oorbus 04.07.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Kolejny raz rozwalił mnie podział Polski. Bardzo ciekawe.Może powinniśmy rozdzielić się?Założyć jakąś partię i dążyć do podziału PL?co Wy na to? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 04.07.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Czyżby populizm i cynizm wąsatego Bronka tak zacmił umysły 51% społeczeństwa.....Oby te wyniki sondażowe okazały się wierutną bzdurą... Przynajmniej się nie skundlił i nie chwalił Gierka i komuny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 04.07.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Przynajmniej się nie skundlił i nie chwalił Gierka i komuny. Przynajmniej poparli go goraco Jaruzel i Bolek Walesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 04.07.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 A Jarosław Jaruzela nie kocha? Przecież to był człowiek Gierka. Gierek był ok to i Jaruzel był ok wg Jaroslawa! Nie słuchasz swojego mentora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 04.07.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Czytam wypowiedzi przeróżnych publicystów, którzy po katastrofie smoleńskiej odsądzali od czci i wiary tych, którzy ośmielali się mówić, że szkoda im Lecha Kaczyńskiego, ale to nie był ich prezydent - jak teraz sami deklarują, że Komorowski to nie będzie ich prezydent. Bardzo mi się to podoba ps. ależ tu pusto bez Mariana Edytowane 4 Lipca 2010 przez yarpenowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 04.07.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 A i rybka zapowiada, że płynie się urlopować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 04.07.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Przynajmniej się nie skundlił i nie chwalił Gierka i komuny. - Tylko dogadał się z POprzednim systemem w ramach WSI Do końca to za bardzo nie wiadomo skąd Komoroszczak - h r a b i a - ma tyle pieniędzy ......... Edward Gierek był prostym człowiekiem i w ramach systemu wydawało mu się , że robi dobrze - industrializacja , kapitalizacja....i przeciętny Polak wcale aż tak bardzo nie narzekał - na miarą systemu żyło się całkiem znośnie , bezrobocia praktycznie nie było , ale ZSRR się rozpadł na skutek krachu finansowego w związku z wojną w Afganistanie - a polska gospodarka była uzależniona od gospodarki ZSRR . - Edytowane 5 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 04.07.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Czytam wypowiedzi przeróżnych publicystów, którzy po katastrofie smoleńskiej odsądzali od czci i wiary tych, którzy ośmielali się mówić, że szkoda im Lecha Kaczyńskiego, ale to nie był ich prezydent - jak teraz sami deklarują, że Komorowski to nie będzie ich prezydent. Bardzo mi się to podoba ps. ależ tu pusto bez Mariana - Komorowski to nie jest nasz prezydydent : I dobrze się stało, że wygrał : Cała o d p o w ie d z a l n o ś ć PO stronie PO :P:P:P POwodzenia, POwodzenia buhahahahahahahahahahahahahahahaahhaaha - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 04.07.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Towarzyszko, odpocznij Ty trochę od tego niewdzięcznego narodu i w ramach urlopowego ćwiczenia intelektu pomyśl, skoro Cię pieniądze tak bardzo interesują, co Jarosław Kaczyński robi z pieniędzmi, których jako wieczny senator/poseł od '89 zarobił polityczna pensją tyle, że przeciętny człowiek nie musiałby już więcej pracować a żyć w luksusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 04.07.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 -- Buhahahahahahahahahahaha :D:D .........towarzyszu swoje liczne dobre rady zachowajcie dla POłowicy swojej - ja i tak zrobię co chcę ................................buahahahahahahahahahahaaha :D:D - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 04.07.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Zaczynam urlop i wylatuję na Arubę z przyległościami rybka nie opuszczaj nas, kto nam bedzie komentowal MS 2010? - Oddaję ci pola . Czas na miłe towarzystwo, ciepłą wodę, dobre wino i hiszpańskie galeony - rekonstrukcja Czas trochę się spiratować lub spiracić . To na razie i życzę POwodzenia:p:p:p Edytowane 4 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 04.07.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Czyżby populizm i cynizm wąsatego Bronka tak zacmił umysły 51% społeczeństwa.....Oby te wyniki sondażowe okazały się wierutną bzdurą... - Nic się nie stało, naprawdą nic się nie stało ......a nawet l e p i e j się stało :yes: Niedługo są kolejne wybory .... .....a w międzyczasie POtężny kryzys . Spoko . - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 04.07.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 -- Buhahahahahahahahahahaha :D:D .........towarzyszu swoje liczne dobre rady zachowajcie dla POłowicy swojej - ja i tak zrobię co chcę ................................buahahahahahahahahahahaaha :D:D - Połowicy ? No i jednak przesiąknęłaś staropolskim, którą to zasługę sobie przypisuję. Komorowski to nie jest nasz prezydydent : I dobrze się stało, że wygrał : Coś los zawsze Ci w oczy wieje. Ledwo napisałaś, a Jarosław wyszedł na prowadzenie - ależ mi się zrymowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barakuda1 04.07.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) - O, cholera ... . Taki staro - polski jak z ciebie hrabia towarzyszu Nie przypisuj sobie zasług bo to nieładna rzecz - nikomu nic tu nie zawdzięczam ani od nikogo nic nie POtrzebuję Jestem spoza branży, towarzyszu i jestem sobie sama sterem, żeglarzem i okrętem . - Edytowane 4 Lipca 2010 przez barakuda1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.07.2010 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 ... no, no "... powiedział tuż po ogłoszeniu sondażowych wyników wyborów prezydenckich Jarosław Kaczyński. I podkreślił, że do wyniku, jaki uzyskał, przyczynił się ruch, który wyrósł na śmierci Lecha Kaczyńskiego, ..." i dalej: "... bo z ich tragicznej, męczeńskiej śmierci wyrósł ten ruch, który doprowadził do dzisiejszego wyniku. To z pracy i służby mojego brata wyrosła nowa jakość w polskim życiu publicznym, powrót do wartości, powrót do patriotyzmu wszyscy musieli się do tego stosować. To było także nasze wielkie zwycięstwo. ..." http://www.tvn24.pl/-1,1663564,0,1,byc-zwyciezonym-a-nie-ulec--to-zwyciestwo,wiadomosc.html ... tak więc "ruch" już mamy a ponieważ jak twierdzi JK, śmierć była męczeńska, to zapewne niebawem, będziemy mieli "kult" ... a może nawet okultyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2010 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 .(...) ... tak więc "ruch" już mamy a ponieważ jak twierdzi JK, śmierć była męczeńska, to zapewne niebawem, będziemy mieli "kult" ... a może nawet okultyzm Kult zostawmy w spokoju,fajnie graja chłopaki ja tam wolę okultyzm od beatyfikacji, choć czy tak daleko jednemu od drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Jak tam marian , przełykasz ? Swoja droga to statystyki wyborcze sa rewelacyjne . Widac jasno kto na kogo glosowal i wnioski to juz kazdy pewnie swoje wlasne ma. Jak tam sie tobie marian widzi towarzystwo glosujace na męża stanu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.07.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 No to drogi Marianku, tak się nieszczęśliwie dla Ciebie stało, że wygrała prawda, sprawiedliwość i moralność, a nie „tłum” – dokładnie tak jak przewidziałeś. A ta sentencja, oddaje aż nadto Twoją (zapewne) frustrację. „4 lipca w USA Dzień Niepodległości, a Polsce początek końca liberalnego bełkotu PO…! „ I stało się – prawda jest okrutna (dla Ciebie oczywiście). Idźmy do wyborów i w Niedzielę . W Samo Południe. Zmierzmy się z prawdą. Prawda wygrała, karawana, mimo, że psy szczekały, idzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 05.07.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ale się pastwicie nad Marianem, a fe... PiS , podobnie jak SLD uważa swój wynik za doskonały. Ciekawa ambicja polityków, którzy porażkę uznają za dobry wynik!? J.K. będzie znacznie lepszy w opozycji niż na stolcu. No i przeciwnicy PiS też mogą płakać: gdyby Prezes wygrał wybory to kto poprowadziłby jego partię Ziobro, Macierewicz? Z wielkim przekonaniem mogę powiedzieć, że podzieliłaby los ROPu. A tak PiS ma dalej swojego wodza i realną szansę na dobry wynik w następnych wyborach. PO musi teraz wprowadzić zapowiadane, a bardzo niepopularne reformy, co nie wróży jej dobrego wyniku w następnych wyborczych starciach. A swoją drogą czy nadejdzie czas, gdy Polacy będą wybierać "większe dobro" zamiast "mniejszego zła"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 05.07.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Dzisiaj obudziłem się w kraju bardziej demokratycznym bo mamy prezydenta z wyboru. Gratuluję dobrego wyboru rodakom. Demokracja zwyciężyła!!! Prawda wygrała, karawana, mimo, że psy szczekały, idzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts