Jani_63 03.07.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 (edytowane) Pisz, pisz, byle mądrze.Łysienie ma tyle wspólnego z przekwitaniem co plamy na słońcu z tarłem karasi.Miałem kiedyś kolegę który był łysy jak kolano jeszcze przed obrona pracy magisterskiej, a w szkole średniej miał najgęściejszą czuprynę z nas wszystkich.To odnośnie włosów na głowie.Masz jeszcze jakieś "mądre" teorie?Bóg Cie już dawno opuścił, a teraz wychodzi jeszcze że mimo że kochasz seks jak koń owies to i on Cię opuścił.Stąd chyba te Twoje frustracje. Edytowane 3 Lipca 2010 przez Jani_63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 03.07.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Ktoś zauważył, za co szanowny kolega Marian dorobił się bana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 03.07.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 - Napia��am - zakompleksia��ym . Za kom ple ksia ��ym - od - wy ��y sia ��ym nigdy nie s��ysza��e�� o bawieniu si�� s��owem ? . Tak ma by�� . itp barakuda, zawsze piszesz nieczytelnie, ale teraz przeszłaś samą siebie Andropauza, bo to zapewne miałaś na myśli, pojawiła się jako odpowiedź na zarzuty o klimakterium. Dla nas też trzeba było wymyślić. Tylko problem polega na tym, że andropauza nie daje się wpisać w ładny schemat - może występować w przedziale 35-60 lat, może też nie występować wcale. Objawy andropauzy natomiast są tak szeroko opisane, że każdy, niezależnie od wieku znajdzie je u siebie - i niekoniecznie musi być mężczyzną. Uprawiaj sobie co chcesz, mnie Twoje rolnictwo nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 03.07.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 (edytowane) Towarzyszko : - nie zakompleksiałym tylko zakompleksionym - mężczyźni nie przekwitają - jeśli przerośnięte ego to nie zakompleksiony - zgorzkniały być może i jestem w jakimś stopniu Czy Wy wszyscy tak macie ? Jak łączycie patriotyzm z takim lekceważeniem języka polskiego ? - Zakompleksiały jak wyłysiały Wiesz jak nazywa się literacko przekwitanie u mężczyzny jak pragniesz ładnego języka ? a napisał to facet dla facetuff więc będzie ci łatwiej przełknąć - nazywa się to literacko smugą cienia Wtedy nie pisano o przerostach prostaty i depresji oraz wysokim czole czyli przyspieszonym łysieniu . - Edytowane 3 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 03.07.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Wysokie czoło, towarzyszko, jest u mnie dziedziczne. Depresji nie stwierdzono, o przeroście prostaty nie mówiąc, Jeszcze jakieś ciekawe objawy ? Chętnie porównam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 04.07.2010 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) - Męskie klimakterium przybiera również formę zgorzkniałego zrzędzenia . Ale może to też dziedziczne . - Wysokie czoło plus zmarchy - brrrrrrrrrr , zrzędzenie od rana do wieczora , ciekawe co jeszcze ....................... - Edytowane 4 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 04.07.2010 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 barakuda, zawsze piszesz nieczytelnie, ale teraz przeszłaś samą siebie Andropauza, bo to zapewne miałaś na myśli, pojawiła się jako odpowiedź na zarzuty o klimakterium. Dla nas też trzeba było wymyślić. Tylko problem polega na tym, że andropauza nie daje się wpisać w ładny schemat - może występować w przedziale 35-60 lat, może też nie występować wcale. Objawy andropauzy natomiast są tak szeroko opisane, że każdy, niezależnie od wieku znajdzie je u siebie - i niekoniecznie musi być mężczyzną. Uprawiaj sobie co chcesz, mnie Twoje rolnictwo nie interesuje. - Dobra, dobra, nie tłumacz się. Jak go zwał tak go zwał - męski klimakter mnie aż tak bardzo nie interesuje . Lubię natomiast jak 20 męskich ciał ugania się za piłką po boisku a dwóch stoi w bramkach . To lubię, rzekłam, to lubię . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 04.07.2010 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ktoś zauważył, za co szanowny kolega Marian dorobił się bana? - Owszem. Za plakat z Gary Cooper 'em . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 04.07.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Wszystko wskazuje, że rozsądek jednak zwyciężył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 04.07.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Barakudko nie płacz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 04.07.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Bronek górą ! Ufffffffff ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 04.07.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Oszustwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 04.07.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) - Nic się nie stanie jeśli wygra - a nawet - z powodów czysto ekonomicznych - to lepiej : kryzysu co prawda w Polsce nie ma, ale wszędzie indziej jest Poza tym to i tak nie będzie nasz prezydent :p:D:D - Edytowane 4 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 04.07.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Barakudko nie płacz ... - Kiedy ja się cieszę - to nie jest mój prezydent tylko twój :p:p Zaczynam urlop i wylatuję na Arubę z przyległościami . Więc życzę POwodzenia :P:p:P - Edytowane 4 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 04.07.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Fakt...wybierałem miedzy syfem a cholerą . Ale który jest który????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 04.07.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Jak Piłsudski był do tej pory niewygodny, to nagle Jaro Two face zaczyna cytować jego maksymy. maysee a Ty dalej według słów swojego prezesa: "Nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 04.07.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 No i po wyborach, odstalem z cora do urny wyborczej ponad pol godziny ale bylo warto.nie bedzie kaczor prezydentemps. wybor miedzy syfem a cholera jest zawsze trudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 04.07.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Zaczynam urlop i wylatuję na Arubę z przyległościami rybka nie opuszczaj nas, kto nam bedzie komentowal MS 2010? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 04.07.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Czyżby populizm i cynizm wąsatego Bronka tak zacmił umysły 51% społeczeństwa.....Oby te wyniki sondażowe okazały się wierutną bzdurą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 04.07.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Oby nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts