Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kampania wyborcza ...

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czytam wypowiedzi przeróżnych publicystów, którzy po katastrofie smoleńskiej odsądzali od czci i wiary tych, którzy ośmielali się mówić, że szkoda im Lecha Kaczyńskiego, ale to nie był ich prezydent - jak teraz sami deklarują, że Komorowski to nie będzie ich prezydent. Bardzo mi się to podoba ;)

ps. ależ tu pusto bez Mariana :)

Edytowane przez yarpenowski

Przynajmniej się nie skundlił i nie chwalił Gierka i komuny.

-

:D

Tylko dogadał się z POprzednim systemem w ramach WSI :p

Do końca to za bardzo nie wiadomo skąd Komoroszczak - h r a b i a - ma tyle pieniędzy .........

Edward Gierek był prostym człowiekiem i w ramach systemu wydawało mu się , że robi dobrze - industrializacja , kapitalizacja....i przeciętny Polak wcale aż tak bardzo nie narzekał - na miarą systemu żyło się całkiem znośnie , bezrobocia praktycznie nie było , ale ZSRR się rozpadł na skutek krachu finansowego w związku z wojną w Afganistanie - a polska gospodarka była uzależniona od gospodarki ZSRR .

-

Edytowane przez barakuda1

Czytam wypowiedzi przeróżnych publicystów, którzy po katastrofie smoleńskiej odsądzali od czci i wiary tych, którzy ośmielali się mówić, że szkoda im Lecha Kaczyńskiego, ale to nie był ich prezydent - jak teraz sami deklarują, że Komorowski to nie będzie ich prezydent. Bardzo mi się to podoba ;)

ps. ależ tu pusto bez Mariana :)

-

Komorowski to nie jest nasz prezydydent ::razz:

I dobrze się stało, że wygrał :p:

Cała o d p o w ie d z a l n o ś ć PO stronie PO :p:P:P:P

POwodzenia, POwodzenia buhahahahahahahahahahahahahahahaahhaaha

-

Towarzyszko, odpocznij Ty trochę od tego niewdzięcznego narodu i w ramach urlopowego ćwiczenia intelektu pomyśl, skoro Cię pieniądze tak bardzo interesują, co Jarosław Kaczyński robi z pieniędzmi, których jako wieczny senator/poseł od '89 zarobił polityczna pensją tyle, że przeciętny człowiek nie musiałby już więcej pracować a żyć w luksusie.

Zaczynam urlop i wylatuję na Arubę z przyległościami

rybka nie opuszczaj nas, kto nam bedzie komentowal MS 2010?

-

Oddaję ci pola .

Czas na miłe towarzystwo, ciepłą wodę, dobre wino i hiszpańskie galeony - rekonstrukcja :D

Czas trochę się spiratować lub spiracić . :cool:

To na razie i życzę POwodzenia:p:p:p

Czyżby populizm i cynizm wąsatego Bronka tak zacmił umysły 51% społeczeństwa.....Oby te wyniki sondażowe okazały się wierutną bzdurą...

-

Nic się nie stało, naprawdą nic się nie stało ......a nawet l e p i e j się stało :yes::yes::yes:

Niedługo są kolejne wybory .... .....a w międzyczasie POtężny kryzys .

Spoko .:p

-

--

Buhahahahahahahahahahaha :D:D:D

.........towarzyszu swoje liczne dobre rady zachowajcie dla POłowicy swojej - ja i tak zrobię co chcę ................................buahahahahahahahahahahaaha :D:D:D

-

Połowicy ? No i jednak przesiąknęłaś staropolskim, którą to zasługę sobie przypisuję.

Komorowski to nie jest nasz prezydydent ::razz:

I dobrze się stało, że wygrał :p:

Coś los zawsze Ci w oczy wieje. Ledwo napisałaś, a Jarosław wyszedł na prowadzenie - ależ mi się zrymowało.

-

O, cholera ... .

Taki staro - polski jak z ciebie hrabia towarzyszu :lol:

Nie przypisuj sobie zasług bo to nieładna rzecz - nikomu nic tu nie zawdzięczam ani od nikogo nic nie POtrzebuję :p

Jestem spoza branży, towarzyszu i jestem sobie sama sterem, żeglarzem i okrętem . :D

-

... no, no :D ;)

"... powiedział tuż po ogłoszeniu sondażowych wyników wyborów prezydenckich Jarosław Kaczyński. I podkreślił, że do wyniku, jaki uzyskał, przyczynił się ruch, który wyrósł na śmierci Lecha Kaczyńskiego, ..."

i dalej:

"... bo z ich tragicznej, męczeńskiej śmierci wyrósł ten ruch, który doprowadził do dzisiejszego wyniku. To z pracy i służby mojego brata wyrosła nowa jakość w polskim życiu publicznym, powrót do wartości, powrót do patriotyzmu wszyscy musieli się do tego stosować. To było także nasze wielkie zwycięstwo. ..."

http://www.tvn24.pl/-1,1663564,0,1,byc-zwyciezonym-a-nie-ulec--to-zwyciestwo,wiadomosc.html

... tak więc "ruch" już mamy :) a ponieważ jak twierdzi JK, śmierć była męczeńska, to zapewne niebawem, będziemy mieli "kult" ... a może nawet okultyzm :) ;)

.(...)

... tak więc "ruch" już mamy :) a ponieważ jak twierdzi JK, śmierć była męczeńska, to zapewne niebawem, będziemy mieli "kult" ... a może nawet okultyzm :) ;)

Kult zostawmy w spokoju,fajnie graja chłopaki ;)

ja tam wolę okultyzm od beatyfikacji, choć czy tak daleko jednemu od drugiego ;)

Jak tam marian , przełykasz ?:rolleyes:

Swoja droga to statystyki wyborcze sa rewelacyjne .

Widac jasno kto na kogo glosowal i wnioski to juz kazdy pewnie swoje wlasne ma.

Jak tam sie tobie marian widzi towarzystwo glosujace na męża stanu ?:rotfl:

No to drogi Marianku, tak się nieszczęśliwie dla Ciebie stało, że wygrała prawda, sprawiedliwość i moralność, a nie „tłum” – dokładnie tak jak przewidziałeś.

A ta sentencja, oddaje aż nadto Twoją (zapewne) frustrację.

„4 lipca w USA Dzień Niepodległości, a Polsce początek końca liberalnego bełkotu PO…! „

I stało się – prawda jest okrutna (dla Ciebie oczywiście).

Idźmy do wyborów i w Niedzielę . W Samo Południe. Zmierzmy się z prawdą.

Prawda wygrała, karawana, mimo, że psy szczekały, idzie dalej

Ale się pastwicie nad Marianem, a fe...

PiS , podobnie jak SLD uważa swój wynik za doskonały. Ciekawa ambicja polityków, którzy porażkę uznają za dobry wynik!? J.K. będzie znacznie lepszy w opozycji niż na stolcu. No i przeciwnicy PiS też mogą płakać: gdyby Prezes wygrał wybory to kto poprowadziłby jego partię Ziobro, Macierewicz? Z wielkim przekonaniem mogę powiedzieć, że podzieliłaby los ROPu. A tak PiS ma dalej swojego wodza i realną szansę na dobry wynik w następnych wyborach. PO musi teraz wprowadzić zapowiadane, a bardzo niepopularne reformy, co nie wróży jej dobrego wyniku w następnych wyborczych starciach.

A swoją drogą czy nadejdzie czas, gdy Polacy będą wybierać "większe dobro" zamiast "mniejszego zła"?