Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakiej zawiści?

Komorowski nie budzi we mnie właściwie żadnych odczuć, a do tego drugiego czuję obrzydzenie graniczące z pogardą - i wcale nie za ostatnie miesiące, kiedy to głównie błaznuje, ale za to co robił mając monopol władzy (przed którym tak teraz przestrzega).

Politycy nie mogą mieć ludzi w d.., polityka się zmienia, m.in. dzięki takim politykom jak Tusk; ale to format, którego jeszcze dłuuugo nie doścignie większość polityków, głównie tych oglądanych w TV.

POLITYK SIE ZMIENIA

zazdroszcze Ci optymizmu

Jakiej zawiści?

Komorowski nie budzi we mnie właściwie żadnych odczuć, a do tego drugiego czuję obrzydzenie graniczące z pogardą - i wcale nie za ostatnie miesiące, kiedy to głównie błaznuje, ale za to co robił mając monopol władzy (przed którym tak teraz przestrzega).

Politycy nie mogą mieć ludzi w d.., polityka się zmienia, m.in. dzięki takim politykom jak Tusk; ale to format, którego jeszcze dłuuugo nie doścignie większość polityków, głównie tych oglądanych w TV.

Ja podobnie jak Zochna, a szczególnie pod pogrubiona częścią.

Gość Pepeg z Gumy

Nie wiem co pisał Pepeg, choć bardzo wątpię żeby kiedykolwiek przypisał nawet w domyśle pedofilię rywalowi-Jarosławowi.

.

Słusznie wątpisz, nawet w domyśle nie przypisałem tego nigdy.

Zdrowie psychiczne mariana od dawna szwankuje.

Ale mu się nawet nie dziwię, tyle godzin w służbie PiS-u, musi się odbić.

Na Śląsku kiedyś się mówiło że powyżej pięciu lat pracy na dole w kopalni muszą nastąpić nieodwracalne zmiany w mózgu.

Wcześniej było coś o milicjantach, że niby czapeczka uciska.

Na przykładzie mariana widzimy że służba w szeregach PiS też powoduje nieodwracalne zmiany.

POLITYK SIE ZMIENIA

zazdroszcze Ci optymizmu

To nie jest optymizm, tylko coś na kształt wiary, że PO wreszcie ruszy to, co wszystkie kolejne rządy zwalały na swych następców, bo w zalewie demagogii mogły tylko stracić na poparciu.. obiecywanie dobrobytu dla wszystkich, który zostanie ludziom "dany", jest niewyobrażalnym kłamstwem..

http://www.ikepzu.pl/ike_procesydemo.html

http://www.gazetafinansowa.pl/index.php/wydarzenia/kraj/2694-polska-2030-r-wielkim-domem-starcow-.html

Ponury - mam tak samo i bardzo chętnie bym się podpisała pod Twoimi słowami :)

Ja podobnie jak Zochna, a szczególnie pod pogrubiona częścią.

A proszę bardzo sie podpisywać :)

miło mi, żem nie osamotniony w odczuciach

To nie jest optymizm, tylko coś na kształt wiary, że PO wreszcie ruszy to, co wszystkie kolejne rządy zwalały na swych następców, bo w zalewie demagogii mogły tylko stracić na poparciu.. obiecywanie dobrobytu dla wszystkich, który zostanie ludziom "dany", jest niewyobrażalnym kłamstwem..

Np KRUS, np prawo budowlane, np służbę zdrowia, np emerytury górników, można by tak wymieniać. Kaczyński jako prezydent prawdopodobnie skutecznie to wszystko zablokuje. Przedłuży ciemnotę i zaścianek o kolejne 5 lat. Ci ktorym w zaścianku dobrze będą skakać z radości.

Jarosław wszystko to potrzebującym da. oraz wybuduje, usprawni i utrzyma.

Już kiedyś miał szanse - ale wtedy był na s z c z ę ś c i e akurat zajęty.

Polowaniem zresztą. Znaczy na ludzi.

Pamiętam jak zgrabnie rozwiązywał sprawy służby zdrowia :rolleyes:

26-06-2007

Premier Jarosław Kaczyński powiedział , że pielęgniarki łamią prawo i nie będzie z nimi rozmów. Szef rządu domaga się przestrzegania prawa. Z dystansem podszedł do oświadczeń dotyczących rozpoczętej głodówki. Jego zdaniem niezjedzenie kolacji to jeszcze nie głodówka, o niej będzie można mówić po dwóch, trzech dniach.

[...............................................................................................................................................................................................................................................................:rolleyes:

Dalej tam podlewać kukurydze.

-

Dalej tam budować s t a d i o n y :lol::lol::lol:

Teraz nareszcie pielęgniarki w Polsce mają się świetnie :p

-

-

Dalej tam budować s t a d i o n y :lol::lol::lol:

Teraz nareszcie pielęgniarki w Polsce mają się świetnie :p

-

niczego nie będę budować. popijam mojito i macham palcem w bucie .

poza tym osobiście wolę basen.

ten od pływania i ten od kaczki też.

nie mam zbyt częstych kontaktów z pielęgniarkami. Ty pewnie tak , to i lepiej wiesz.

Cieszę się, że mają się dobrze :)

Na Śląsku kiedyś się mówiło że powyżej pięciu lat pracy na dole w kopalni muszą nastąpić nieodwracalne zmiany w mózgu.

Wcześniej było coś o milicjantach, że niby czapeczka uciska.

Na przykładzie mariana widzimy że służba w szeregach PiS też powoduje nieodwracalne zmiany.

Dobrze, dobrze ale nie trafiłeś , strzelaj dalej:rolleyes: