nowgo 23.04.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam, Jestem w trakcie adaptacji poddasza na mieszkanie i mam problem ze słupem drewnianym podtrzymującym płatwie. W narożniku słupa jest wyrwa głęboka na 3 cm i długa na około 20 cm. Nie chcę go zabudowywać więc czym wypełnić taki ubytek? Wiem, że jest kit do drewna, ale czy zdoła zakleić taką wyrwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 23.04.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Raczej tak.Tylko przy tej głębokości będziesz musiał nakladać w kilku warstwach( aby nie powstały spękania),a na koniec i tak pozostanie raczej ślad(widoczny także po zastosowaniu bejcy i lakieru czy tez gotowych lakierobejc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robdk 23.04.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 A może zrobić wklejkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts