kamykkamyk2 31.08.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 A moja magnolia to zakwitła kilka dni temu, a myślałem że kwitnie tylko raz na wiosnę.Jeszcze zaciepło jest na okrywanie jej. Jeśli chodzi o sposób okrycia to tylko zabezpieczam korzenie podsypując korą i przykrywając gałęziami świerkowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek- LM 31.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Zdarza się niejednokrotnie, iż magnolia powtarza kwitnienie, szczególnie gdy jest dobrze zadbana. Z reguły kwitnienie wczesnojesienne jest słabsze. PozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 01.09.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Ulżyło mi, bo myślałem że z moją magnolią, jest coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 01.09.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Odmiana Susan cz ęsto kwotnie pdwójnie. U mnie też mają kwiaty białe rododendrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts