Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ola Ty masz teraz inne sprawy na głowie, płytki, baterie ;)

No właśnie ja pościel uwielbiam jeżeli jest to bawełna satynowa, innej nie uznaję :no:

Pysiaczek fajna pościel ale dla mnie do pokoju młodzieżowego ;)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze nigdy w hotelu nie miałam innego ręcznika niż biały (chyba, że swój ;) ten typ tak ma).

Ja lubię jeszcze róże ;) ale tylko czasami. Prawda jest taka, że baaardzo ładną białą pościel też trudno znaleźć. A jeszcze żeby była przyjemna bawełna, bardzo wysoka jakość etc. nie jest tak hop-siup. Dlaczego tak piszę? Bo się dzisiaj zainteresowałam tematem zorientowawszy się, że nie mam zapasowej :D i jakiejś zawrotnej ilości nie znalazłam :).

No i znowu tikej się kłania;) Tam są najpiękniejsze białe pościele... własnie hotelowe kolekcje;) Ja już 2 komplety na nowe zakupiłam:wiggle:

Venusku, tymczasowa sypiania jak na takową wyszła super! Dobry pomysł ze stolikami nocnymi, fajnie wyglądają:D

Ja mam różną pościel i ręczniki, białe też, a dzieciaki mają tylko kolorową pościel i ręczniki:p

Hmn...no mi z tych nie pasujących pościeli została czerwona w białe kwiaty - nawet jako pościel do gościnnego nie chcę jej znać :no:

U nas w sypialni będzie albo ta w paski oczopląsna albo cała gładka. Zresztą jak pisałam pościel to jedno bo narzuta i poduszki swoją drogą.

Stoliki nocne Ikea 19 zł sztuka :lol2:

A dlaczego ja tam nigdy pościeli żadnej nie oglądałam ? :o Ciekawe czy są też 200x200 bo te mi najciężej trafić...albo 160 albo 220 :D.

z innej beczki, jakby ktoś był zainteresowany piękne wykonanie utworu halo beyonce w las vegas, przypomina trochę występ w hołdzie Jacksonowi ;)

BTW czego słuchacie?

Witam się i potwierdzam, że w TK są piękne hotelowe pościele i dużo z nich jest polskiej produkcji na rynki zachodnie. Choć można upolować i zachodnie rodzyneczki w zadawalającej cenie - jak na duże rozmiary 200x220.

Aktualnie polecam i słucham Adele live at the Royal Albert Hall.

200 x 200 to chyba rozmiar by ikea, chyba standardowo jest 200x220 ;)

A nie wiem :) mam kołdrę 200x200 nie z ikea dlatego w ikea kupiłam pościel 200x200 :rolleyes:. Muszę przemyślec druga w takim razie :D. Z trzeciej strony na łóżko 140 to strasznie duża kołdra :D.

Moja lista muzyczna się tu nie zmieści :rotfl: ale od Mozarta po RHCP przez wszystko oprócz 99% popu,dance, techno i innych dyskotekowych badziewi :sick:
Ja ogólnie lubie słuchac muzyki-nie jestem przywiazana do jakiegos konkretnego gatunku ale sa pewne kobiety-wokalistki (nie wiedziec czemu wole zenskie glosy), ktore powoduja, ze odpadam-to Ayo, Amy Winehouse i Adele. Ta ostatnia i Amy zarazilam mojego M. a z Ayo sie niestety nie udalo:rolleyes: Jakis czas temu zginela mi jej plyta z samochodu (hmmm, naprawde dziwny zbieg okolicznosci:rolleyes:), ale kupilam druga:wiggle:
OOO a ja wręcz przeciwnie, średnio lubię śpiewające kobiety :) ale Ayo akurat bardzo lubię :yes: szczególnie te pierwsze puszczane w Polsce piosenki

Noooo, przyznam, ze druga i trzecia plyta były słabsze.

Lubie meskie glosy...ale jakos tak nie poruszaja mnie az tak...np Sting, ma cudowne piosenki ale jego głos (przepraszam wszystkich fanów) uwazam za przecietny:oops:

Mam nadzieje, ze przeprosimy przyjete w takim razie:lol2:

Joe Cocker-o tak...on porusza i sie ma ciary. A ostatniego...nie znam:oops:

Ooo Haskell mnie bardzo uspokaja :yes: ma taki ciepły głos w starym stylu (ale żeby śpiewał czysto i nieskazitelnie to wcale :no: tylko sobie myślę, że nie o to chodzi ):))))) starszy już facet TU po wejściu na stronę można posłuchać.

Ale to tylko ułamek tego co lubię.....ech....

Edytowane przez yokasta