anka1988_88 26.04.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Projekt na stronie zaznaczony jako nowość dlatego nie pytam się czy już ktoś wybudował, ale czy już może jest w tracie? Projekt mi się bardzo podoba i chciałabym się dowiedzieć jakie zmiany wprowadziliście i jak najwięcej różnych informacji o wadach i zaletach tego projektu. Czekam na wskazówki. Link do projektu: http://projekty.lipinscy.pl/Sorrento/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d_a_r_r_o 01.09.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam! Jestem w trakcie realizacji tego projektu. Znam go zatem na wylot i mogę coś o nim powiedzieć. Oczywiście wprowadziliśmy zmiany W końcu to ma być nasz dom! Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts