artcook 30.07.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ale tu cisza... W mojej galerii na samym końcu zamieściłem zdjęcie ogrodzenia, które widziałbym przed swoją Olą Czy ktoś może widział gdzieś w sieci takie gotowe elementy do kupienia? coś podobnego widziałem na http://www.konsport.com.pl w zakładce nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti79 31.07.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 witam wszystkich po dł€ższej nieobecności. dzis skonczylismy elewacje i nasza ola wyglada tak http://img100.imageshack.us/img100/967/aleksandranasza.jpg Uploaded with ImageShack.us jakiej firmy drzwi zewnętrzne macie zamontowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon S. 31.07.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Z czego macie zrobioną elewację na pietrze?Czy robiliście deskowanie i papę pod dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajab 31.07.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam od jakiegos czasu obserwowałam Wasze posty w oczekiwaniu na pozwolenie na budowę. Dostałam jest projekt Aleksandra Modern A - nasze marzenie:) Tak więc będę miała tysiąc pytań - proszę o wyrozumiałość i cierpliwość. a oto dwa pierwsze z nich : na jaką kwotę mieliście wyceny od budowlańców? Czy ktoś buduje Aleksandrę w Trójmieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artcook 02.08.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ponawiam zapytanie, czy ktoś zdecydował się na gipsowe tynki wewnętrzne z agregatu i jakie jest Wasze zdanie o tych tynkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajab 07.08.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam od jakiegos czasu obserwowałam Wasze posty w oczekiwaniu na pozwolenie na budowę. Dostałam jest projekt Aleksandra Modern A - nasze marzenie Tak więc będę miała tysiąc pytań - proszę o wyrozumiałość i cierpliwość. a oto dwa pierwsze z nich : na jaką kwotę mieliście wyceny od budowlańców? Czy ktoś buduje Aleksandrę w Trójmieście? Czy ktoś jeszcze pisze na forum???/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luckyshot 07.08.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 WItam, Ktoś jeszcze śledzi ten wątek . Ceny bardzo zależą od zakresu prac, czy z materiałami czy tylko robocizna no i oczywiście region Polski. Poszukaj dokładnie w tym wątku były już podawane ceny. U nas melduję gotowy strop nad parterem! Wreszcie - mamy chyba szanse wygrać "konkurs" na najwolniej postępującą budowę - zaczęliśmy w kwietniu... https://plus.google.com/photos/116065929540218191191/albums/5739154415785249777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooley 07.08.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Mysle luckyshot ze jestescie troche za nami jeszcze U nas dopiero zaczynaja wlasnie sufity robic... no i przewiercili mi kilka kabli dziady, beda jutro poprawiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seb.719 07.08.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 jakiej firmy drzwi zewnętrzne macie zamontowane?? Drzwi są firmy CAL malowane w kolorze RAL. U nas już powoli wchodzimy w meblowanie. DOmek jest naprawdę super gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti79 08.08.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Drzwi są firmy CAL malowane w kolorze RAL. U nas już powoli wchodzimy w meblowanie. DOmek jest naprawdę super gorąco polecam Dziękuję bardzo za info. My na początku zastanawialiśmy się nad dzrwiami adeco, ale cena trochę nas przetraziła i szukamy czegoś w miarę podobnego wizualnie, ale za mniejsze pieniążki:-) Zazdroszczę tego meblowania, ale mam nadzieję że za jakiś czas też będę mogła się pochwalić że roboty wykończeniowe są skończone, my aktualnie mamy na tapecie podłogi i sufity. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti79 08.08.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Drzwi są firmy CAL malowane w kolorze RAL. U nas już powoli wchodzimy w meblowanie. DOmek jest naprawdę super gorąco polecam Drążąc dalej wątek drzwi: macie sosnowe, czy dębowe i czy w przypadku, gdy są pomalowane na szaro widać strukturę drewna czy są w miarę gładkie?? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beess 08.08.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 ja śledzę na wyjeździe na tel. Słabo z pisaniem. Utknęliśmy w tej wełnianej elewacji. Tfu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beess 08.08.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 seb daj proszę jeśli możesz skromną fotkę wnętrza dla zaostrzenia apetytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad69 10.08.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Jeszcze raz o termoizolacji naszego dachu. Na fotkach widać już zaaplikowana pianę Selection 500. 10 cm tej piany odpowiada około 30 cm wełny/waty. Wszystkim którzy jeszcze nie docieplali dachu gorąco polecam. My jesteśmy zachwyceni. Nawet teraz kiedy nasz ciemny dach jest mocno nagrzany to w środku, na pietrze jest normalnie chłodno. moje pytanie; dlaczego ocieplaciecały dach a nie strop ? czy inni tez tak to realizują ? te nasze stychy a raczej stryszki nei wiele dają (gabaryty) a ilośc powo dachu vs pow stropu (sufity G-K) znacząca + oddychanie dachu., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti79 10.08.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 seb daj proszę jeśli możesz skromną fotkę wnętrza dla zaostrzenia apetytów Tak, tak. Dołączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evia 11.08.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Ale tu cisza... W mojej galerii na samym końcu zamieściłem zdjęcie ogrodzenia, które widziałbym przed swoją Olą Czy ktoś może widział gdzieś w sieci takie gotowe elementy do kupienia? tu coś podobnego tyle, że w mniejszym rozmiarze widziałam pod powyższym linkiem. Może Ci się przyda Prene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika23f 12.08.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Aleksandrowiczów Ja również zdecydowałam się na budowę właśnie Oli wersja A w Komorowie. Czytałam wcześniej, że jest ktoś z Grodziska Maz. pozdrawiam ciepło. Jeśli chodzi o wycenę to SSO wyceniono mi na 200.000 z dachem opapowanym, materiałami i robocizną. Ta ostatnia sama wynosi 65.000. Co do okien jeszcze się tym nie interesowałam ale jak tylko uzyskam jakieś info na pewno dam znać. Mam pytanie czy ktoś może mi polecić dobrą ekipę, która na przykład budowała u Was i się sprawdziła? Jeśli tak to proszę na priv. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika23f 14.08.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jakoś nikt nic nie pisze o postępach domyślam się że pewnie domki już stoją a właściciele na tarasach popijają zimne drinki w miłym towarzystwie Chociaż patrząc na dzisiejszą pogodę to wolałabym gorącą herbatę z sokiem malinowym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooley 14.08.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Teraz sezon budowlany, kazdy cale dnie na budowie siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad69 15.08.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Aleksandrowiczów Ja również zdecydowałam się na budowę właśnie Oli wersja A w Komorowie. Czytałam wcześniej, że jest ktoś z Grodziska Maz. pozdrawiam ciepło. Jeśli chodzi o wycenę to SSO wyceniono mi na 200.000 z dachem opapowanym, materiałami i robocizną. Ta ostatnia sama wynosi 65.000. Co do okien jeszcze się tym nie interesowałam ale jak tylko uzyskam jakieś info na pewno dam znać. Mam pytanie czy ktoś może mi polecić dobrą ekipę, która na przykład budowała u Was i się sprawdziła? Jeśli tak to proszę na priv. Serdecznie pozdrawiam hej sasiadka moja ola stoi w Kaniach - etap SSZ koszty na teraz okolo 240 000 z dachowka betonowa Brassa i oknami Schuco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts