m.k.k 05.05.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Zauważyliście tu jakąś perfidną kryptokampanię PO? Osoby deklarujące się jako PISowcy piszą bardzo agresywne, często obraźliwe teksty, które ludzi w miarę obojętnych do PISu zniechęcają. Również wiele dość pospolitych słów o pozytywnym zabarwieniu, (lub w pozytywnym kontekście) piszą w specyficzny sposób: po-myślność, po-ziom. To już taka amatorska agitacja podprogowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 05.05.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 - W latach 90 ych Komorowski Bronislaw mial w pewnym banku ponad 700 tysiecy marek. Bank upadl, ale Bronislaw Komorowski zdazyl cudownie, - doslownie w ostatnim momencie, Najswietsza Panienka mu sie objawila - rozumiecie, wyjac swoje pieniadze - no jakby przeczul, ze bank wywinie orla......... A po-tem nadszedl czas by sie odwidzieczyc WSI ........wiec hrabia odcial sie od nieladnej tradycji niecheci hrabiow do WSI i............ pytanie, skąd on wziął 700 000 DM, może wygrał w kasynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 05.05.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) - To forum mnie tak nauczylo krypto kampanii na rzecz mojej ukochanej partii a ucze sie wyjatkow szybko he he he - jeszcze przed ingerencja prezydenta w kabinie pilotow , ktora spowodowala, ze samolot gruchnal o glebe , ale jeszcze przed zblizajacymi sie wyborami prezydenckimi niektorzy taki sport uprawiali ......dziecinny, ale zabawny , wiec sie przejelam ........bylo. tak milo - po-mozemy , trzeba po.- moc itd itd . Wydaje misie, ze to ladnie wyglada . - Edytowane 5 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 05.05.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 pytanie, skąd on wziął 700 000 DM, może wygrał w kasynie? - A nie zgadles . Mamusia ze Stanow mu przyslala. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 05.05.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ciekawe czy Komorowski zapłacił za swoje pogawędki z komórki na 0700To przecież była grabież w biały dzień. Bronuś wcale tym się nie przejął i do dzisiaj struga wariata, że to niby nic się niestało, ale za chwilę zobaczycie jak potrafi pokazywać moralne oburzenie z innych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.05.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Barakuda, powtarzasz się. Chcesz powiedzieć coś konkretnego to mów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 05.05.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) Ciekawe czy Komorowski zapłacił za swoje pogawędki z komórki na 0700 To przecież była grabież w biały dzień. Bronuś wcale tym się nie przejął i do dzisiaj struga wariata, że to niby nic się nie stało, ale za chwilę zobaczycie jak potrafi pokazywać moralne oburzenie z innych powodów No, wiesz co....jak mozesz . Hrabiowie z a w s z e dobro moralne ludu mieli i maja na uwadze . Niewatpliwie sa tez wybitni jesli chodzi o dziedzine finansow . Maja nosa . A pod nosem wlosy . - Edytowane 5 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 05.05.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) - To forum mnie tak nauczylo krypto kampanii na rzecz mojej ukochanej partii a ucze sie wyjatkow szybko he he he... ale jeszcze przed zblizajacymi sie wyborami prezydenckimi niektorzy taki sport uprawiali ......dziecinny, ale zabawny , wiec sie przejelam ........ Wydaje misie, ze to ladnie wyglada . Np niejaki "bulterier PiS-u" poseł Jacek Kurski. A ładnie wyglądające misie to Pandy i Koale Edytowane 5 Maja 2010 przez Jani_63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 05.05.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) - Cos ci po-wiem na uszko...........tylko sie po-chyl.......... Na przyklad to, ze koala i panda to nie misie , one tylko tak udaja . Przewrotne takie , misie wydaje, ze one chca w ten sposob po-dkreslic, ze Lech Kaczynski nie tylko byl niski ale i maly . - Edytowane 5 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.05.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 - Cos ci po-wiem na uszko...........tylko sie po-chyl.......... Ty lepiej stań na krześle - będzie śmieszniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 05.05.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ty lepiej stań na krześle - będzie śmieszniej. A to dobre !!!! Ale urwał !!!! :) Ale to dobre !!!! Ale urwał !!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 05.05.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ty lepiej stań na krześle - będzie śmieszniej. Z dobrym powrozem na szyi żeby jak mariankossy radzi się nie A to dobre !!!! Ale urwał !!!! :) Ale to dobre !!!! Ale urwał !!!! :D:D Jak się zdecydujesz to przynajmniej dzieci z okolicy będą się miały na czym huśtać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 05.05.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No to po co zabierasz głos x razy na forum, ja np. na temat koszykówki, pływania synchronicznego czy obrazów ( malarzy ) nie wypowiadam się choć popatrzec lubię. Nie mam takiego "parcia" w dyskusjach jak temat jest dla mnie conajmniej neutralny. Jeśli to było do mnie - bo jak już pisałem ... to zabieram głos dlatego, że genetycznie nie cierpię obłudy i wciskania kitu. Ponadto całkiem ciekawie jest przyłapywać takich agitatorów na ich kłamstewkach i matactwach. Podobnie zresztą poczytać jakim językiem nienawiści posługują się prawdziwi katoliccy patrioci - tylko pozazdrościć Ojczyźnie takich przedstawicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 05.05.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Jeśli to było do mnie - bo jak już pisałem ... to zabieram głos dlatego, że genetycznie nie cierpię obłudy i wciskania kitu. Ponadto całkiem ciekawie jest przyłapywać takich agitatorów na ich kłamstewkach i matactwach. Podobnie zresztą poczytać jakim językiem nienawiści posługują się prawdziwi katoliccy patrioci - tylko pozazdrościć Ojczyźnie takich przedstawicieli. jacy przedstawiciele ? ? ? chyba odpadki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 05.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) Jeśli to było do mnie - bo jak już pisałem ... to zabieram głos dlatego, że genetycznie nie cierpię obłudy i wciskania kitu. Ponadto całkiem ciekawie jest przyłapywać takich agitatorów na ich kłamstewkach i matactwach. Podobnie zresztą poczytać jakim językiem nienawiści posługują się prawdziwi katoliccy patrioci - tylko pozazdrościć Ojczyźnie takich przedstawicieli. To nie do ciebie. Ale co piszesz to już złosliwośc. W/g mnie twoja złośliwość polega najogólniej rzecz biorąc na odczuwaniu i okazywaniu satysfakcji i swego rodzaju wyższości nad kimś w sytuacjach porównania własnej lepszej i cudzej gorszej (lub pogorszonej) sytuacji, własnej sprawności a cudzej bezradności, zaskoczenia. Czujesz się lepszy widząc jak innym doskwiera to, że mamsz nad kimś jakąś przewagę. Atrybutem wszelkiej złośliwości jest wzajemny związek i kontrast między twoją przyjemnością a moją przykrością lub co najmniej zakłopotaniem. ( teksty na temat gramatyki , przeglądarki ) Nie powiem ze ja nie jestem złośliwy ale.... moja złosliwość jest okolicznościowa spowodowana atakiem konkretnie na moją osobę ; moich działań lub wypowiedzi niezaplanowanych z góry spowodowana atakiem na moją osobę; takich sposobów „igrania z kimś”, pomiędzy którymi nie musi zachodzić ciągłość i kumulacja. Jest to złośliwość nieprzesądzona w trwałej postawie wobec kogoś bez względu na jego zachowania, podyktowana jedynie klimatem kontaktu i moim nastrojem w określonej chwili. Moja złosliwość jest odpowiedzią na takie zdarzenia, które wywołują moją irytację to wszystko. Ja nie wstawiam "szpili" odnośnie czyjejś osoby a trzymam sie wontku tematu puki osoba nie wejdzie mi "na garba" . Tyle w temacie. Edytowane 5 Maja 2010 przez mariankossy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 05.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 BOHO jak to do mnie?? jacy przedstawiciele ? ? ? chyba odpadki..... To do potwierdzenia mojego postu o złosliwości nadajesz się idealnie. Rzekł bym wpisujesz sie w czwarte stadium złośliwości rozmyślnej. (ale to moje zdanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 05.05.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja nie wstawiam "szpili" odnośnie czyjejś osoby a trzymam sie wontku tematu puki osoba nie wejdzie mi "na garba" . Tyle w temacie. to może się "wontku" trzymaj "puki" pisać się nie nauczysz po polsku....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 05.05.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) Z dobrym powrozem na szyi żeby jak mariankossy radzi się nie Jak się zdecydujesz to przynajmniej dzieci z okolicy będą się miały na czym huśtać - Z p a ro w o z e m na szyii to PKP . - Czy moglabym przeczytac jakis skromny artykul na cala strone w GW o dobroczynnosci wprowadzenia euro ? Bo sie stesknilam za doskonalymi tekstami w tej niezwykle rzetelnej gazecie . Bardzo pragne po-czytac sobie bo po-dobno wspolna waluta spedza goraczke u oslow i nie wazy sie mleko w wymionach krow unijnych . Czy Grecy to germanofoby i chca wojny z Niemcami ? Niedlugo niewatpliwie po.maszeruja na Berlin tak jak Kaczynscy na Moskwe . . Edytowane 5 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 05.05.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) Jeśli to było do mnie - bo jak już pisałem ... to zabieram głos dlatego, że genetycznie nie cierpię obłudy i wciskania kitu. Ponadto całkiem ciekawie jest przyłapywać takich agitatorów na ich kłamstewkach i matactwach. Podobnie zresztą poczytać jakim językiem nienawiści posługują się prawdziwi katoliccy patrioci - tylko pozazdrościć Ojczyźnie takich przedstawicieli. - A ja wcale nie jestem katoliczka wiec nie jestem przedstawicielka Ojczyzny . Klamstwa i matactwa , obluda , wciskanie ludziom kitu oraz jezyk nienawisci to moja ulubiona rozrywka . - Yuppppi jaj aj yupppi aj . - Edytowane 5 Maja 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 05.05.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 - Klamstwa i matactwa , obluda , wciskanie ludziom kitu oraz jezyk nienawisci to moja ulubiona rozrywka . nie pochlebiaj sobie...... to tylko zwykła głupota..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts