Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mam nadzieje ze "dalam czadu" na plus :) Pan w sklepie z plytkami byl zdziwiony jak dowiedzial sie ze wszystkie te plytki pojda do jednej lazienki (2x rodzaje podlogowych, 3 x sciennych + 1x dekor scienny + mozaika).

Pamietam jak zobaczylam zrobiona sciane z kibelkiem i bidetem jeszcze bez zieleni i wtedy zaczelam myslec ze moze za duzo tych kolorow...bo jeszcze biel ze sprzetow i chrom z armatury. Ostatecznie jestesmy bardzo zadowoleni (w apogeum mojej niepewnosci powiedzialam tak: nie po to mamy projektanta zeby sie zastanawiac, na wizuace sie podobalo to tak zostanie).

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pan w sklepie z plytkami byl zdziwiony jak dowiedzial sie ze wszystkie te plytki pojda do jednej lazienki (2x rodzaje podlogowych, 3 x sciennych + 1x dekor scienny + mozaika).

No raczej na minus, mam takie samo zdanie jak Pan w sklepie. Tymi płytkami , fakturami, kolorami , zrobiłabyś 3 inne łazienki. Wzięłaś wszystko co dawali z danej kolekcji, tak bez zastanowienia chyba.....

a co do funkcjonalności, na murku zmieściłyby się swobodnie 2 umywalki.....

Zona m dziekuje rowniez za krytyke. Co do 2 umywalek to uwazam to za najbardziej nietrafiony pomysl w ogole, chyba ze na ekspozycji w sklepie. Wole miec czysty blat niz zawalony 2 umywalkami z ktorych nikt nie skorzysta.

Ilosciowo to faktycznie wydaje sie duzo, naszym zdaniem wyszlo pieknie i na szczescie to ja bede codziennie korzystac z tej lazienki a nie Ty. Co do zastanowienia to nie masz racji, mialam 6 roznych projektow tej lazienki i ten podoba sie nam najbardziej.

Mam nadzieje ze twoje wnetrza beda bez zarzutu.

Psosin w sumie kominek odstaje chyba 69 cm od sciany, to duzo mniej jak zakladalismy na poczatku. Te polki nieszczesne to kompromis z narzeczonym, maja miec z tylu cegle i mam nadzieje ze dlugo nie znajde nic co bym mogla na nich postawic. 1/3 tej wneki to polka na drewno :)

Lazienka jeszcze duzo pracy przed nami, kabine trzeba zamowic szklana dwumetrowa :) Scianka szklana bedzie w dolnej lazience ;)

Zona m dziekuje rowniez za krytyke.

naszym zdaniem wyszlo pieknie i na szczescie to ja bede codziennie korzystac z tej lazienki a nie Ty.

Mam nadzieje ze twoje wnetrza beda bez zarzutu.

I to jest zdrowe podejście, to WAM ma sie podobać i dla Was ma być piękne a nie dla postronnych osób. Ja jestem szczera, więc napisałam tak jak ja to widzę. Pozdrawiam.

Ania panowie od wykonczeniowki powinni wejsc do nas 12 lutego ale wiadomo moze sie opoznic ;) Wtedy tez startuje dolna lazienka i wszystko inne...panow ma 2-3. Srednio mamy co prawda kase na ta dolna lazienke ale jak jej teraz nie zrobimy to potem nie wiem kiedy...biorac pod uwage ze moga byc dzieci w blizszej nieznanej nam przyszlosci + caly ten balagan od wykonczeniowki zwlaszcza ciecia plytek :)

Co do pltkosci kominka, to drewno ma lezec jakby prostopadle do wneki a nie rownolegle, wiec nie wiem dlaczego mialoby byc za plytko?

Jutro to juz naprawde ostatecznie zamawiamy kuchnie i koniec...nie dzwonie nigdzie w sprawie kuchni do czasu montazu, najwyzej potem bede robic ogien :)

Bardzo ładna łazienka , całkiem inna , ciepła, i nie czarno - biała !

jeśli chodzi o kuchnię to u mnie też zawsze jest tak ,że już jutro ostatecznie .... i potem zmieniam zdanie .

Aga ciesze sie ze sie podoba :) Mi co prawda blizej sa klimaty kontrastowe, ale ze singielka nie jestem musialam pojsc na duze ustepstwa :)

Ja im sobie bardziej wmawiam ze juz jutro na pewno ta kuchnie puszcze do produkcji tym mniej w to wierze :D

a) kominek:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P1239045.jpg

dla mnie kominek BOMBASTIC :D :D :D zwłaszcza rama :D :D :D

A ramę to gdzie pani kupiła? z czego toto? mogę prosić o zakres cenowy na priv?

Łazienka wyszła super! Oprawa kominka bardzo mi się podoba, jak będę go kiedyś robiła, to na pewno wezmę Twoją koncepcję pod uwagę :) A wizualka szafy jakaś taka znajoma :)

Pozdrawiam.

Nasz ciekawe skad ja na ta szafe moglam wpasc...no niech no pomysle...kurde nie moge sobie przypomniec ;p

Rama naprawde fajnie wyglada na zywo, jest prosta nieprzesadzona i nowoczesna :) Tesciu tylko sie spytal czy ja cos nad kominkiem bede wieszac bo tak pusto, moja odpowiedz nie za bardzo go nie zachwycila - dla mnie elementem ozdobnym jest juz sama rama :)

Sama w to nie wierze ale kuchnia zamowiona !! :D Nic z materialami sie nie zmienilo, wszystkie palące tematy zostaly rozwiazanie (mam nadzieje). Fornir bedzie na wysoki polysk palisander, reszta w bialym akrylu na wysoki polysk + blat bialy blyszczacy :) Oj nie moge sie juz doczekac - montaz koniec marca ;)

Wymiary na szafe lazienkowa gorna i szuflady podblatowe wziete teraz czekamy na wycene. Co najlepsze okazalo sie ze firma produkuje rowniez wszystkie meble wlacznie z lozkami :D

dla mnie kominek BOMBASTIC :D :D :D zwłaszcza rama :D :D :D

A ramę to gdzie pani kupiła? z czego toto? mogę prosić o zakres cenowy na priv?

Venus kominek CUDNY!!!!

powiedz proszę jaki to wkład i obudowa i jak wychodzi cenowo? może być na priv

dziekuje Nasz. Ostatecznie bedzie zmywarka z widocznym panele bo mi sie nie widzialo inaczej, a symetrii i tak mi nie zepsulo :)

Dziekuje Ci Nasz raz jeszcze za odpowiadanie na wszystkie moje pytania:)