Venus_m 29.07.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Ok uszyłam zawiesiłam Mężowi się podoba, to najważniejsze Ostatecznie wczorajszą uszytą zasłonę przecięłam na pół i zrobiłam dwie, jak się okazało tak jest idealnie, bo okno balkonowe ma 140 cm szerokości, a ja wczoraj jedną zasłonę uszyłam na szerokość 150 cm niezła krawcowa ze mnie Wieczorem fotki Zostało duuuużo materiału, myślę o odpicowaniu starego fotela / zrobieniu legowiska dla kociaków lub zagłówka to łóżka dziecięcego i ewentualnego wystawienia go na allegro ale nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2012 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 u u u uuuuuuuuuuu uuuuuu u u u http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P7295767.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P7295768.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P7295791.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P7295775.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 29.07.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 świetnie to wygląda;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.07.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Justynko rewelacja jestem pełna podziwu dla Twoich umiejetności braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawo Zasłony bardzo mi się podobają, ale wiesz Fionka piękna !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Dziękuję dziękuję Na zdjęciach Prinsiorek, znaczy wieczne miauu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.07.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 No fachura moja droga Ostatnie zdjęcie najładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.07.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Venus, świetne te zasłonki! Księciunio piękniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 30.07.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Jutro nasz pierwszy od dawien dawna wolny weekend tylko dla nas nie żebym nie lubiła mieć gości, bo ja lubię i to baaaaardzo i nawet zmęczona wydzwaniam po wszystkich i pytam czy ktoś przyjeżdża nocować i plotkować ale...jak zawsze coś do zrobienia. Trzeba obejrzeć dwa auta i zdecydować ewentualnie które, ja oczywiście upieram się przy tym aby nie uszczuplać ze względu na auto budżetu domowego, mąż by chciał technicznie dobry i w wersji sport do tego fryzjer i wreszcie po jakiś 2 tygodniach ogarnianie w komputerowym - czyli zapełnianie szaf. Jak starczy czasu, a znając życie pewnie nie, to hurtownia tapicerska - będę się poważnie przymierzać do tego zagłówka przysypialnianego zasłony do komputerowego - chciałabym kupić materiał w ikea i uszyć w niedzielę, ale pewnie jak zawsze nie starczy czasu. Tak właśnie u nas wygląda wolny weekend tylko we dwoje To całkiem jak u nas - sobota to najbardziej pracowity dzień w tygodniu - skreślamy kolejne punkty z listy rzeczy do zrobienia, a ona ciągle baardzo długa :/ I tylko zastanawiam się, czy my jesteśmy jacyś niezorganizowaniu czy co - bo inni to się imprezują, grillują, kawkują, opalają, wycieczkują... Czy oni nie mają nic do roboty ?! A zasłonki bardzo fajne chociaż IMO jeszcze lepiej by wyglądały, jakbyś ich nie pocięła na pół ja wolę, jak zasłony są takie bardziej "mięsiste" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Dziękuję Nihiru to nie niezorganizowanie, tylko długa lista i brak czasu Wczoraj chciałam jechać kupić ramki pod galerię (nieregularną) na ścianie kuchenno-hollowej, ale późno było i przywiercić nie byłoby kiedy więc pewnie najwcześniej za 2 tygodnie Zasłonka taka mięsista nie wyglądała, próbowałam się przyzwyczaić, ale przy takich 2-óch w ogóle okno byłoby zasłonięte Do komputerowego miały być takie zasłono-listeczko-panele Tylko ja paneli jako takich nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.07.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 u Ciebie jak zawsze fotki piękne . czy Ty jakoś je obrabiasz czy masz taki talent do robienia fot ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.07.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 I pewnie zamiast auto wybierać poleciała po materiał Całkiem ładnieś to uszyła powiem Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 30.07.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 zasłonka bardzo fajna taka"optymistyczna". A zdjęcia faktycznie robisz śliczne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Mąż robił zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.07.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Mąż robił zdjęcia To wszystko tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.07.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ładna zasłonka! A rolety rzymskie to już umiesz szyć? Wiesz, mam parę metrów aksamitu do przyszłego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 ot wymyśliła, jeszcze aksamit a kysz nie umiem jeszcze JESZCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 30.07.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Venusku, MATKO Z CÓRKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pięknie te paseczki powieszone na karniszach wyglądają, aż żyć się chce, nic tylko w komputerowym siedzieć he:)fajniutko to wyszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 30.07.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 A ja jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to pomyślałam że to jakaś inspiracja Venusko zainspirowałaś mnie i przekonałam męża by zamówił mi maszynę. Dziś zaczynam poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 To ja polecam Łucznika (wyczytałam na forach) model Ewa (ja mam) lub Zofia (chyba ciut droższy). Moja 350 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.07.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 I mnie się paski podobają Zdolniacha jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts