Venus_m 16.08.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 pszczolka witam Cie w realu ja też żyłam sobie nieświadoma i teraz nie chcę innych donic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dobra...kupuję 3 donice 2x do kuchni na okno przy barku wysokość 26 cm biały poler, coś w nich będzie...sztuczny wrzos / storczyk/ bukszpan i 1 x biała donica w polerze na hol wysokość 53 cm. Ceny, małe za 15 zł sztuka, duża 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 małe za 15 zł sztuka, duża 69 jak one wyglądają bo też szukam, a cena fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.08.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Venus dobrze ze "obciełas" to jedno zero - 69zł wyglada o wiele ładniej! Matko jaki kwiat trzeba by tam hodowac jak donicza za 700zł? jakis ze złota? chyba;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) no dajcie spokój te ceny to mnie zabiły ... Wkleję zdjęcie jak te tanie doniczki wyglądają...to pewnie taka prawie wierna kopia oryginału http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/DSC07762.jpg na allegro wystarczy wpisać donica Coubi i storczyk sztuczny do białej donicy http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/2572-8a.jpg Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Sztuczne na pewno bo miejsce przeznaczenia donicy nie pozostawia mi wyboru Na szczęście są to "ekskluzywne" sztuczne kwiaty, macałam takie w realu i faktycznie łatwo pomylić je z żywymi Zobaczymy, jak będzie źle to coś wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Na szczęście są to "ekskluzywne" sztuczne kwiaty, macałam takie w realu i faktycznie łatwo pomylić je z żywymi Zobaczymy, jak będzie źle to coś wymyślę. A prawdziwe można mieć jeszcze piękniejsze Namawiam Cię Venus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Owszem, ale nie na holu gdzie nie wpada słońce W kuchni i salonie na pewno będą żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Owszem, ale nie na holu gdzie nie wpada słońce e e e tam też dadzą radę dalej Cię*namiawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.08.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ja bym w łazience bez okna chciała... buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.08.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Mi też się marzyło, ale storczyk nie przeżył nawet tygodnia Inna sprawa, że u mnie w ogóle mało który kwiat przeżywa dłużej, nawet przy dużym nasłonecznieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Mi też się marzyło, ale storczyk nie przeżył nawet tygodnia Inna sprawa, że u mnie w ogóle mało który kwiat przeżywa dłużej, nawet przy dużym nasłonecznieniu To chyba nie wina storczyka Najważniesze by nie popadać w skrajności. Ja storczyki w pewnymm momencie "olałam", mają bardziej mokro niż sucho, kwitną od kilku lat non stop, czy to w ciemnym czy w jasnym, i wychodzi na to że jest im dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.08.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) eee...to może faktycznie małymi kroczkami będę testować żywe storczyki Dobrze że ten sztuczny tylko 75 pln a nie 300 jak wcześniej oglądałam A pro po przepalenia się górnej żarówki w łazience górnej wklejam zdjęcia podświetlenia wnęki - tak mamy tam właśnie taki bałagan Teraz to się zastanawiam czy faktycznie nie rozdzielić zapalania górnego i ledowego (zrobiłam to na jedno kliknięcie zgodnie z zasadą że na pewno nie będzie mi się chciało nigdy tego oddzielnie zapalać...po dzisiejszym mam wrażenie że jednak mogłoby mi się chcieć ) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P8161180.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P8161173.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P8161179.jpg Enjoy! Chyba po następnej wypłacie będę zamawiać rolety w stylusie do kuchni - rzymskie ofc Materiał już wybrany, mąż rzekł że chyba za elegancki ten materiał (po przyłożeniu do mebli i ścian perfect) co oznacza że będzie w sam raz Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 16.08.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 WitamDzisiaj znalazłam Twoj wątek, przeczytałam cały i jestem zachwycona!Pięne wnętrza, super kuchnia. donice tez cudne, to z tych nowszsych tematów, czy nadają się też moze na zewnątrz? mam pytanie odnośńie uchwytów w kuchni, czy w tyc dolnych szafkach tez macie takie dotykowe jak w gornych? i do tego uchwyty zamontowaliscie?my mamy calą kuchnie bez uchwytow i trochę mam dosc, strasznie te dolne sie burdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Marta1210 witam witam Donice podobno wytrzymują mróz -30 stopni i nadają się na zewnątrz. Lada dzień powinny się pojawić u nas to na pewno obstrykam i zbadam czy to nie jest jakiś najtańszy badziew Hmn...my w związku z walką ze studiem kuchennym we frontach palsandrowych dolnych zamontowaliśmy uchwyty (wcześniej było na tip on i oczywiście się brudziło, ale kuchnia w lakierze więc aż tak bardzo nie było widać). W białej ścianie zabudowanej nawet dolne fronty (cargo, szuflada) mamy już na dotyk, ale są otwierane sporadycznie więc większego kłopotu z tym nie mam. Można gdzieś twoją kuchnię zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.08.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 venus super te donice tez je kupię, ale ten kwiotek w tej podłużnej jakiś za mały jest, nie pasuje mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.08.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 jejku weszłam na allegro i zobaczyłam ze to nie twoje zdjecie, sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Nie ma problemu Ja do tej podłużnej też bym dała inny kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Classic Dobrze wiedzieć, na razie na nasze pylenie (tak tak, znowu wykończeniówka i docieranie ścian z malowaniem ) żywe sobie podaruję, poczytam o tych storczykach bo bardzo się mi i mężowi podobają a chciałabym mieć żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.08.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Dojdziesz do wprawy na pewno z tymi storczykami. Powiem Ci, że ja mam w domu (w mieszkaniu) chyba z 15 storczyków (różne kolory, ale jeden rodzaj) i każdy kwitnie inaczej, każdy woli inne miejsce i inną częstotliwość podlewania. Na początku latałam z każdym i przestawiałam, szukając odpowiedniego miejsca. A teraz sama nie wiem jak się przyjmą w nowym miejscu (po przeprowadzce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts