Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A spódnica maxi to jaka? Bo sobie wyobrazić nie mogę...

Mój kot ma pod brzuchem taką wiszącą, ale jest pusta, nie ma tam tłuszczyku. Myślałam, że to od tego, że był trochę grubszy i go odchudziliśmy...

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szpilki przepiękne, jestem fanką takich ale spódnica, przepraszam za krytykę, okropna :) chociaż maksi bardzo lubię ale ta niby-halka widoczna pod spódnicą wygląda średnio.

Ja bym do weta natychmiast leciała :( mam nadzieję, że to normalne :yes:.

Reni dzięki, na pewno dam znać ;) Kupuję tylko wygodne buty :yes: i każdy się pyta jak ja daję radę chodzić na 14 cm szpilkach :lol:

Yoka jeszcze wspomnisz te słowa :p jeszcze Ci się spodoba ta spódnica. Popatrz sobie stylizacje w necie pod spódnica maxi :) ah...a pomyśleć że jak Ania Rubik taką zaprojektowała to miałam takie samo zdanie :lol:

Nieee jak coś mi się nie podoba to nie spodoba tylko dlatego, że jest modne ;). Zdecydowanie wolę takie:

- na weekend http://images.asos.com/inv/media/6/7/5/6/1496576/charcoal/image1xl.jpg

- na co dzień http://2.bp.blogspot.com/-PVop3sIhRKg/TsNCwiE97DI/AAAAAAAAAto/Mzd7l_ZLPzk/s1600/LoverSilkMaxiSkirt.png

- elegantsza http://i2.pinger.pl/pgr471/01983183000715754f7594d5

Halka za tyłek/do kolana widoczna spod spódnicy :no:.

:lol2: widzisz :) niektórych rzeczy nie lubię bo wiem też w czym nie wyglądałabym najlepiej :D a w czym całkiem do rzeczy :D.

Venus, a Ty planujesz jakiś ogród koło domu? Bo jakoś chyba cichutko na ten temat :D.

planuję :lol: mamy nadzieję na taras w tym roku i opaskę wokół domu, bo okna strasznie się brudzą. Zdecydowanie wolę wykańczać środek niż ogród ;) chyba jeszcze długo zostanie pobojowiskiem.

Czekam z niecierpliwością na fotki od męża, mąż po odbiorze niespodzianki powiedział na co niektóre elementy koszmar ;/

Taraaaa :lol:

Nóżki absolutnie do wymiany :sick:

Podnóżek to podobno nie podnóżek tylko wielki puf :lol2:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/m_P4193578.jpg

kształt nóżek koszmar co? :) jednak ja pisząc ludwikańskie widziałam coś zupełnie innego niż sprzedawca :lol:

rzeczywiście koszmar :lol2:, ale najważniejsze że się nie załamaliście. One koło ludwikańskich nawet nie leżały. Fotel świetny, ale przez te nóżki przysadzisty się zrobił. Jak już sobie obejrzysz to koniecznie dawaj namiar :lol: NO i zdjęcie drugiego

p.s. Pięknie na ceglanej ścianie się prezentuje

Mąż powiedział, że tkanina bazarowa :lol: no ale czego oczekiwać od tkaniny za 35 zł za mb? :lol: eee tam za dużo nerwów na budowie straciłam, teraz zamierzam się tylko już śmiać z naszych potknięć.

Nóżki wymieniamy jak najszybciej, miejsce puf...na strychu :lol: jak wrócę to zobaczę te giganty :lol:

I takie podejście najlepsze :)

A czemu puf na strych? Na zdjęciu wygląda ok. Razem z fotelem pół pokoju zajmuje? Stanowczo domagam się zdjęć z dalszej perspektywy. A kanapa kiedy będzie? Nawet nie wiesz jak mnie zrzera ciekawość jak meble zmieszczą się w salonie. ;)

już wiem czemu :lol2:

Nie mam pojęcia jak to w perspektywnie wygląda, mąż pisze tak:

wchodzisz do salonu i myślisz...gdzie fotel gdzie telewizor? nie ma, pufa zasłania :lol2: Kanapę może w niedzielę zamówimy :)

albo "wezmę pufę na górę, postawię w oknie i nie trzeba zasłonki" :lol2: mistrz

Edytowane przez Venus_m

Hejka Venusko!

błyskawicznie: fotel i puf super, bardzo podoba mi się kształt i kolorystyka - co Ty piszesz o strychu, nie przesadzaj!!!!

Sharlotko ale ja ich nie widziałam lajf :lol: zobaczymy

Mówię do męża: ugotujesz mi coś? Co chcesz, mięsa nie ma. Może być pizza? Może. Chcesz spróbować tej z nowo otwartej w ciemno? Nie wiem puf zamówiliśmy w ciemno :lol:

Strasznie dobry humor mam dzięki tym pufom :lol2: