komasztomar 15.01.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Niestety nikt z budujących nie wyraził chęci pokazania projektu w realizacji. Mimo, że wśród forumowiczów wielu buduje w okolicach Warszawy. Wydawało mi się, że dobrze trafiłem i że to forum służy integracji i wymianie doświadczeń między zainteresowanymi budową aleksandry. Zaczynam budowę na wiosnę i nie będę miał nic przeciwko pokazaniu mojego projektu w realizacji. Zapraszam zainteresowanych. Sam nie miałem okazji zobaczyć domu na żywo a może to być bardzo pomocne przy adaptacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzia3664 16.01.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzia3664 16.01.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Nie wiem czy widać moja wiadomość to napisze raz jeszcze. Myślę, że to nie zależy od chęci tylko od częstotliwości przebywania na forum w zimę. Jeżeli masz ochotę zobaczyć Olę w stanie surowym otwartym teraz w lutym zamkniętym to zapraszam do nas. Budujemy pod Warszawą od strony Mińska Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markuson 17.01.2016 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Niestety nikt z budujących nie wyraził chęci pokazania projektu w realizacji. Mimo, że wśród forumowiczów wielu buduje w okolicach Warszawy. Wydawało mi się, że dobrze trafiłem i że to forum służy integracji i wymianie doświadczeń między zainteresowanymi budową aleksandry. Zaczynam budowę na wiosnę i nie będę miał nic przeciwko pokazaniu mojego projektu w realizacji. Zapraszam zainteresowanych. Sam nie miałem okazji zobaczyć domu na żywo a może to być bardzo pomocne przy adaptacji projektu. Zapraszam na Śląsk tel 690 518 025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komasztomar 17.01.2016 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Dzięki wielkie za zaproszenia. Zuzia3664 mieszkam najbliżej i chętnie skorzystam. Napisałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tallia 28.01.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 My rowniez zapraszamy, jesli ktos chce zobaczyc SSO . Budowa od strony Warszawy polnocnej. Najlepiej pisac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wa_wo 30.01.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 voila - interior (poprzednich 110 stron/postów nie czytałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wa_wo 30.01.2016 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 a tak z zewnątrz od frontu (jesień) - dach płaski, jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 03.02.2016 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 wa_wo - super ogrodzenie, takiego szukam do swojego domu. Mozesz napisac jakiego przekroju sa profile na ogrodzeniu i jakie sa dostepy pomiedzy 'szczebelkami'. Jaki koszt? (moze byc na priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komasztomar 05.02.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Nie wiem czy widać moja wiadomość to napisze raz jeszcze. Myślę, że to nie zależy od chęci tylko od częstotliwości przebywania na forum w zimę. Jeżeli masz ochotę zobaczyć Olę w stanie surowym otwartym teraz w lutym zamkniętym to zapraszam do nas. Budujemy pod Warszawą od strony Mińska Mazowieckiego Witam, kiedy mógłbym podjechać żeby zobaczyć budowę? Bardzo zależy mi na jak najszybszym spotkaniu bo właśnie stoję przed decyzją co do ewentualnych zmian w projekcie. Proszę o kontakt. [email protected] z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzia3664 06.02.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 napisałem na priveta proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielebnyxx 09.02.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Do Naszego domu razem z żonką postanowiliśmy zakupić kominek akumulacyjny firmy Waeme24 www.warme24.pl[/url]., Doradzili nam bardzo Ciekawe rozmieszczenie w domku z dostępem z 3 stron Jak już będzie zainstalowany dam znać . Mam jednak jeszcze jedno pytanko : Ile zapłaciliście za docieplenie dachu w modelu klasyk , oraz czym docieplaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komasztomar 09.02.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Dzieki uprzejmości Michała udało nam się zobaczyć Olę na żywo, co rozwiało większość naszych wątpliwości. Takie krótkie spostrzeżenia dla tych co się wahają. Uważam za bardzo trafione dodanie okna w salonie. Na podstawie zdjęć wydawało nam się, że miejsce między schodami a jadalnią tworzy wąskie gardło, tymczasem salon jest widoczny również z kuchni. Ogólnie przestrzeń na dole robi wrażenie. Dom pięknie doświetlony. Jeszcze raz dziękujemy Michałowi i pozwolimy sobie jeszcze zajrzeć, żeby zobaczyć dalsze postępy i posłuchać cennych wskazówek. Mamy nadzieję, że już wkrótce będziemy mogli pochwalić się własnymi osiągnięciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzia3664 22.02.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Aniu jakie tynki masz u siebie gipsowe czy cementow - wapienne?? Czy nadal polecasz tynkarzy. Jeżeli tak serdecznie proszę daj mi kontakt do nich. Jestem na etapie poszukiwania dobrych tynkarzy..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzia3664 22.02.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Aniu jakie tynki masz u siebie gipsowe czy cementow - wapienne?? Czy nadal polecasz tynkarzy. Jeżeli tak serdecznie proszę daj mi kontakt do nich. Jestem na etapie poszukiwania dobrych tynkarzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_stelop.pl 22.02.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Odpowiedziałam w prywatnej wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatasw1 23.02.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Pytnie dla tych ktorzy juz zrobili na zewnątrz elewacje jaki koszt jest drewna i prosze o zdjecia budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wa_wo 23.02.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Podstawowy profil: 40x25x3 - z pamięci. Generalnie były 2-3 fragmenty wyspawane fragmentarycznie na próbę. Przy 3 cm czapach na ogrodzeniu profil 50 jest już "za gruby". PS Nie zaglądam za często - proszę o pocztę na priv. mam powiadomienia, pozdr. WW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymekK 02.03.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Witam. Miałem trochę czasu i dodałem nowe zdjęcia z budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonPaw1719509723 05.03.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 voila - interior (poprzednich 110 stron/postów nie czytałem) Witam, czy moglibyście napisać coś więcej o schodach ,np jaki był koszt i wykonawca;-)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts