszystkich, z rządem na czele, bo tylko skończony naiwniak nie dostrzega związku między zadyszką Komorowskiego a listem Tuska do żołnierzy czy obietnicami Kopacz dla pielęgniarek. Ma więc po swojej stronie Komorowski większość mediów, artystów, ministrów, Owsiaka, trumnę Blidy, nawet prokuraturę, która za pięć dwunasta wykonuje jakieś dziwne ruchy z wlokącymi się do tej pory sprawami. Ma po swojej stronie strach, nienawiść i zwyczajną podłość, bo tak trzeba nazwać emocje na jakich oparł swoją kampanię, gorliwie korzystając z usług Palikota gnojącego osieroconą Martę Kaczyńską, ministrów rozsyłających obelżywe sms-y, czy wreszcie zapominających się w swojej nienawiści "elitariuszy" bredzących o nekrofilii i pedofilii rywala. Na dodatek jako p.o. prezydenta ma Komorowski łatwy dostęp do wyborczej kiełbasy i może na użytek kampanii wykonywać gesty takie jak podpisanie ustawy i ogłoszenie tego na Kongresie Kobiet, czy zwoływanie przed kamerami Rady Bezpieczeństwa Narodowego, może u boku Tuska jeździć po wałach i składać obietnice w imieniu rządu. Komorowski ma wszystko, żeby wygrać, i obficie z tego korzysta. I ciągle ledwie remis w sondażach. I to z kim? Z gorszą wersją prezydenta, z którym miała wygrać nawet "ciocia Klocia"? Z przypadkowym kandydatem, który nigdy o prezydenturze nie marzył, i tylko okrutny los go wystawił w tej kampanii? Gdyby rząd się nie włączył w przekraczające momentami granice przyzwoitości holowanie Komorowskiego, gdyby media wymusiły przyzwoitość na jego sztabie i napiętnowały, tak jak na to zasługuje, niebywałe chamstwo jakie wytoczył przeciwko Kaczyńskiemu, to chyba nic by Komorowskiemu nie pomogło, tak bardzo jest słaby. ps. z niezrozumiałych dla mnie względów - znaczenia nabiera stan cywilny i liczba potomstwa kandydata (Wałęsa musi żałować, że nie wystartował, miałby się czym licytować z Komorowskim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.07.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (...) zapominających się w swojej nienawiści "elitariuszy" bredzących o nekrofilii i pedofilii rywala Hmm, o tym nie słyszałem. Możesz podać źródło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Hmm, o tym nie słyszałem. Możesz podać źródło ? Zapytaj gumisia albo jani_63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Kaczyński stał sie politykiem nr 1 Ludzie pójdą głosować za lub przeciw niemu. Komorowski się w tym nie liczy (jak wołała jakaś jego zwolenniczka: gdyby małpa kandydowała przeciw Kaczyńskiemu - głosowałaby na małpę). Dlatego jeśli wygra, to może być początek wyjątkowo silnej prezydentury. Na tyle silnej, by wymusić na rządzie działanie. W każdej sytuacji mam nadzieję, że rozbudzone zaangażowanie społeczeństwa zostanie dobrze przez niego spożytkowane. Róznica miedzy Komorowskim a Kaczynskim jest taka, że Komorowski jest mężem Anny, a Kaczynski mężem stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.07.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Kaczynski mężem stanu. na pewno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 na pewno ? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.07.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) Zapytaj gumisia albo jani_63 Jak rozumiem to owi "elitariusze" ? Jeśli kogoś oskarżasz o pomówienie - musisz mieć dowód (no chyba, że to też zgodnie z linią partyjną). Nie przypominam sobie tu tekstu o pedofilii Jarosława Kaczyńskiego. Bądź więc łaskaw go odszukać. No i chyba musisz napisać do Kataryny co miała ma myśli, bo improwizacja to nie jest Twoja najmocniejsza strona. Edytowane 2 Lipca 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jak rozumiem to owi "elitariusze" ? Jeśli kogoś oskarżasz o pomówienie - musisz mieć dowód (no chyba, że to też zgodnie z linią partyjną). Nie przypominam sobie tu tekstu o pedofilii Jarosława Kaczyńskiego. Bądź więc łaskaw go odszukać. . ad.1 - żle rozumiesz ad.2- słaba pamieć ale mozesz na FM poszukać ( w sumie tylko 4 tematy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.07.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ad.1 - żle rozumiesz ad.2- słaba pamieć ale mozesz na FM poszukać ( w sumie tylko 4 tematy ) No trudno, mea culpa. Natomiast to Ty oskarżasz, powinieneś więc mieć dowody pod ręką. Widać nie masz, a oskarżenia rzucać łatwo. Proponuję więc, żebyś poszukał, bo ja na ich miejscu, o ile o czymś takim nie pisali (głowy nie dam - sam wiesz, słaba pamięć) - nie był bym taki pobłażliwy. A dla uprzyjemnienia szukania proponuję relaksującą piosenkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.07.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Marian - szczerze - ile ci pisuary płacą za ten bełkot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Marian - szczerze - ile ci pisuary płacą za ten bełkot? No i zaczęły się merytoryczne pytania , skąd my to znamy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts