Venus_m 23.08.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 nu nu nu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.08.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Już nie mogę doczekać się twojej sypialni, narobiłąś smaka ta inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.08.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 A we wszystkich mądrych książkach piszą, że należy żyć w zgodzie z samym sobą. normalnie wydrukuje i włożę do portfela jak mąż będzie jęczał że za długo się decyduje to mu będę pokazywać Wczoraj chciał mi kupić koszulkę ze smerfem marudą Venuska zdradź co fajnego zaplanowaliście na podróż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Oj nie wiemy jeszcze Raczej coś niedrogiego, żadne Rodosy Jedziemy jeszcze ze świeżym małżeństwem - naszym świadkiem z żoną Musimy się zgrać, zobaczymy jaki jest ich budżet. Nasz mały, wysupłany ostatkiem ale mój mąż już nie daje rady, ostatnio byliśmy 3 lata temu na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.08.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 normalnie wydrukuje i włożę do portfela jak mąż będzie jęczał że za długo się decyduje to mu będę pokazywać Wczoraj chciał mi kupić koszulkę ze smerfem marudą Ja to swojemu powtarzam kilka razy w miesiącu, jak mi marudzi, że wolno się decyduję, że zmieniam zdanie, że, o zgrozo!, uwielbiam remonty i przemeblowania. Taką mnie poznał, taką wybrał i teraz już nie ma wyjścia Nie zgadniecie co ostatnio powiedział naszym wspólnym znajomym, na ich pytanie, co położymy na podłogach: deski, parkiet, czy panele. Panele, bo jak się żonie odmieni, to łatwiej zdemontować Ręce mi opadły... Venusku, no uchyl tego rąbka tajemnicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 ale jeszcze nie ustaliliśmy serio!! Jako że to październik najbardziej prawdopodobny Egipt, Turcja lub ostatecznie Grecja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Mężu robi obrazki do komputerowego ale nie wiesza bo ramek jeszcze nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.08.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 O... jak to robi? Jakaś sesja? z Venuską w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.08.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 tia tia Nje, robi reprodukcje znalezionych przeze mnie Słuchajcie jaka ze mnie krawcowa Przeszyłam zasłonki do sypialni już dawno, dużo za długie bo to gotowe na 3 m. Leżały na ziemi z 30x cm. Koty się na nich bawiły, pełno sierści. Wiadomo na ciemnym widać szare i białe włosy bardzo Postanowiłam je uprać po uprzednim oczyszczeniu z włosów, uprałam, wyschły, uprasowałam jedną, powiesiliśmy no i mierzę ile trzeba skrócić. Ok 30 cm trzeba uciąć, jakieś 3 zapasu mam do podszycia. No to luzik, cięłam wyciągając nitkę, więc prościutko równiótko. Obszyłam, zawiesiłam, cacy Wczoraj postanowiłam zrobić to samo z drugą Uciełam, obszyłam, zawiesiliśmy 2 cm nad ziemią Dwie zasłony prane razem, zbiegły się różnie (skurczyły). Muszę dziś rozpruć tą wczorajszą i zrobić malutkie obrębienie ale śmiechu wczoraj mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.08.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Justynko, z tymi zasłonami to niestety bardzo różnie, a my mamy taki problem, ze na za długich kotom czasami zdaży sie zrobic siusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.08.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 no coś Ty? Alu to ja się z tym jeszcze nie spotkałam. U nas Prinsiorek przed pójściem i po strasznie miaucze jakby go ze skóry żywcem obdzierali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.08.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Idąc po męża kupiłam nam pasibrzuchom kawałek ulubionego sernika nowojorskiego i chociaż milion razy zarzekałam się, że cholerstwa już więcej nie zrobię (bo nigdy nie wychodzi mi tak idealny jak ten kupny, a u mnie albo jest perfect albo wcale )to dzisiaj go robię proszę, niech będzie serek philadelphia i twaróg z piątnicy u mnie we wiosce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.08.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Olunia to ponad moje możliwości Plan jednego zwisu w sypialni upadł, będą dwa Fionka miała dziś kontrolę Miejmy nadzieję, że za tydzień ostatnia kontrola i że ten tydzień to ostatni tydzień zielonej sukienki i ropiska przy ranie Pani doktor powiedziała, że to już końcóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mał-Gosia 25.08.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 U nas Prinsiorek przed pójściem i po strasznie miaucze jakby go ze skóry żywcem obdzierali u mnie jest tak samo z młodszą kiciunią, najpierw ostrzega że idzie, apotem, żeby służba (czytaj ja) sprzątnęła kciukam za szybkie wyleczenie Fionki, nie wiedziałam, że coś z ranką się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.08.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Dobre wieści dla Fiony. Jeszcze tylko tydzień w kiecce . Ropa a kysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Dzięki U nas weekend jak zawsze z gośćmi Wrzucam zdjęcie kociaków, ujęcie jest jakie jest ale pozycja Fiona była urocza http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P8266006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.08.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 fajowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.08.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Zaje..... to zdjęcie! Piękne masz te kociaki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 26.08.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 kiecka fionki do zasłon pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.08.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Przepiekniaste kociaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts