Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

Pisz, pisz, byle mądrze.

Łysienie ma tyle wspólnego z przekwitaniem co plamy na słońcu z tarłem karasi.

Miałem kiedyś kolegę który był łysy jak kolano jeszcze przed obrona pracy magisterskiej, a w szkole średniej miał najgęściejszą czuprynę z nas wszystkich.

To odnośnie włosów na głowie.

Masz jeszcze jakieś "mądre" teorie?

Bóg Cie już dawno opuścił, a teraz wychodzi jeszcze że mimo że kochasz seks jak koń owies to i on Cię opuścił.

Stąd chyba te Twoje frustracje.

Edytowane przez Jani_63

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

-

Napia��am - zakompleksia��ym .

Za kom ple ksia ��ym - od - wy ��y sia ��ym nigdy nie s��ysza��e�� o bawieniu si�� s��owem ? .

Tak ma by�� .

itp

barakuda, zawsze piszesz nieczytelnie, ale teraz przeszłaś samą siebie ;)

Andropauza, bo to zapewne miałaś na myśli, pojawiła się jako odpowiedź na zarzuty o klimakterium. Dla nas też trzeba było wymyślić. Tylko problem polega na tym, że andropauza nie daje się wpisać w ładny schemat - może występować w przedziale 35-60 lat, może też nie występować wcale. Objawy andropauzy natomiast są tak szeroko opisane, że każdy, niezależnie od wieku znajdzie je u siebie - i niekoniecznie musi być mężczyzną.

Uprawiaj sobie co chcesz, mnie Twoje rolnictwo nie interesuje.

Towarzyszko :

- nie zakompleksiałym tylko zakompleksionym

- mężczyźni nie przekwitają

- jeśli przerośnięte ego to nie zakompleksiony

- zgorzkniały być może i jestem w jakimś stopniu

Czy Wy wszyscy tak macie ? Jak łączycie patriotyzm z takim lekceważeniem języka polskiego ?

-

Zakompleksiały jak wyłysiały :)

Wiesz jak nazywa się literacko przekwitanie u mężczyzny jak pragniesz ładnego języka ? :p

a napisał to facet dla facetuff więc będzie ci łatwiej przełknąć - nazywa się to literacko smugą cienia :cool::D

Wtedy nie pisano o przerostach prostaty i depresji :p oraz wysokim czole czyli przyspieszonym łysieniu .

-

Edytowane przez barakuda1

barakuda, zawsze piszesz nieczytelnie, ale teraz przeszłaś samą siebie ;)

Andropauza, bo to zapewne miałaś na myśli, pojawiła się jako odpowiedź na zarzuty o klimakterium. Dla nas też trzeba było wymyślić. Tylko problem polega na tym, że andropauza nie daje się wpisać w ładny schemat - może występować w przedziale 35-60 lat, może też nie występować wcale. Objawy andropauzy natomiast są tak szeroko opisane, że każdy, niezależnie od wieku znajdzie je u siebie - i niekoniecznie musi być mężczyzną.

Uprawiaj sobie co chcesz, mnie Twoje rolnictwo nie interesuje.

-

Dobra, dobra, nie tłumacz się.

Jak go zwał tak go zwał - męski klimakter mnie aż tak bardzo nie interesuje .

Lubię natomiast jak 20 męskich ciał ugania się za piłką po boisku a dwóch stoi w bramkach .

To lubię, rzekłam, to lubię .

-