Venus_m 15.05.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 a tośmy się dogadały:) - grunt, że jest porozumienie! O kuchenną mi chodzi:) A jak wysoka jest bateria, i czy jest wygodna? Na tą chwilę nie powiem, bo jestem w pracy, jak nie zapomnę to w domu zmierzę pewnie ok 50 cm lub trochę więcej. Jest bardzo wygodna, zależało mi na wygodnym sterowaniu ruchomą wylewką. jest info o łazience...to juz nie musze pytac o umywalkę Mam jeszcze pytanko o ta szarą część przy fornirze ten"blat" ...z czego jest wykonany??? Fornir idealnie mi pasuje własnie z tą szarościa.... Ivy blat jest z płytek podłogowych, ale jak pisałam nie mam pojęcia jaka to firma. 1,5 roku i wszystko zapomniałam pamiętam tylko że kupiłam je w Galerii Venis za 115 zł za sztukę, kolor Antracite, struktura lapatto, na pewno płytki gresowe to są. A takie szpary to ile mają? Rozumiem, że nie narusza to zasad gwarancji, tylko gdzieś kiedyś słyszałam, że to niedobrze i skraca to żywotność sprzętów w dalszej perspektywie - a te jak wiadomo zawsze psują się już po gwarancji. Byłam ciekawa czy też mieliście taką wątpliwość. A mnie właśnie też takie rozwiązanie chyba najbardziej pasuje... Hmn...u nas szpary boczne były zależne od otwierania się drzwiczek, więc widoczne jest 4 cm z każdej strony i 4 cm na górze. Natomiast z tyłu jest 20 cm, bo u nas ta zabudowa ma 80 cm głębokości ,a lodówka 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.05.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wielkie WOW! Piękna łazieneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.05.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 wreszcie nadrabiam:) łazienka fajna - ten fornir i szarość - świetnie ja do tej pory bałam się fornirów ale lektura forum baaardzo moje jego spostrzeganie zmieniła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.05.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Venusku jak pieknie u Ciebie!!! jaka piekna ta łazienka! taka z klasą! eh cuda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Rany dziękuję Pasie, Ania Ania nie eh'uj u was też jest ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Przyłączam się do zachwytów - piękny ten fornir Łazienka ideał - w dodatku nie jest "typowa", wykafelkowana od góry do dołu, co oczywiście zawsze trzeba zaliczyć na plus Jeżeli chodzi o uchwyt na papier - podzielam Venus zdanie Twojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 stojak widzę nadal budzi różne emocje póki mi się nie opatrzy, zostaje. Pamiętajcie jednak że ja nie do końca chcę mieć ultranowoczesne wnętrze tylko przełamane kilkoma elementami retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Rozumiem Venus Twoją wizję, Ty znasz moją, dlatego wiadomo, że moje zdanie nie może mieć żadnego wpływu na Twoje decyzje Ja bym taką łazienkę urządziła właśnie nowocześnie, bo taki styl "czuję", widząc zwłaszcza ten piękny fornir , ale Ty chciałaś mieć inaczej, dlatego przebieram nogami w oczekiwaniu na ostateczny efekt, bo eklektyzm bywa bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Tylko na eklektyzm trzeba będzie poczekać bo muszę stopniowo (powoli) trafiać na perełki. Ja nie umiem tego zrobić od A do Z na jednych zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.05.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Venus - i bardzo dobrze! Kiedyś był taki odcinek w "Przyjaciołach", jak Rachel w kilka dni urządziła mieszkanie, skupując meble z jednego sklepu i wmawiając Phoebie (nie wiem, czy tak się pisze to imię ), że wszystko wyszukała na targu staroci - salon wyglądał jak wystawa sklepowa, którą może mieć każdy A jaką masz frajdę - tego Ci nikt nie zabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 a tak tak Bloomingdale's czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.05.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 aaaale ladnie (o lazienke mi chodzi)i kota jak podrosla (oczy ma niesamowite, takie swidrujace) Artur Ci te forniry robil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.05.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 a tak tak Bloomingdale's czy jakoś tak A nie Pottery Barn? Uwielbiam ten serial! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Taaaaaaak!! Pottery byłam blisko Monia of korz że Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.05.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 W Bloomingdale's Rachel pracowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 pomyśleć że oglądałam 10 razy każdy z 10 sezonów (serial mojego życia) i teraz wszystko mi się kićka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.05.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 firendsi - to jest to! choc dawno juz nie odlgadalam to byl czas ze spedzilam duuuuzo czasu na ogladaniu odcinkow... w pewnym momencie juz kolejnosc nie miala znaczenia najmniejszego a odcinek o pottery barn pamietam pachnace opium szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ...i Phoebe na końcu, że Pottery skopiowało ich stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.05.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Pottery Barn? W Bloomingdale's Rachel pracowała . ...i Phoebe na końcu, że Pottery skopiowało ich stolik Jeeezu o co kaman ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts