Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

Zauważyliście tu jakąś perfidną kryptokampanię PO? Osoby deklarujące się jako PISowcy piszą bardzo agresywne, często obraźliwe teksty, które ludzi w miarę obojętnych do PISu zniechęcają.

Również wiele dość pospolitych słów o pozytywnym zabarwieniu, (lub w pozytywnym kontekście) piszą w specyficzny sposób: po-myślność, po-ziom. To już taka amatorska agitacja podprogowa.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

-

W latach 90 ych Komorowski Bronislaw mial w pewnym banku ponad 700 tysiecy marek.

Bank upadl, ale Bronislaw Komorowski zdazyl cudownie, - doslownie w ostatnim momencie, Najswietsza Panienka mu sie objawila - rozumiecie, wyjac swoje pieniadze - no jakby przeczul, ze bank wywinie orla.........

A po-tem nadszedl czas by sie odwidzieczyc WSI ........wiec hrabia odcial sie od nieladnej tradycji niecheci hrabiow do WSI i............

pytanie, skąd on wziął 700 000 DM, może wygrał w kasynie?

-

To forum mnie tak nauczylo krypto kampanii na rzecz mojej ukochanej partii a ucze sie wyjatkow szybko he he he - jeszcze

przed ingerencja prezydenta w kabinie pilotow , ktora spowodowala, ze samolot gruchnal o

glebe , ale jeszcze przed

zblizajacymi sie wyborami prezydenckimi niektorzy taki sport uprawiali ......dziecinny, ale

zabawny , wiec sie przejelam ........bylo. tak milo - po-mozemy , trzeba po.- moc itd itd .

Wydaje misie, ze to ladnie wyglada .

-

Edytowane przez barakuda1

Ciekawe czy Komorowski zapłacił za swoje pogawędki z komórki na 0700

To przecież była grabież w biały dzień.

Bronuś wcale tym się nie przejął i do dzisiaj struga wariata, że to niby nic się nie

stało, ale za chwilę zobaczycie jak potrafi pokazywać moralne oburzenie z innych powodów

Ciekawe czy Komorowski zapłacił za swoje pogawędki z komórki na 0700

To przecież była grabież w biały dzień.

Bronuś wcale tym się nie przejął i do dzisiaj struga wariata, że to niby nic się nie

stało, ale za chwilę zobaczycie jak potrafi pokazywać moralne oburzenie z innych powodów

:jawdrop:

No, wiesz co....jak mozesz .

Hrabiowie z a w s z e dobro moralne ludu mieli i maja na uwadze .

Niewatpliwie sa tez wybitni jesli chodzi o dziedzine finansow .

Maja nosa .

A pod nosem wlosy .

-:D

-

To forum mnie tak nauczylo krypto kampanii na rzecz mojej ukochanej partii a ucze sie wyjatkow szybko he he he...

ale jeszcze przed

zblizajacymi sie wyborami prezydenckimi niektorzy taki sport uprawiali ......dziecinny, ale

zabawny , wiec sie przejelam ........

Wydaje misie, ze to ladnie wyglada .

Np niejaki "bulterier PiS-u" poseł Jacek Kurski.

A ładnie wyglądające misie to Pandy i Koale :D

Edytowane przez Jani_63

-

Cos ci po-wiem na uszko...........tylko sie po-chyl..........

Na przyklad to, ze koala i panda to nie misie , one tylko tak udaja .

Przewrotne takie , misie wydaje, ze one chca w ten sposob po-dkreslic, ze Lech Kaczynski nie tylko byl niski ale i maly .

-

Ty lepiej stań na krześle - będzie śmieszniej.

Z dobrym powrozem na szyi żeby jak mariankossy radzi się nie

A to dobre !!!! Ale urwał !!!! :):):)

Ale to dobre !!!! Ale urwał !!!! :D:D:D

Jak się zdecydujesz to przynajmniej dzieci z okolicy będą się miały na czym huśtać :)

No to po co zabierasz głos x razy na forum, ja np. na temat koszykówki, pływania synchronicznego czy obrazów ( malarzy ) nie wypowiadam się choć popatrzec lubię.

Nie mam takiego "parcia" w dyskusjach jak temat jest dla mnie conajmniej neutralny.

Jeśli to było do mnie - bo jak już pisałem ... to zabieram głos dlatego, że genetycznie nie cierpię obłudy i wciskania kitu. Ponadto całkiem ciekawie jest przyłapywać takich agitatorów na ich kłamstewkach i matactwach. Podobnie zresztą poczytać jakim językiem nienawiści posługują się prawdziwi katoliccy patrioci - tylko pozazdrościć Ojczyźnie takich przedstawicieli.

Jeśli to było do mnie - bo jak już pisałem ... to zabieram głos dlatego, że genetycznie nie cierpię obłudy i wciskania kitu. Ponadto całkiem ciekawie jest przyłapywać takich agitatorów na ich kłamstewkach i matactwach. Podobnie zresztą poczytać jakim językiem nienawiści posługują się prawdziwi katoliccy patrioci - tylko pozazdrościć Ojczyźnie takich przedstawicieli.

jacy przedstawiciele ? ? ? chyba odpadki.....

To nie do ciebie.

Ale co piszesz to już złosliwośc.

W/g mnie twoja złośliwość polega najogólniej rzecz biorąc na odczuwaniu i okazywaniu satysfakcji i swego rodzaju wyższości nad kimś w sytuacjach porównania własnej lepszej i cudzej gorszej (lub pogorszonej) sytuacji, własnej sprawności a cudzej bezradności, zaskoczenia. Czujesz się lepszy widząc jak innym doskwiera to, że mamsz nad kimś jakąś przewagę. Atrybutem wszelkiej złośliwości jest wzajemny związek i kontrast między twoją przyjemnością a moją przykrością lub co najmniej zakłopotaniem.

( teksty na temat gramatyki , przeglądarki )

Nie powiem ze ja nie jestem złośliwy ale.... moja złosliwość jest okolicznościowa spowodowana atakiem konkretnie na moją osobę ;

moich działań lub wypowiedzi niezaplanowanych z góry spowodowana atakiem na moją osobę; takich sposobów „igrania z kimś”, pomiędzy którymi nie musi zachodzić ciągłość i kumulacja. Jest to złośliwość nieprzesądzona w trwałej postawie wobec kogoś bez względu na jego zachowania, podyktowana jedynie klimatem kontaktu i moim nastrojem w określonej chwili.

Moja złosliwość jest odpowiedzią na takie zdarzenia, które wywołują moją irytację to wszystko. Ja nie wstawiam "szpili" odnośnie czyjejś osoby a trzymam sie wontku tematu puki osoba nie wejdzie mi "na garba" . Tyle w temacie.

Edytowane przez mariankossy

Z dobrym powrozem na szyi żeby jak mariankossy radzi się nie

Jak się zdecydujesz to przynajmniej dzieci z okolicy będą się miały na czym huśtać :)

-

Z p a ro w o z e m na szyii to PKP .

-

Czy moglabym przeczytac jakis skromny artykul na cala strone w GW o dobroczynnosci wprowadzenia euro ? Bo sie stesknilam za doskonalymi tekstami w tej niezwykle rzetelnej gazecie .

Bardzo pragne po-czytac sobie bo po-dobno wspolna waluta spedza goraczke u oslow i nie wazy sie mleko w wymionach krow unijnych .

Czy Grecy to germanofoby i chca wojny z Niemcami ?

Niedlugo niewatpliwie po.maszeruja na Berlin tak jak Kaczynscy na Moskwe .

.

-

A ja wcale nie jestem katoliczka wiec nie jestem przedstawicielka Ojczyzny .

Klamstwa i matactwa , obluda , wciskanie ludziom kitu oraz jezyk nienawisci to moja ulubiona rozrywka .

-

Yuppppi jaj aj yupppi aj .

-