sharkdarek 26.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Koledzy mam nietypowe pytanie muszę postawić nowy komin (systemowy) obok kotłowni i tu rodzi sie moje pytanie spad dachu kończy sie równo z kominem \|| jak wykonać dobrze wyprawki, nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat, wiec proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 27.04.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 A nie lepiej przesunąć ten komin o kila centymetrów, aby woda z dachu spadała do rynny, a nie na komin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharkdarek 27.04.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 tez sie na tym zastanawiam ale sadze ze jeśli komin będzie bliżej ściany będzie mniej narażony na wiatr itd chce go połączyć ze ściana za pomocą jakiś wiązań metalowych czy cos w tym guście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts