acer222 23.04.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam. Wiec ja z moim Tatą mamy taki mały problem. Mamy dosyć długą drogę około [250m] dojazdową która jest z piasku to znaczy kiedyś była ona piękna z płyt betonowych ale przyszły złe czasy i trzeba było je sprzedać Więc teraz przyszły te dobre czasy i chcemy odnowić naszą drogę, były wersje żeby położyć tam te płyty ale poszperałem na internecie i popytałem znajomych i oni mi zaproponowali żebym tam wysypał piasek [TŁUCZEŃ] chyba tak to się nazywa nie wiem... I pytanie odnosi się do tego co będzie tańsze, praktyczniejsze no i zarazem długo wieczne?? Pozdrawiam Janek Przepraszam Temat ma brzmieć "DROGA DOJAZDOWA DO DOMU" Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez acer222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkii 23.04.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Piasek a tluczen to nie to samo... ale radza ci dobrze- odpowiednia warstwa tlucznia, dobrze zageszczona powinna byc OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 23.04.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 płyty betonowe >> all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acer222 23.04.2010 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 a ile takie tłuczeń za tonę kosztuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
out 23.04.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 podłącze się pod temat, by nie zakładać nowego wątku. czy jak układał bym płyty betonowe na działce która wcześniej była polem rolnym to oprócz tego ze z grubsza należy wyrównać powienno się np. jeszcze podsypać jakimś kamieniem czy to już przerost formy nad treścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
out 23.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 a w sprawie tłucznia to znajomi ostatnio płacili coś ok 50zł/ T. Okolice Myślenic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acer222 24.04.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 ja mieszkam na terenie pomorza.. Najbliższe miasta to Lębork Łeba Słupsk.Może kto wie czy w tych okolicach sprzedają ten tłuczeń?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acer222 24.04.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 podłącze się pod temat, by nie zakładać nowego wątku. czy jak układał bym płyty betonowe na działce która wcześniej była polem rolnym to oprócz tego ze z grubsza należy wyrównać powienno się np. jeszcze podsypać jakimś kamieniem czy to już przerost formy nad treścią. Mi się wydaję że powinieneś założyć nowy temat. o wiele lepiej by wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts