duś1719506024 15.07.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 skoro eames został wywołany - byłam dziś w momie i tam jest czadowy przezroczysy (moma-)eamesik. na www nie wygląda wcale fajnie, ale na żywo = efektowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dusiu też widziałam nie na żywo co prawda ale super są, jednak ja mam 8 transparentów już, chyba jednak biały bujańca bym chciałaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 uknułam plan nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.07.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 nie no, najpierw musiałam zaglądnąć do sierściuchowa . A tutaj takie zmiany. Ale coś wypadłam na maxa z obiegu ... miał być radgoll .... co się z nim stało ? Niemniej jednak to umaszczenie mi się bardziej podoba (nie jest tak czesto spotykane - a ja lubię oryginalność (co widać po moich ogonach). Jest śliczny baaardzo . A tak na szybko - jak się dogadują ? Mój bandzior popadł w depresję jak wyjechaliśmy. Przez tydzień nie schodził na dół, nie wychodził z Sonii pokoju, brat musiał mu kuwetę i michę zanosić na górę. Młody ... (o niego się najbardziej bałam bo to przylepa niemożliwa) .... spokojnie zniósł naszą nieobecność. Po powrocie normalka, nie widziałam, żeby się cieszył. Za to bandzior ... jak on musiał biedaczek tęskinić . Ciągle jest przy mnie, mruczy kilkadziesiąt razy dziennie, wcina mi się ciągle na kolana, do łóżka. Podchodzi do zlewu jak myję i łasi się o moje ręce. Nie wiem co w niego wstąpiło. Ciekawe czy tak już zostanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 oj Kochana ragdoll to szybko wiedziałam, że jednak nie, ponieważ długie kłaczki do sprzątania nie są dla mnie Fiona z Princem pierwszy tydzień ciężko. 1,5 dnia nie wpuszczała go do kuwety (miał obok jeszcze taką tylko dla siebie, ja brałam na rękę jego gruczoły przy dziobie i znaczyłam kuwety). W końcu on już nie wytrzymał i załatwił się i w jedną i w drugą Fiona tydzień truchtem po domu latała jak tylko jego nie widziała, biła, warczała, syczała, na mnie obfoszona. Jak brałam ją na ręce to foszek, warczenie na mnie Za to 3 dni temu pierwszy raz zaczęła małego lizać i bawić się. Teraz lata takie kocie tornado po domu, a Fionka szczęśliwa, wybiegana. Mruczy jak ją bierzemy na ręce, wita nas przy drzwiach - młodzieniec odrobinę się boi, ale miaukliwy bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.07.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 super myślę, że się dogadają . U mnie też z kuwet były przeboje. Dzisiaj są już dogadani, ale też mają jazdy. Młody ma swoją, ale grubszą sprawę załatwia u bandziora. Z kolei duża, bandziorowa kuweta służy obu ogonom. Z przodu jest sektor bandziora a z tyłu młodego. Zawsze wiem kto ile razy kupkał i sikał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 to ja na sektory nie patrzyłam i nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.07.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 hehe no gdyby nie transparentne duchy, to bym cię na tego eamesa namawiała, ale bardziej rzucam hasło tym niezdecydowanym, jeszcze poszukującym. też mam swojego białasa i bym go chyba jednak nie zastąpiła, acz gdybym mogła projektować sobie ten pokój od początku... chyba bylabym w stanie zaprojektować go sobie pod transparenta hyhy bujaka też chcę. tylko w mieszkaniu szkoda mi miejsca na taki mebel, przynajmniej teraz. ale powoli remontujemy teściom domek letniskowy i mam otwartą furtkę na zrobienie również gościnnej sypialni sesese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 se se se bujaniec i na tym niedbale rzucony pled Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 17.07.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Cześć Venusku, pamiętasz jak jakiś czas temu rozmawiałyśmy o fugach? wczoraj zajeżdżam na budowę i płytkarz mówi mi że do jednej łazienki też będę miała jaśmin- fugi he , mam pytanie odnośnie tego preparatu, którym je traktujesz, gdzie go mogę dostać- kupić? a impregnowałaś czymś te fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ulcia nie mam pojęcia czy były impregnowane, fugi robił glazurnik Czym ja to traktuję to jest środek do usuwania resztek cementu z powierzchni ceramicznych Mapei kosztuje ok 17-20 zł, na pewno można kupić w Castoramie. Tym środkiem to lepiej za często nie robić, tylko tak raz na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 17.07.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 a widzisz dziex za informację, używasz może mopa parowego, bo zastanawiam się czy warto inwestować w coś takiego zeby myc fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Nie, zwykły Vileda mamy, ale muszę poczytać o tym parowym Na razie to musimy ręczny odkurzacz malutki kupić, bo 2 kotki przy kuwetach to już bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.07.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 ostatnio tez podpytywałam o ten preparat ..ale jakos nie dotrałam do sklepu i sprawdziłam mój ulubiony środek Ajax do łazienek i kamienia który jest idealny do prysznicowego kamienia... http://img9.imageshack.us/img9/2687/550520a.jpg idealnie wyczyscił moje beżowe jasne fugi :yes: a były juz w bardzo brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 ooo dobrze wiedzieć na pewno mniej inwazyjny niż ten co ja znam. akcja komputerowy trwa już drugi tydzień mam nadzieję, że dziś zobaczymy ląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ok szafy zmontowane Jeszcze rączki na jutro i podział w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 17.07.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dawaj zdjęcia kobieto;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.07.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 se se se bujaniec i na tym niedbale rzucony pled a po sąsiedzku- chopstick lub tolomeo, wszystko zaś na krowiej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Duś Talomeo to ja głaskałam i chcę mieć w komputerowym nogi na wzór :D:D:D Krowia skóra ok, ale ja w domu jakoś bym nie chciała W weekend fotki naszych białych szaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.07.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts