admete 18.07.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam z rana A TY znowu narobisz smaka i każesz czekać na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Aguś, Mirelka, Panna Migotka a kiedy ja mam te fotki zrobić? Rano do pracy i światło złe, wieczorem nic nie wychodzi, zostaje tylko weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 18.07.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 biała szafa powiadasz mmmm, będę zaglądać w takim razie, być może będzie moją inspiracją, szkoda że dziś dopiero środa, tak daleko do weekendu, ale cierpliwość jest cnotą he:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Chwilowo szafa jest niebieska, bo z folii nie odpakowana Dzisiaj mam nadzieję te rączki i może jutro karnisze do salonu...w piątek montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 ale skoro zdjęcia dopiero w weekend, to ma być ich dużo i mają być boskie(czytaj: z bliska i daleka ujęcia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.07.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Marudzisz Zawsze można wstać 15 minut wcześniej i dać koleżankom trochę pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 15 min? sen chcesz mi zabrać? o nie nie, nawet miauczące koty nie są w stanie odebrać mi 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.07.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Słuchajcie to jakaś ściema - mnie dziś dziecię o 4 obudziło i odkryłam, ze już jest widno. Venus nie przekonałaś mnie;-) A tak serio to nie możemy się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 No nie wiem nie wiem ja tu kombinuję jak eamsa kolejnego kupić mężu, białasa zgodziłam się przecież uszyć zasłony z materiału jaki wybierze (faworyt to na razie kolorowe paski z dodatkiem limonki). Mąż wczuł się w poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 18.07.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ze tak zapytam- eamsa masz oryginalnego? Też czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Znikają niebieskie fronty z komputerowego, 2 z 3 mają już rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 fiu, fiu może jutro będą fotki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Może może Piękna jak lalka ta nasza szafa za całe 1300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.07.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Wstałam dziś wcześniej 20 min, nawet późniejszym pociągiem jechałam co dało mi kolejne 15 min przewagi i co? Chciałam obstrykać, nie dość że światło złe, to jeszcze karta full zapełniona W weekend nadrobię, dziś akcja karnisze w salunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.07.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 światło można przeboleć, ale pełnej karty już nie;), trudno, czekamy dalej. a w międzyczasie - ponieważ właśnie nadrabiam zaległości - chciałabym wrócić do tematu zagłówka. naprawdę zamierzasz robić każdy panel oddzielnie? jeżeli celem jest zaoszczędzenie sobie roboty to chyba kiepski pomysł . w dodatku - jak się przekonałam na swoich drzwiach do garderoby - uzyskanie równej linii na kantach to nie taka całkiem prosta sprawa . z kolei gdzieś na necie widziałam tutorial z pikowania zagłówka i wyglądało to na dość proste (tylko potrzebna była specjalna igła do przeciągnięcia nici przez płytę). oczywiście - nie mam tej strony zapisanej, bo miałam zmieniany komputer i mi przepadł link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.07.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Nihiru nie dla zaoszczędzenia roboty taka praca jaką zaplanowałam jest w zasadzie 3x bardziej pracochłonna. Nam zależy na mocnym wciągnięciu materiału, no i to nie jest pikowanie czyli punkty tylko całe prostokąty, poza tym ściana jest duża na tyle, że z jednej płyty nie dam rady tego zrobić...bo taka płyta nie występuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.07.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 aa - no to wszystko jasne:D no to tylko jedna rada: kup DUŻO zszywek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 19.07.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 MY paple, tak?! A tu to niby co się dzieje? Zniknęłam z tego wątku, bo nie dość, że wzmiankę o spotkaniu w okolicy Śląska olałaś, to jeszcze nie nadążam z czytaniem Czekam i ja ŁOBUZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.07.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 wzmiankę? ! jakom?! co za spotkanie?! chcem!! niczym mała dziewczynka ja nie papla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts