kajab 04.12.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witam jestem właśnie na etapie wyboru dachówki oraz wyceny ile wyjdzie koszt zrobienia całego dachu wraz z rynnami i robocizną. Czy jesteś w stanie mi coś udostępnić???z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajab 04.12.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 witam czy mógłbyś podesłać mi tę wycenę dachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajab 04.12.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witam wszystkich obecnie jestem na etapie wyboru dachówek. Czy możecie mi udostępnić zestawienia dotyczące wyceny dachówki wraz ze wszystkimi potrzebnymi elementami do montażu, rynnami i ceną za robociznę??Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika23f 09.12.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Witam u mnie robocizna + ceramika koszt 27000 na gotowo z całą obróbką blacharską i rynnami. Uważam że to bardzo przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laszu 10.12.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam, Kiedyś na forum była dyskusja na temat zamienników płyt HPL. Osobiście zdecydowałem się produkt Ceresit Visage. Jest to tynk mineralny, żłobiony przez specjalną formę, a potem malowany impregnatem. Koszt materiałów jest niewielki, struktura jest bardzo wytrzymała, a z dala wygląda "prawie" jak drewno Mam cichą nadzieje, że rozwiązanie się sprawdzi i nie będę musiał tego po kilku latach malować tego górnego paska. Nieskończoną z powodu nadejścia zimy elewację można obejrzeć tutaj https://picasaweb.google.com/104941371582560919802/BudowaDomu#5955843502619623042 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 10.12.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam, Kiedyś na forum była dyskusja na temat zamienników płyt HPL. Osobiście zdecydowałem się produkt Ceresit Visage. Jest to tynk mineralny, żłobiony przez specjalną formę, a potem malowany impregnatem. Koszt materiałów jest niewielki, struktura jest bardzo wytrzymała, a z dala wygląda "prawie" jak drewno Mam cichą nadzieje, że rozwiązanie się sprawdzi i nie będę musiał tego po kilku latach malować tego górnego paska. Nieskończoną z powodu nadejścia zimy elewację można obejrzeć tutaj https://picasaweb.google.com/104941371582560919802/BudowaDomu#5955843502619623042 równie dobry efekt http://www.cedral.pl/realizacje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajab 15.12.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Witam wszystkich ponawiam moją prośbę czy posiadacie wyceny dachów robocizna , dachówka + wszystkie elementy do obróbki wraz z rynnami??? może jakieś sugestie odnośnie kwot ??? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 16.12.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witam wszystkich ponawiam moją prośbę czy posiadacie wyceny dachów robocizna , dachówka + wszystkie elementy do obróbki wraz z rynnami??? może jakieś sugestie odnośnie kwot ??? Będę wdzięczna za pomoc najprostszy sposób, roześlij zapytania z rzutem dachu oraz przekrojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika23f 16.12.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witam, Jeśli ktoś byłby zainteresowany parapetami wewnętrznymi z granitu, marmuru, blatami kuchennymi w bardzo dobrej cenie to proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajab 17.12.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 to też robię ale miło jet też się wymienić danymi Przynajmniej jakiś pogląd się rysuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rzesz13 02.01.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam!W ubiegłym roku rozpoczęliśmy budowę naszej Aleksandry w okolicach Rzeszowa. Na razie stan surowy, ale już cieszy. Proszę o info, jeśli ktoś buduje Olę koło Rzeszowa. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmasa 07.01.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nie wiem skad macie ekipy bodowlane ale za sam koszt budowy murow z przygotowaniem do pokrycia dachu wolaja nie ktorzy murarze 70 tys.....moze ktos ma sprawdzona ekipe,ktora mial u siebie, z checia prosze o namiar, z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
innabajka 07.01.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 1) Czy ktoś z budujących zastanawiał się bądź zakupił okna na profilach okiennych Aluplast ideal 8000 produkcji firmy Adams? Zastanawiam się pomiędzy tym Aluplastem a Deceuninck z Avante.Nie wiem które będą lepsze. Parametry okien podobne. 2) Do osób które zdecydowały się wykonać okna bez podziałów o pełnych przeszkleniach tak jak to jest w projekcie. Jak się użytkuje takie okna i czy nie sprawiają problemu? Trochę się obawiam tak dużych okien. Jakie jest Wasze zdanie odnośnie okien? Może macie jakieś inne ciekawe propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
innabajka 07.01.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nie wiem skad macie ekipy bodowlane ale za sam koszt budowy murow z przygotowaniem do pokrycia dachu wolaja nie ktorzy murarze 70 tys.....moze ktos ma sprawdzona ekipe,ktora mial u siebie, z checia prosze o namiar, z gory dziekuje Jest to pracochłonny dom dlatego takie ceny. Moja pierwsza ekipa również chciała 70tyś ostatecznie wyszło mniej ale z inną ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmasa 07.01.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 To samo odpowiedzial mi murarz....bardzo trudny dom i duzy.....daltego 70 tys.......z gory dziekuje za odp Szukam dalej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika23f 09.01.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 To samo odpowiedzial mi murarz....bardzo trudny dom i duzy.....daltego 70 tys.......z gory dziekuje za odp Szukam dalej...... Gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika23f 09.01.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 1) Czy ktoś z budujących zastanawiał się bądź zakupił okna na profilach okiennych Aluplast ideal 8000 produkcji firmy Adams? Zastanawiam się pomiędzy tym Aluplastem a Deceuninck z Avante. Nie wiem które będą lepsze. Parametry okien podobne. 2) Do osób które zdecydowały się wykonać okna bez podziałów o pełnych przeszkleniach tak jak to jest w projekcie. Jak się użytkuje takie okna i czy nie sprawiają problemu? Trochę się obawiam tak dużych okien. Jakie jest Wasze zdanie odnośnie okien? Może macie jakieś inne ciekawe propozycje. U mnie okna bez zmian prawie a jeśli nawet to na plus w wielkości, czyli większe np. w kuchni. Salon bz + dodatkowe okno doświtlające. Nie mam zarzutów co do funkcjonalności. HS chodzi leciutko jak na taka tafle. Można podjechać zobaczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
innabajka 09.01.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 U mnie okna bez zmian prawie a jeśli nawet to na plus w wielkości, czyli większe np. w kuchni. Salon bz + dodatkowe okno doświtlające. Nie mam zarzutów co do funkcjonalności. HS chodzi leciutko jak na taka tafle. Można podjechać zobaczyć. Pozdrawiam okno w kuchni też powiększyliśmy w salonie dodatkowo dołożyliśmy okno 2,5m w narożniku zastanawiam sie nad funkcjonalnością okien uchylnych, czy oby nie zadurzę będą;/ i nie za ciężkie w obsłudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prene 11.01.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 To samo odpowiedzial mi murarz....bardzo trudny dom i duzy.....daltego 70 tys.......z gory dziekuje za odp Szukam dalej...... mmasa, napisz gdzie budujesz, może podeśle Ci jakiś namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz_L 11.01.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, czy mógłby ktoś miły podzielić się zestawieniem materiałów na stan surowy otwarty do Oli w wersji modern B? Chciałbym zrobić sobie wstępną kalkulację kosztów. Jeśli nie tu, to prosiłbym o e-mail na adres: [email protected] Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Tomasz_L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts