amalfi 25.04.2010 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ktoś ma zamiar oglądać? Czekałam, ale chyba nie dam rady. Spać mi sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 25.04.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ktoś ma zamiar oglądać? Czekałam, ale chyba nie dam rady. Spać mi sie chce Haha, ja zrobilam odwrotnie - poszlam wczesniej spac, no i wstalam - warto bylo! Brawa dla Adamka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 25.04.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ...co jest... gdzie jest.... kto wygrał... aaaaaale miiiii sięęęęęe zieeeewa..... nasi górą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.04.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 W samej walce niezbyt dużo sie działo. Adamek uciekał pukając od czasu do czasu z doskoku na tyle skutecznie że na koniec Arreola wyglądał jak sam stwierdzł jak fu...ing Shrek. Ciosy Adamka sprawiały na Arreoli takie mniej więcej wrażenie jak delikatny masaż piersiami, wywoływały subtelny usmiech. Góral po walce stwierdził że jest góral i nie pęka, Arreola stwierdził że przegrał i na taki masaż piersiami nie miał recepty, oraz że cos go bolało. Poza tym faktycznie mniej więcej od 6 rundy wyglądał jak Shrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.04.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Haha, ja zrobilam odwrotnie - poszlam wczesniej spac, no i wstalam - warto bylo! Brawa dla Adamka!!! No to miałaś lepszą metodę Ja przeczytałam gdzieś w gazecie, że walka zaczyna się o 3 w nocy, a tu zonk. Jak padłam, nie byłam w stanie wstać po 3 godzinach. Ech, gdyby ten Adamek miał posturę Gołoty..... Ciekawe z kim bedzie następna walka. Kliczko to chyba za ciężki kaliber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 26.04.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Ciekawe z kim bedzie następna walka. Kliczko to chyba za ciężki kaliber. Może z nim David Haye http://img687.imageshack.us/img687/3221/58031262.jpg Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez akte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.04.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Może.... Wygląda, jakby walczył na zęby, a nie pięści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 27.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Wczoraj ogladałem kilka wywiadów Adamka i jakoś nie trawię jego gadki , nie wiem może za bardzo chce zarobić i słychać to w jego wypowiedziach.Niby to jego praca ale wolę jak bokser boksuje a nie gada , chyba że Endriu ...Ciekawe co będzie jak zacznie dostawać w ciężkiej baty , wycofa się z powrotem do półciężkiej? Życzę jak najlepiej i nie chciałbym ogladać następnego uciekajacego z ringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.04.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 W samej walce niezbyt dużo sie działo. Adamek uciekał pukając od czasu do czasu z doskoku na tyle skutecznie że na koniec Arreola wyglądał jak sam stwierdzł jak fu...ing Shrek. Ciosy Adamka sprawiały na Arreoli takie mniej więcej wrażenie jak delikatny masaż piersiami, wywoływały subtelny usmiech. Góral po walce stwierdził że jest góral i nie pęka, Arreola stwierdził że przegrał i na taki masaż piersiami nie miał recepty, oraz że cos go bolało. Poza tym faktycznie mniej więcej od 6 rundy wyglądał jak Shrek. Hmm, to chyba ogladalismy dwie rozne walki. Jak to malo sie dzialo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts