Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Dobry wieczór.

Venusku, tylko połowę czytałam, bo okazało się, że ja byłam u ciebie długo ( jako partyzantka ;)) Po zdjęciu Cię,piękna, poznałam.

Potem coś mi się w moich ustawieniach pochrzaniło,straciłam subskrypcje i wałęsałam się jak marcowy kot po różnych wątkach :rolleyes:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Natalia co za opis :lol2:

Kiniu na zdrowie :) Mnie niestety te zasłonki nie wystarczą, bo zawiązałam je chwostem i zrobiłsię plasterek. Jednak do zawieszenia luźno wyglądają fajnie :yes:

No moje będą luźno wisieć i jeszcze z 20cm zapasem na podłodze - zobaczymy jak to wyjdzie :rolleyes:

Małgosiu nie nie zaczepia :) Bez małego ma czas na przytulanie się z nami jak za starych dobrych czasów ;) Turla się na pufie z radości i po podłodze. Maleńki jest u teściów do czasu zdjęcia szwów - baliśmy się że w gonitwie może Fionce coś "pójść".

Dzisiaj akcja galeria :wiggle: mam nadzieję, że nic już nam nie wyniknie :)

Ivy spójrz sobie tutaj na garderoby. Może coś znajdziesz

http://www.houzz.com/photos/closet/p/16

Jest tu dużo pięknych inspiracji...pare tez znalazlam dla siebie... szukam jeszcze takich realizacji gdzies w forumowych domach..;) widzialam u kogos i teraz nie mogę sobie przypomniec gdzie..:bash::bash::bash::bash:

Witam - z pewną dozą nieśmiałości:)

Czy czytaczka incognito mógłaby prosić o przesłanie linka do Pana z allegro, który stworzył przepiękną szarą sofę? Przebrnęłam przez wszystkie 263 strony Pani wątku i wiem, że gdzies to było ale za cholerę teraz tego nie odszukam, więc jeśli by Pani mogła jeszcze raz...:)

Koprzystając z okazji, że wogóle ośmieliłam się odezwać napiszę, że dom ma Pani wspaniały ale koty jeszcze wspanialsze:) też jestem kociarą:) Też buduję dom - właściwie zaczynam ale marzę już o wykończeniach - stąd też podczytywanie różnych wątków.

Pozdrawiam bardzo ciepło.

Agnieszka

Ania ze mnie się mąż śmieje bo pieję nad własnymi umiejętnościami, a on co jakiś czas pyta : żono ale Ty nie chcesz zjeść 2kg ziemniaków na noc? :lol2:

Agnieszko witam Cię :welcome: Super że się odezwałaś. Dziękuję za komplementy, staram się sukcesywnie udamawiać pomieszczenia, ale ciężko to zrobić nie mając drzwi czy mebli :lol2: nie narzekam, nie narzekam:p

Sofa była od pana ze stoiska z giełdy w Słomczynie, p. Tomasz Piekielny chyba z Bolesławca. Spróbuj przeszukać wątek pod tym kątem :) Jak nie znajdziesz to jutro sama wyszperam w czeluściach :yes:

Tymczasem dobranoc :goodnight:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P8105817.jpg

Edytowane przez Venus_m