Zochna 02.07.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ponury - mam tak samo i bardzo chętnie bym się podpisała pod Twoimi słowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 02.07.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jakiej zawiści? Komorowski nie budzi we mnie właściwie żadnych odczuć, a do tego drugiego czuję obrzydzenie graniczące z pogardą - i wcale nie za ostatnie miesiące, kiedy to głównie błaznuje, ale za to co robił mając monopol władzy (przed którym tak teraz przestrzega). Politycy nie mogą mieć ludzi w d.., polityka się zmienia, m.in. dzięki takim politykom jak Tusk; ale to format, którego jeszcze dłuuugo nie doścignie większość polityków, głównie tych oglądanych w TV. POLITYK SIE ZMIENIA zazdroszcze Ci optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 02.07.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jakiej zawiści? Komorowski nie budzi we mnie właściwie żadnych odczuć, a do tego drugiego czuję obrzydzenie graniczące z pogardą - i wcale nie za ostatnie miesiące, kiedy to głównie błaznuje, ale za to co robił mając monopol władzy (przed którym tak teraz przestrzega). Politycy nie mogą mieć ludzi w d.., polityka się zmienia, m.in. dzięki takim politykom jak Tusk; ale to format, którego jeszcze dłuuugo nie doścignie większość polityków, głównie tych oglądanych w TV. Ja podobnie jak Zochna, a szczególnie pod pogrubiona częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 02.07.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - Plus wygląda na to, że nigdy do szkoły i tak nie chodziłeś , szału nie ma . - :)Rozumię, kompleksiki wyłażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 02.07.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Nie wiem co pisał Pepeg, choć bardzo wątpię żeby kiedykolwiek przypisał nawet w domyśle pedofilię rywalowi-Jarosławowi. . Słusznie wątpisz, nawet w domyśle nie przypisałem tego nigdy. Zdrowie psychiczne mariana od dawna szwankuje. Ale mu się nawet nie dziwię, tyle godzin w służbie PiS-u, musi się odbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 02.07.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Na Śląsku kiedyś się mówiło że powyżej pięciu lat pracy na dole w kopalni muszą nastąpić nieodwracalne zmiany w mózgu.Wcześniej było coś o milicjantach, że niby czapeczka uciska.Na przykładzie mariana widzimy że służba w szeregach PiS też powoduje nieodwracalne zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.07.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 POLITYK SIE ZMIENIA zazdroszcze Ci optymizmu To nie jest optymizm, tylko coś na kształt wiary, że PO wreszcie ruszy to, co wszystkie kolejne rządy zwalały na swych następców, bo w zalewie demagogii mogły tylko stracić na poparciu.. obiecywanie dobrobytu dla wszystkich, który zostanie ludziom "dany", jest niewyobrażalnym kłamstwem.. http://www.ikepzu.pl/ike_procesydemo.html http://www.gazetafinansowa.pl/index.php/wydarzenia/kraj/2694-polska-2030-r-wielkim-domem-starcow-.html Ponury - mam tak samo i bardzo chętnie bym się podpisała pod Twoimi słowami Ja podobnie jak Zochna, a szczególnie pod pogrubiona częścią. A proszę bardzo sie podpisywać miło mi, żem nie osamotniony w odczuciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.07.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ponury - mam tak samo i bardzo chętnie bym się podpisała pod Twoimi słowami No patrz pani - i ja mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 No patrz pani - i ja mam tak samo no cholera, epidemia jakaś czy co ? no ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 02.07.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 a gdzie sie marianek zawieruszyl ? tak jednostronie sie porobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) - A POgadajcie sobie w kółko to samo od trzech lat mniej więcej . Psy da się wytresować- jak ktoś lubi mieć w domu takiego psa - z ludźmi trochę gorzej :lol::lol: - Edytowane 3 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.07.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 To nie jest optymizm, tylko coś na kształt wiary, że PO wreszcie ruszy to, co wszystkie kolejne rządy zwalały na swych następców, bo w zalewie demagogii mogły tylko stracić na poparciu.. obiecywanie dobrobytu dla wszystkich, który zostanie ludziom "dany", jest niewyobrażalnym kłamstwem.. Np KRUS, np prawo budowlane, np służbę zdrowia, np emerytury górników, można by tak wymieniać. Kaczyński jako prezydent prawdopodobnie skutecznie to wszystko zablokuje. Przedłuży ciemnotę i zaścianek o kolejne 5 lat. Ci ktorym w zaścianku dobrze będą skakać z radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 02.07.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jarosław wszystko to potrzebującym da. oraz wybuduje, usprawni i utrzyma. Już kiedyś miał szanse - ale wtedy był na s z c z ę ś c i e akurat zajęty. Polowaniem zresztą. Znaczy na ludzi. Pamiętam jak zgrabnie rozwiązywał sprawy służby zdrowia 26-06-2007 Premier Jarosław Kaczyński powiedział , że pielęgniarki łamią prawo i nie będzie z nimi rozmów. Szef rządu domaga się przestrzegania prawa. Z dystansem podszedł do oświadczeń dotyczących rozpoczętej głodówki. Jego zdaniem niezjedzenie kolacji to jeszcze nie głodówka, o niej będzie można mówić po dwóch, trzech dniach. [............................................................................................................................................................................................................................................................... Dalej tam podlewać kukurydze. - Dalej tam budować s t a d i o n y :lol: Teraz nareszcie pielęgniarki w Polsce mają się świetnie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.07.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 - Dalej tam budować s t a d i o n y :lol: Teraz nareszcie pielęgniarki w Polsce mają się świetnie - niczego nie będę budować. popijam mojito i macham palcem w bucie . poza tym osobiście wolę basen. ten od pływania i ten od kaczki też. nie mam zbyt częstych kontaktów z pielęgniarkami. Ty pewnie tak , to i lepiej wiesz. Cieszę się, że mają się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.07.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 no cholera, epidemia jakaś czy co ? no ja też to już mamy przynajmniej 5:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.07.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 6:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.07.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 no cholera, epidemia jakaś czy co ? no ja też to już mamy przynajmniej 5:0 ... dolicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 02.07.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Na Śląsku kiedyś się mówiło że powyżej pięciu lat pracy na dole w kopalni muszą nastąpić nieodwracalne zmiany w mózgu. Wcześniej było coś o milicjantach, że niby czapeczka uciska. Na przykładzie mariana widzimy że służba w szeregach PiS też powoduje nieodwracalne zmiany. Dobrze, dobrze ale nie trafiłeś , strzelaj dalej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 02.07.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jani, tekst Mariana o pedofilii Jarosława to przyklejony tekst z Kataryny. Jako, ze nie potrafił odpowiedzieć na proste pytanie, gdzie o tej pedofilii pisano, a wstydząc (?) się przyznać, że tekst zerżnięty - wystawił Ciebie i Pepega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.07.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ... dolicz 7:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts