barakuda1 02.07.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Towarzyszko, że zacytuję mojego ulubionego pisarza - mylisz niebo z gwiazdami odbitymi na powierzchni stawu. Daleko mi do określenia Cię jako " piękna, mądra, inteligentna, zgrabna, słodka, wiotka i powabna". Jeśli protestuję przed określaniem Cię jako przeciętną - czynię to w obronie ludzi przeciętnych. Oni są zdecydowanie bardziej inteligentni i stabilni emocjonalnie. Jeśli zaś przeciętny Polak byłby taki jak Ty - to przyszłość Polski widziałbym w ciemnych kolorach. To już podchodzi pod znęcanie się ze szczególnym okrucieństwem. Mimo wszystko wolałbym jednak zagłosować na Jarosława. - I to się liczy :D:D Dodajmy więc do moich jakże l i c z n y c h zalet zdolność skutecznego przekonywania . - - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 No i zaczęły się merytoryczne pytania , skąd my to znamy:cool: - Napisz mu p r a w d ę - płacą nam od metra . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - Napisz mu p r a w d ę - płacą nam od metra . - Jest nas coraz wiecej, próbowali nas skłócić, rozbić. Dzisiaj już wiedzą, że przgrali, szukają cudownej broni, wkladają do ust J.Kaczyńskiemu to co chcieliby żeby powiedział, prowokują. Najgorsze jest to, że dotarła do nich świadomość porażki, a sądzę, ze będzie to ich klęska. [ od moderatora - siódme: nie kradnij ] http://seawolf.salon24.pl/176490,nikczemna-pisowska-nikczemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.07.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) No to się PO rozkręciła na koniec kampanii ... http://kampanianazywo.pl/wp-content/uploads/gierek.jpg Chyba pewna nerwowość się wkradła do sztabu W sumie Komorowski mógłby wygrać minimalną przewagą - żeby miał świadomość, że wygrał głosami tych, którzy nie chcieli głosować na Kaczyńskiego. Edytowane 2 Lipca 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 02.07.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jest nas coraz wiecej, próbowali nas skłócić, rozbić. Dzisiaj już wiedzą, że przgrali, szukają cudownej broni, wkladają do ust J.Kaczyńskiemu to co chcieliby żeby powiedział, prowokują. Najgorsze jest to, że dotarła do nich świadomość porażki, a sądzę, ze będzie to ich klęska. Wroga już macie,emocje i podniecenie klasowe jest, stachanowska motywacja też , więc reaktywuj tylko Front Jedności Narodu. Jak z Gierkiem, to na całość. A potem już tylko kryształowe noce :rolleyes: Masz jednak nierówno z garem. Te natchnione hasełka po PRL-u ci zostały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Wroga już macie,emocje i podniecenie klasowe jest, stachanowska motywacja też , więc reaktywuj tylko Front Jedności Narodu. Jak z Gierkiem, to na całość. A potem już tylko kryształowe noce :rolleyes: Masz jednak nierówno z garem. Te natchnione hasełka po PRL-u ci zostały? Linda: "........Gumiś co ty wiesz o PRL-u .":cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) No to się PO rozkręciła na koniec kampanii ... http://kampanianazywo.pl/wp-content/uploads/gierek.jpg Chyba pewna nerwowość się wkradła do sztabu W sumie Komorowski mógłby wygrać minimalną przewagą - żeby miał świadomość, że wygrał głosami tych, którzy nie chcieli głosować na Kaczyńskiego. - Nie zależy nam specjalnie . Mógłby wygrać ale wyborcy zaczynają być wq.....eni . Brakuje im autostrad, jako tako działającej służby zdrowia, sprawnego szkolnictwa, miejsc pracy , transportu publicznego , gospodarki wodnej i paru jeszcze innych rzeczy . I nie dało się długo utrzymać franka POniżej 3 złotych - a co to znaczy , każdy czuje przez skórę . Dodajmy do tego ceny benzyny i żywności . Nie da się napędzać gospdarki POlowaniami - choćby były to POlowania na prezydenta . - Edytowane 2 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 02.07.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Linda: "........Gumiś co ty wiesz o PRL-u .":cool: Coś tam pamiętam, sklerozy nie mam . Z pewnością nie pamietam tyle co ty, bo ja nigdy nie robiłem w PZPR ani w SB, no i nie miałem dostępu do waszych tajemnic. Jak ty studiowałeś na WUML-u, ja z kolegami próbowałem wyhebdać Hebdę. Tacy jak ty wtedy lali pałami i wznosili hasła o równości klasowej, dzisiaj ci sami służą w PiS. Nic się więc nie zmieniło, tylko pana masz innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Wroga już macie,emocje i podniecenie klasowe jest, stachanowska motywacja też , więc reaktywuj tylko Front Jedności Narodu. Jak z Gierkiem, to na całość. A potem już tylko kryształowe noce :rolleyes: Masz jednak nierówno z garem. Te natchnione hasełka po PRL-u ci zostały? - Tak, tak Lech też wprowadzał dyktaturę i był Hitlerem i Stalinem - dwa w jednym buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Mieliśmy kryształowy ale POranek w sobotę 10 4 2010 I był to z pewnością ' błąd pilota ' . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Coś tam pamiętam, sklerozy nie mam . Z pewnością nie pamietam tyle co ty, bo ja nigdy nie robiłem w PZPR ani w SB, no i nie miałem dostępu do waszych tajemnic. Jak ty studiowałeś na WUML-u, ja z kolegami próbowałem wyhebdać Hebdę. Tacy jak ty wtedy lali pałami i wznosili hasła o równości klasowej, dzisiaj ci sami służą w PiS. Nic się więc nie zmieniło, tylko pana masz innego. - Ty tego samego . Plus wygląda na to, że nigdy do szkoły i tak nie chodziłeś , szału nie ma . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Coś tam pamiętam, sklerozy nie mam . Z pewnością nie pamietam tyle co ty, bo ja nigdy nie robiłem w PZPR ani w SB, no i nie miałem dostępu do waszych tajemnic. Jak ty studiowałeś na WUML-u, ja z kolegami próbowałem wyhebdać Hebdę. Tacy jak ty wtedy lali pałami i wznosili hasła o równości klasowej, dzisiaj ci sami służą w PiS. Nic się więc nie zmieniło, tylko pana masz innego. Gumiś nie tylko ty w nerwach , popatrz niżej:) http://img256.imageshack.us/img256/7423/husaria1small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 02.07.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - I nie dało się długo utrzymać franka POniżej 3 złotych - a co to znaczy , każdy czuje przez skórę . :lol2: No patrz, to zupełnie tak jak w USA. Też nie udało się wam utrzymać kursu franka i podrożał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) :lol2: No patrz, to zupełnie tak jak w USA. Też nie udało się wam utrzymać kursu franka i podrożał. Jakby to powiedział Bronek : Ba!!! http://stuff.swir.us/th/img/img-4b992c7ead7a0afaa85d96b552b42274.jpg Edytowane 2 Lipca 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.07.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 http://kampanianazywo.pl/wp-content/uploads/gierek.jpg http://www.youtube.com/watch?v=WF51pPUH7YQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 02.07.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 LUDZIE DAJCIE SOBIE NA LUZ ONI I TAKA MAJA WAS W DUPIE tyle zawisci ze wierzyc mi sie nie chce i tak nic nie zmienimy ( bede glosowal bo mam takie prawo ) swinie do koryta pchaja sie bez wzgledu na orientacje polityczna,a ludzi i tak maja ..... wiecie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.07.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - Nie zależy nam specjalnie . Mógłby wygrać ale wyborcy zaczynają być wq.....eni . Brakuje im autostrad, jako tako działającej służby zdrowia, sprawnego szkolnictwa, miejsc pracy , transportu publicznego , gospodarki wodnej i paru jeszcze innych rzeczy . I nie dało się długo utrzymać franka POniżej 3 złotych - a co to znaczy , każdy czuje przez skórę . Dodajmy do tego ceny benzyny i żywności . Nie da się napędzać gospdarki POlowaniami - choćby były to POlowania na prezydenta . - Jarosław wszystko to potrzebującym da. oraz wybuduje, usprawni i utrzyma. Już kiedyś miał szanse - ale wtedy był na s z c z ę ś c i e akurat zajęty. Polowaniem zresztą. Znaczy na ludzi. Pamiętam jak zgrabnie rozwiązywał sprawy służby zdrowia 26-06-2007 Premier Jarosław Kaczyński powiedział , że pielęgniarki łamią prawo i nie będzie z nimi rozmów. Szef rządu domaga się przestrzegania prawa. Z dystansem podszedł do oświadczeń dotyczących rozpoczętej głodówki. Jego zdaniem niezjedzenie kolacji to jeszcze nie głodówka, o niej będzie można mówić po dwóch, trzech dniach. Kaczynski powiedział, że siostry popełniają przestępstwo, a nie może być takiej sytuacji, że premier z jednymi przestępcami rozmawia, a innych poprzez odpowiednie służby wsadza do więzienia. Takie wrażliwe socjalistyczne serce i praworządność Dalej tam podlewać kukurydze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Czy mądry człowiek przymierzając się do najważniejszego urzędu w państwie rzekłby w ten sposób? "Zwracam się z apelem do Jarosława Kaczyńskiego: zostaw Camerona gdzieś na marginesie i chodź z nami, Jarku. (...) - Jak pokażesz mi swoich przyjaciół, każdy powie, jakie masz poglądy" Pomijam totalny wstyd jaki czuję pomimo że BK nie jest moim kandydatem. Co będzie, gdy zostanie on nie daj Boże prezydentem i słowa te zostaną usłyszane w Wielkiej Brytanii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.07.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) znowu grzebierz w nie swoich słowach marian . może pogrzeb sobie dla rozrywki w czymś innym. Poza tym - co tam Wielka Brytania. Polska mocarstwem będzie i basta . Jak za Gierka.GB może nam skoczyć.Tym bardziej , że prezes - aj du not anderstend. Edytowane 2 Lipca 2010 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 02.07.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Zapytaj gumisia albo jani_63 Do rozlicznych Twoich wad dochodzi jeszcze skleroza. W swoim fanatyzmie jesteś w stanie przekroczyć wszelkie granice, wierzgając i plując na lewo i prawo. Choć na "lewo" to teraz chyba trochę mniej bo Prezio się nawrócił, albo raczej odsłonił co do swojej orientacji politycznej. Poczułem się wywołany do tablicy po przypisaniu mi przez Ciebie stwierdzenia zapominających się w swojej nienawiści "elitariuszy" bredzących o nekrofilii i pedofilii rywala. yarpenowski mylisz się. marian nie musi mieć żadnego dowodu na poparcie swoich słów. Z jego papierami, o czym już tez wspominałem nic mu nie zrobią. Takie jednostki są bardzo przydatne dla swojego obozu, bo łatwo się od nich odciąć. Nie wiem co pisał Pepeg, choć bardzo wątpię żeby kiedykolwiek przypisał nawet w domyśle pedofilię rywalowi-Jarosławowi. Jemu zapewne chodziło o mój tekst http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał mariankossy http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png Ale jestem ciekawa: A podawać inną płeć w internecie? W świetle nowej ustawy o przeciwdziałaniu pedofilii to może rodzic konsekwencje prawne dla Ciebie. Może stąd ta Twoja nerwowość :lol2: Skoro marian zaczął pisać już jako kobieta. Takie ukrywanie tożsamości w necie może budzić podejrzenia co do zamysłu pisania pod inna płcią. marianie , twoje zaproszenie do rozmowy na tematy dotyczące pederastów, choć to nie to samo co pedofil, puściłem mimo uszu, ale widzę że nosi Cię w tym kierunku skoro znowu nawiązujesz do tego tematu. Tylko gdzieś Ty się doczytał że słowa te są skierowane w stronę rywala-Jarosława Two face. Jest jeszcze opcja że dopadła Cie już zaawansowana schizofrenia, i w jednym ze swoich wcieleń widzisz się w roli Jarka z domu K. Ale jeśli to jednak nie schiza to perm słusznie nazwał Cię bęcwałem i matołem. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?159516-Kampania-wyborcza-...&p=4186295&viewfull=1#post4186295 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?159516-Kampania-wyborcza-...&p=4187386&viewfull=1#post4187386 Od siebie dodam jeszcze że w pełni się zgadzam z jego argumentacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.07.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 LUDZIE DAJCIE SOBIE NA LUZ ONI I TAKA MAJA WAS W DUPIE tyle zawisci ze wierzyc mi sie nie chce i tak nic nie zmienimy ( bede glosowal bo mam takie prawo ) Jakiej zawiści? Komorowski nie budzi we mnie właściwie żadnych odczuć, a do tego drugiego czuję obrzydzenie graniczące z pogardą - i wcale nie za ostatnie miesiące, kiedy to głównie błaznuje, ale za to co robił mając monopol władzy (przed którym tak teraz przestrzega). Politycy nie mogą mieć ludzi w d.., polityka się zmienia, m.in. dzięki takim politykom jak Tusk; ale to format, którego jeszcze dłuuugo nie doścignie większość polityków, głównie tych oglądanych w TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts