mp_krk 26.04.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam... Zapraszam do komentowania...na razie postęp z mojej strony mizerny ale Wasza aktywność będzie dla mnie dodatkowym motywatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 27.04.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dziennik budowy oczywiście znajduje się tu:) Nadz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 28.04.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Coś niestety puściutko, puściutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 06.05.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam sąsiadów.Ceny rewelka.A cena betonu aż ciężko uwierzyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 06.05.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam witam...i zapraszam przy lepszej pogodnie na grilla;) Co do betonu i materiałów, wiem że niektóre ceny są super i mnie też zaskakują W lutym orientowałem się co do więźby i trafiłem na firmę w Krk...cenę mieli super nawet z impregnacją ciśnieniową (różnica ok 200pln/kubik w stosunku do tartaków, oczywiście certyfikata potwierdzający jakość), no i tak po słowie doszliśmy do faktu że zajmują się sprzedażą materiałów jak i budową domów. Dlatego na stal, beton czy nawet pustaki mają większe rabaty niż składy budowlane... Jeszcze muszę zorientować się jak u nich z cenami za tynki czy wylewki:) Jak coś to info o firmie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 13.05.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam sąsiadów z gminy Widzę, że rozpoczynacie budowę w podobnym czasie jak my. U nas też była połowa maja. Pamiętam te emocje, jakby to działo się wczoraj, a pomyśleć,że pojutrze miną 2 lata. Kiedy to zleciało? Życzymy dużo radości i cierpliwości a mało stresów przy budowie. Powodzenia Pozdrawiamy Joanna i Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 14.05.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Dziękujemy! No Wy chyba mieliście trochę lepiej bo od lat nie pamiętam maja, w którym każdego dnia pada:( Na razie robi, hmmm powinna robić się droga i plan na fundamenty połowa przyszłego tygodnia...we will see:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 16.05.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam.Zapowiada sie bardzo fajny domek.Gratuluję indywidualnego projektu - funkcjonalnie zaplanowany środek a z zewnątrz trochę tradycyjny-trochę nowoczesny. Pozdrawiam P.S. Jeśli to nie kłopot to czy możesz laikowi napisać jak wkleić tutaj zdjęcie satelitarne z googli - mój problem polega na zapisaniu go na kompie.Udało mi się tylko wrzucić do worda a nie o to przecież chodzi Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 19.05.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witaj andape,też myślę że całkiem ok go rozplanowlaliśmy...z zewn. jeśli masz na myśli elewację to z pewnością taka nie będzie;p To była tylko taka jako że jakaś musiała być... Planujemy połączenie płytek klinkierowych z jasnym tynkiem oraz drewnem Co do zdjec: robisz PrintScreen zdjecia satelitarnego, wklejasz w Paint (najłatwiej), wycinasz tylko to co bardziej interesujace:) i zapisujesz jako jpg...potem tradycyjnie jakiś serwer i link:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 20.05.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Dzięki wielkie - zrobiłam się ostatnio na blond ale nie myślałam, że podziała A serio to nie wpadlam na to, żeby do painta wkleić. Co do domku to nie myślałam o elewacji - raczej o kształcie tzn. balkony, itp. Nie są to rozwiązania dworkowe ale i nie zbyt nowoczesne.Podoba mi się.Przypomina mi trochę rozwiązania ze strony Domy z Wizją, które osobiście bardzo do mnie trafiają. Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 22.05.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Bo tak naprawde ten dom jest jednym z domow z wizja "przerobionym i dostosowanym" do warunkow naszej dzialki, tj. ukladu, wjazdu, stron swiata:) Gdybysmy mieli taka mozliwosc to pewnie wzielibysmy ktorys z oryginalow bez przerobek. A tak to stworzylismy swoj indywidualny projekcik... Ale widze ze koncepcje Domow z Wizja staja sie coraz bardziej powszechne i rozpoznawalne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beet87 07.06.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam,bylabym wdzieczna gdyby odezwal sie Pan do mnie na maila ( [email protected] ). Chcialabym zapytac o pewnie sprawy zwiazane z projektem, jestem wlasnie zainteresowana projektem podobnym do tego ktory pan z zona ma..Pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conq 21.06.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam również sąsiada my z żoną jesteśmy na podobnym etapie t.j. zaczęliśmy budowę w czerwcu i też mieliśmy niezłe przeboje w starostwie w Krzeszowicach (mieliśmy zacząc w kwietniu hehe:) Ładnie się zapowiada wasz domek, gratulacje nasz dziennik prowadzi żona ale nie dość aktualnie bo teraz już szalują stropy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161719-Wm24l-pluszcz&highlight=pluszcz Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 22.06.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam,oglądałem, widzę że już fotki uaktualnione:) Mi też by sie przydało by mnie żona trochę pogoniła z updatem fotek;) ale zaraz coś wrzucę, w kolejnych dniach pewnie już z zaczątkiem ścian parteru... Zapraszam do siebie w wolnej chwili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts