Kinia781 25.04.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich serdecznieStoję przed ważną decyzją zakupu domu dwu rodzinnego z podanego poniżej ogłoszenia: http://otodom.pl/dom-czesciowo-po-remoncie-1-2rodzinny-mozl-zam-id5613341.htmlCały czas wahamy się czy budować nowy dom dwurodzinny lub bliźniaka czy może kupić starszy do remontu? Dom podany w ogłoszeniu zainteresował nas ze względu nas: - działkę- cenę- możliwość przebudowy, zatwierdzony projekt i materiał na przebudowę wliczony w cenę domuMy oczekujemy:- dużej działki, koszt kupna takiej jak w ogłoszeniu to 100-150 tys. - możliwości zamieszkania przez 2 rodziny- 4 pokoi kuchni i łazienki na górze (wliczając poddasze)- 2,3 pokoi kuchni i łazienki na doleCzy zaintersowalibyście się domem podanym w ogłoszeniu?Co ważne dom jest po częściowym remoncie, można zamieszkać i dobudowywać poddasze, co też jest dla nas dużym plusem. Wiem, że to jak wróżenie z fusów, ale jakie mogą być przybliżone koszty dobudówki poddasza? 70-100 tys? Pytam orientacyjnie, bo jestem świadoma że kosztorys muszą wykonać fachowcy. Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez Kinia781 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinia781 25.04.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Przy pisaniu za pierwszym razem tego posta-wszystko mi się skasowało, i tytuł na głównej stronie wygląda jak wygląda, jak mogę go zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts