KaroLPaulinA 24.04.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 witam, po zalogowaniu mogę przeglądać tematy, widzę że jestem zalogowana ale od dwóch dni nie mogę wejść na swój profil-pojawia się następujący komunikat w przeglądarce: Database Error Database errorThe Forum Murator database has encountered a problem.Please try the following: * Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser. * Open the forum.muratordom.pl home page, then try to open another page. * Click the Back button to try another link. The forum.muratordom.pl forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists. We apologise for any inconvenience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.04.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Powinno działaćproblem w tym, że - jak informują informatycy - w linku nie może być znaku "&", bo "spowodowalby bledy przy interpretacji zmiennych przekazywanych w url"więc jest "-amp-"http://forum.muratordom.pl/member.php?92590-KaroL-amp-PaulinA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts