Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Yokasta skąd ja to znam, ja jak się dorwę do Fiony to ona w ramach foszka idzie do męża na kolana bo u niego ma spokój :lol2:

Piękna wasza kocia, proszę nie usuwaj, a sierść jaka puchata jeszcze :lol2:

Kakusku dzięki za pamięć, obrona się przełożyła na piątek odgórnie bez mojego udziału ;)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja dziś polożyłam się na podłodze w salonie i patrząc na wykusz już wiem jak ma być udekorowane okno :D Zupełnie inna perspektywa :)

Tymczasem myślę o kupnie ramek i zrobieniu galerii, a mam do zrobienia 2 większe i jedną małą :lol:

Fajnie, że działasz :wiggle:. I proszę, punkt widzenia zależy od punktu leżenia :D nie ma to tamto!

(Niech spróbuje uciekać do męża :mad: i tak ją złapię :lol2:).

Yokasta a wasze młode to ma oczy niebieskie? bo u mnie to tu na jakieś jasne brązowe wyglądają ;)

Ja kocham bursztynowe oczy naszej Fionki, a najbardziej jak siedzi i stara się zrozumieć co ja do niej mówię przekręcając łepek w bok :lol:

Nie, będą żółte znaczy bursztynowe :) jak ją widziałam na pierwszych fotkach były niebieściutkie, dopiero się wybarwiają :) i zez zniknął :lol2: a taki słodki był. Tatuś ma bursztynowe, mamusia jaśniejsze trochę ale też w tej barwie :). (Tatuś to po zbóju :lol2: wygląda jak niedźwiedź :D.)
a to lux, bo mi się wydaje że lodowe oczy to ładnie się komponują z ubarwieniem kremowym itp a lilowe i szare to tylko oczy bursztynowe :) Ja uwielbiam jak Fiona idzie i zaznaczając swoją obecność miaucze żebym ją widziała i widać jej różowy języczek i te małe białe kiełki :lol:

Aaaa!!! Kolejny słodziak! Ja nie mogę, też chcę!!!! :D Czy mój dachowiec powinien się na mnie obrazić za moje szaleństwo? :p

Venus_m - czyli już jesteś lampową specjalistką?

Bocian nie :rotfl: ale chętnie pomogę jeżeli będę umiała.

Apeluję o jakieś sprawdzone adresy www lub sklepy w warszawce z tkaninami obiciowymi, znalazłam piękne uszaki na zamówienie w bardzo rozsądnej cenie i zgadnijcie co? :) chcemy zamówić :wiggle:

Apeluję o jakieś sprawdzone adresy www lub sklepy w warszawce z tkaninami obiciowymi, znalazłam piękne uszaki na zamówienie w bardzo rozsądnej cenie i zgadnijcie co? :) chcemy zamówić :wiggle:

Znaczy fotel uszak ? Wrzucisz fotkę ? Uwielbiam uszaki :).

yoka- ten puchaty stworek jest przepiękny :).

Venus - te kinkiety są obłędne. Masz je na skośnej scianie ??

Mirelko akurat pozamykałam linki do tych foteli, ale są mega. Jak dostanę odp na maila to na pewno pokażę na co poluję ;)

Kinkiety mam w różnych miejscach, również na skośnej ścianie w salunie :)

Mirelko dzięki, mężu Venus, jest puszysta i maleńka :D, Venus nie pamiętam czy skomplementowałam kinkiety a jesli nie to komplementuję :D świetne są :yes:.

dziękować :yes:

Wiecie ja nie wiem jak mąż ze mną wytrzymuje :lol2: Znalazłam fotele to i koncepcja kanapy się zmieniła a raczej wróciła do wersji pierwotnej czyli nowoczesna kanapa i stylizowane fotele :lol2:

Kilka modeli mam już na oku, muszą być niedrogie i wygodne :p

Yokasta, piękna Twoja kocica!

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia w domu :)

Venusku, dawaj te modele! Uszaki faaaaaaaaajne som!

Też tak uważam :yes: :D ważne żebyś doszła do ostatecznej koncepcji, a że krętymi drogami :lol2: to masz ciekawiej heheh.

Ania, dzięki ;) będą niedługo, za tydzień znaczy się.

ja bym siedziała jak na szpilkach aż do odbioru młodej, zresztą my wieczór poprzedzający odbiór koci mieliśmy imprezowy ze znajomymi i ja sumiennie odmawiałam alkoholu (mimo że i tak dużo nie piję, prawie wcale) żeby na pewno kotę dostać, a nie że się z panią hodowcą przywitam i alko :)
venus - kochana a możesz mi pstryknąć z dala fotki na skośnej ścianie ? Ja nadal nic nie wymyśliłam na moją w sypialni :(. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić tego typu kinkietów na skośnej ... pliiissss :).