Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nooo ;) W poniedziałek mają panowie przyjechać i zabrać fronty do obsadzenia rączek i mam nadzieję, że tym razem nic już nie wyniknie w obsadzaniu szafy w górnej łazience, bo ten beton coraz bardziej mnie w niej irytuje :p
  • Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No w miejscu na szafe w łazience na ścianach jest beton, nie wykładaliśmy tego płytkami bo to podnosi koszt i niczemu nie służy :D Też beton lubię ale w rozsądnym planowanym wydaniu ;p
tylko po co skoro w tej betonowej wnęce ma stanąć robiona na zamówienie szafa? :p Wstrzymaliśmy montaż bo po otwarciu było widać szpary betonowe, ale zostało to już poprawione i mam nadzieję, że w poniedziałek w łazience oprócz dozowników itp będzie nam już tylko brakować rolety w oknie :D
E tam mieszkamy mieszkamy, ale warunki spartańskie...mam nadzieję, że coś się ruszy, ale musimy ostrożnie wydawać pieniądze bo wesele zapasem, a mi wyszło 45 tysięcy z wyliczeń za tą impreze...;/
Ceny teraz są masakryczne. Jak jeszcze jak dużo osób się zaprasza, to nietrudno dobić takiej kwoty. Ale czemu piszesz, że warunki spartańskie. Wydawało mi się, że już niewiele Wam pozostało do zrobienia...
Dla mnie to cały czas sparta, w pokoju gościnnym masakra, nawet tego nie chowam bo i tak nie mam gdzie :D Czy ja oprócz prawie skończonych łazienek i kuchni mogę się czymś pochwalić? nie :(

hahaha :D zawsze to jakieś pocieszenie, dzięki naberia! :)

Dziś dostałam informację, że tapeta do pokoju gościnnego będzie u mnie jutro, więc na pewno cykne fotki. Sama jestem ciekawa co wybrałam, bo zdjęcie w necie to mi za dużo nie mówiło ;)

Venus - to chyba normalne, że po okresie wielkiej eurforii towazyszącej przeprowadzce przychodzi dół.

U mnie podobnie, nbie mamy kasy na ogrodzenie, nie wiem kiedy będę mogła zakupić łóżko i narożnik. O TV nie wspomnę. Myślę, że powoli do przodu jednak pójdziemy. Obecnie kasa idzie na inwestycje, których nie widać (dren, odprowadzenie wody z rynien) a ja wolałabym zobaczyć szafę we wiatrołapie czy też listwy przypodłogowe. W dodatki okazuje się, że zarówno po montażu drzwi, kontaktów jak i listew trzeba akrylem wypełniać szczeliny a co za tym idzie na nowo malować. Więc w takim syfie czekamy na listwy i na nowo remont w domu :(.

kurcze widzę ze mamy to samo. powprowadzkowy dół.

kupno dechy do kibla cieszyło cały miesiąc a teraz... żarówki przestają straszyć, ale ciagle jest niedosyt ;(