Piwkoo 02.02.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Po długich poszukiwaniach wreszcie finalizuje kupno ziemi - 570 m2. Moglo byc więcej ale ze wzgledu na limit srodkow musi pozostac tyle. Dzialka w pelni uzbrojona, niedaleko Poznania - Sady gm. Tarnowo Podgorne. Częsciowo finansowane z kredytu - BZ WBK - odradzam, są bardzo malo profesjonalni. Powoli zaczynam przegladac forum, szukac projektu itp. Pozdrawiam wszystkich zapalenców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 02.02.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Powodzenia na nowej drodze życia .W miodowym miesiącu życzę przyjemności wyboru projektu a później w codziennym życiu trafnych wyborów technologii,materiałow,ekip,itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.02.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Gratulacje, tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak 09.02.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Ja też kupiłam. I to 4900 m2! Na wsi. I tu jak na razie mój entuzjazm się kończy. Dom w którym mieszkam kupiłam, miejscowe ekipy (nie polecam) pomogły go doprowadzić do jako takiego stanu. Pięć lat mieszkania na placu budowy. Błędów popełnionych nie zliczę...Mąż ingeruje tylko w sprawy materialne. A teraz mam zamiar budować...Będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berka 04.05.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Witam !!! Ja z moim mężem budujemy w Palędziu gm.Dopiewo. Jesteśmy na etapie fundamentów, a w tym tygodniu mam nadzieję że staną mury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brzózka 05.05.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Powodzenia! Ja też zakupiłam jakiś czas temu działkę w Zakrzewie koło Poznania. Trzymam Kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts