itanium 26.04.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam, zamierzam zrobić remont kuchni. Kuchnie mam o wymiarach 2,8 m x 2 m, dobrze nasłoneczniona. Zamierzam ustawić szafki tylko na jednej ścianie (2,8m). Wybrałem fronty lakierowane wysoki połysk na dolne szafki koloru czarnego, na górne koloru fioletowego (RAL 4005 http://www.frontylakierowane.pl/component/content/article/7 ). Jaki dobrać blat i kolor płytek na ścianę i podłogę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.04.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Pewnie zaraz będzie krzyk, ale i tak zaproponuję szarą podłogę, szary blat i rezygnację z płytek na ścianie - trochę matu dla kontrastu się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
itanium 06.05.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 postanowiłem zrobić szarą podłogę (gres polerowany) a na ścianę szkło mleczne. dobre zestawienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts