Natalia Stanko 08.08.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Dobry wieczór. Venusku, tylko połowę czytałam, bo okazało się, że ja byłam u ciebie długo ( jako partyzantka ) Po zdjęciu Cię,piękna, poznałam. Potem coś mi się w moich ustawieniach pochrzaniło,straciłam subskrypcje i wałęsałam się jak marcowy kot po różnych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Natalia co za opis Kiniu na zdrowie Mnie niestety te zasłonki nie wystarczą, bo zawiązałam je chwostem i zrobiłsię plasterek. Jednak do zawieszenia luźno wyglądają fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.08.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Natalia co za opis Kiniu na zdrowie Mnie niestety te zasłonki nie wystarczą, bo zawiązałam je chwostem i zrobiłsię plasterek. Jednak do zawieszenia luźno wyglądają fajnie No moje będą luźno wisieć i jeszcze z 20cm zapasem na podłodze - zobaczymy jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mał-Gosia 08.08.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 cieszę się, że jesteście już po zabiegu i kiciunia dochodzi szybko do zdrowia bez kaftanika napewno jej wiele wygodniej, więc jak masz ją na oku i nie zaczepia ranki to jak możesz jej zdjąć - moja sama się z niego rozbierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Małgosiu nie nie zaczepia Bez małego ma czas na przytulanie się z nami jak za starych dobrych czasów Turla się na pufie z radości i po podłodze. Maleńki jest u teściów do czasu zdjęcia szwów - baliśmy się że w gonitwie może Fionce coś "pójść". Dzisiaj akcja galeria mam nadzieję, że nic już nam nie wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.08.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Ivy spójrz sobie tutaj na garderoby. Może coś znajdziesz http://www.houzz.com/photos/closet/p/16 Jest tu dużo pięknych inspiracji...pare tez znalazlam dla siebie... szukam jeszcze takich realizacji gdzies w forumowych domach.. widzialam u kogos i teraz nie mogę sobie przypomniec gdzie..:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 oj to ja na pewno nie mam takich z realizacji forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.08.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P8095811.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.08.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 faaaaaajnie choć chyba bym je nieco "luźniej" ułożyla. teraz musisz wybrać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.08.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ja też bym je bardziej rozrzuciła ... ale ta cegła ... mniam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.08.2012 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Dzięki;) w kwestiii rozrzucenia jest ok, dla nas. Może Tak to wyszło na zdjęciu, a może inaczej postrzegamy rozrzucenie w galerii. Pomijając już kwestie estetyczne nie mogliśmy bardziej poszerzyć rozstawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 10.08.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Venusku pięknie jest i jeszcze piękniej będzie, daj zdjęcia czarno-białe, będę dobrym akcentem na tle białej ściany:yes: Ja też muszę swoją sunię wysterylizować i coś odkładam to z dnia na dzień, żal mi ją, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 10.08.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Fajnie zapowiada się ta galeria . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.08.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Daila dziękuję Dziś próbowałam wybrać co powieszę - nie wiem za duży wybór Wpadłam tylko do domu i zakręciłam składniki na babkę ziemniaczaną - pierwsza moja i w ogóle pierwsza od 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ładnie się galeryjka zapowiada! Moi mężczyźni też dzisiaj babkę zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka6 10.08.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam - z pewną dozą nieśmiałości:) Czy czytaczka incognito mógłaby prosić o przesłanie linka do Pana z allegro, który stworzył przepiękną szarą sofę? Przebrnęłam przez wszystkie 263 strony Pani wątku i wiem, że gdzies to było ale za cholerę teraz tego nie odszukam, więc jeśli by Pani mogła jeszcze raz... Koprzystając z okazji, że wogóle ośmieliłam się odezwać napiszę, że dom ma Pani wspaniały ale koty jeszcze wspanialsze:) też jestem kociarą Też buduję dom - właściwie zaczynam ale marzę już o wykończeniach - stąd też podczytywanie różnych wątków. Pozdrawiam bardzo ciepło. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.08.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) Ania ze mnie się mąż śmieje bo pieję nad własnymi umiejętnościami, a on co jakiś czas pyta : żono ale Ty nie chcesz zjeść 2kg ziemniaków na noc? Agnieszko witam Cię Super że się odezwałaś. Dziękuję za komplementy, staram się sukcesywnie udamawiać pomieszczenia, ale ciężko to zrobić nie mając drzwi czy mebli nie narzekam, nie narzekam:p Sofa była od pana ze stoiska z giełdy w Słomczynie, p. Tomasz Piekielny chyba z Bolesławca. Spróbuj przeszukać wątek pod tym kątem Jak nie znajdziesz to jutro sama wyszperam w czeluściach Tymczasem dobranoc http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P8105817.jpg Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 10.08.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Odpowiem za żonę co do firmy od sofy na Allegro użytkownik PW-Piekielny http://allegro.pl/listing/user.php/run?change_view=1&order=p&us_id=22377466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka6 11.08.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Bardzo Wam dziękuję dobrzy ludzie:) Niech Wam Bóg w kotach wynagrodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.08.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Venus,piękna galeria - świetny układ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts