reni1980 27.09.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 venuska w ten weekend remont, maż wyraził chęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.09.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stufi 28.09.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 dziękuję za odpowiedźpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 prawie wróciłam do żywych - jeszcze tylko jeden dzień ogarniania i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 prawie wróciłam do żywych - jeszcze tylko jeden dzień ogarniania i spokój A co tak Justyś ogarniasz? Jak kociak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Aniu a w pracy, końcówka miesiąca jest wyczerpująca, ale ta wyjątkowo pierwszy raz jak tu pracuję wzięłam pracę do domu, wykłócając się o to z szefową, bo nie chciała mi pozwolić pracować w weekend Jutro mamy misję Prinsiorek, wozimy go na płukanie, wysikuje kamienie do badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.09.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 w zeszłym roku nie zdążyłam, w tym mam dwa w cenie jednego http://home-you.com/images//bigger/9489.jpg cena jednostkowa 69 zł, do jutra promocja, produkt tańszy lub w tej samej cenie za 1 zł. 70 zł i mam dwa pojemniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.09.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Kociary jak wygląda sprawa choinki i kotów? Wspinają się? jest jakiś patent (cytrusy? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.09.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 jezu ja też czuję, że święta już idą i już nie mogę się doczekać, jak dziecko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.09.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 (edytowane) Reni to będzie moja pierwsza jako gospodyni wigilia od miesiąca myślę nad menu Na razie wiem, że będzie: - barszcz czerwony z uszkami lub krokietami - bliny z łososiem wędzonym i śmietaną - karp (fuj ja nie lubię ) - łosoś pieczony (?) - śledź po kaszubsku - śledź pod pierzynką - zupa z makiem - pierogi z kapustą i grzybami - ciasto wiewiórka lub piernik - sernik czekoladowy z malinami - deser znajdy gajowego lub tiramisu Edytowane 29 Września 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.09.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 jezu tyle potraw:o aż wstyd powiedzieć ile u mnie jest:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Olu w zeszłym roku były w ikei, całe mnóstwo, ja sie odkupiłam i pięknie na choince wyglądają, mogę ci pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mał-Gosia 29.09.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 moich kotek choinka w ogóle nie interesuje, na szczęście. Natomiast mojej siostrze nic nie zostało w zeszłym roku z choinki, bombki poszły jako pierwsze ale potem nawet najdrobniejsze dekoracje pozdejmował Fernandek - jej kot z ADHD tak więc co kot to inaczej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 29.09.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Moim zdaniem, jak kot traktuje rzeczy na co dzień tak pewnie i potraktuje choinkę. Moje się słuchają i raczej respektują zakazy, więc nie było problemu. Z wielkim zainteresowaniem zapoznawały się z choinką, później próbowały pozaczepiać bombki, ale im nie pozwoliłam to przestały i był spokój. Bardzo za to lubią pod choinką leżeć. Myślę, że jak kotki nie są szczególnie psotne to i z choinką będzie ok. Wiadomo, że cenne bombki warto powiesić wyżej. O! Przypomniało mi się - jeden mój kotek upodobał sobie słomiane ozdoby, podkradał je z choinki i chował po kątach Wiele kotów miałam i wiele choinek - bilans na razie: 0 strat i stłuczonych bombek Myślę, że jak kotek się uprze na rozrabianie przy choince to żadne patenty nie pomogą.. można tylko przywiązać choinkę by całej nie zwalił.. Ależ się męczy ten Twój biedny koteczek... Szkoda go.. mmmm.. już menu wigilijne... super! Mam ochotę wielką w tym roku na święta... stroić, szykować, gotować... ach Ale najpierw śliczna jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.09.2012 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Hej Justyś Bosze Ty już masz menu :o:o Chyba skopiuję, a potem ubłagam o przepisy Ja też zamierzam zrobić wigilię - a nie mam jeszcze nic począwszy od talerza, przez garnki, na meblach i podłogach skończywszy - ciekawa jestem czy się wyrobimy Co do sypialni - masz naprawdę fajny układ Ja bym nie rezygnowała z tapicerowań - a z drzwi szczególnie - daj nam zobaczyć tą cudną realizację Zagłówek zrobisz po prostu w spokojniejszym wydaniu Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.09.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Justynko moja rada jest taka, a to ze względu na to, że twoje kotki sa jeszzce bardzo młodziutkie choinkę przywiąząc do sciany, sufitu czy czegos tam, tak ażeby nie przewrociła się jak kotek na nia skoczy, bo uważam to za nieuniknione w przypadku małych kotków na dole powiesić nie tłukacy sie bombki z Ikei Nie ma co liczyć, ze akurat Twoje kotk nie zainteresują sie choinką, ja mam cztery i każdy z nich jak był maly bawił sie bombkami na choince, tera im się nie chce, tylko najmłodsza Migotka czasami łapką dotknie bombkę, ale delikatnie, tak , że nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 suuuper bardzo dziękuję za rady poczytam, pomyślę jeszcze jak to zrobić, mi dom od zawsze kojarzył się z choinką żywą i kominkiem i nie chcę z tego rezygnować Nie ma się co wstydzić, że menu jeszcze nie macie, ja uwielbiam myśleć co ugotuję i plany robię na x miesięcy przed. Myślę, że na wigilię jest optymalnie, nie za dużo, nie za mało barszcz ugotuje teściowa bo robi dobry, ja to w ogóle zup nie gotuję więc się za to nie zabieram, krokiety zrobię ja. Moja mama zrobi śledzia po kaszubsku i pomoże mi z tym pod pierzynką (fajny przepis kolorowy, wygląda jak tort tylko ze śledziem) Zatrudnię ukrainkę to mi zrobi pierogów (mam już sprawdzoną). Łosoś, karp, bliny sama zrobię i ciasteczka też sama. Zupa z makiem sama, tylko muszę się nauczyć domowy makaron robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 30.09.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Oooo, przymomnialas mi, ze chcialam w tym roku zrobic wczesniej ciasto na pierniczki .Jutro musze kupic miod ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.09.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Justyś - uświadomiłaś mi że i u nas Wigilia będzie w tym roku. Tzn nie ze w ogóle będzie tylko, że u nas w domku Bo moja rodzina zapowiedziała, że teraz to chyba przez conajmniej 10lat z rzedu będe robic bo wcześniej wymigiwałam się metrażem mieszkania i brakiem prawdziwego stołu z prawdziwymi krzesłami Teraz juz nie ma to tamto i czas najwyższy zacząć snuc plany , zwłaszcza kulinarne ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 E&co u nas sezon rozpoczęty, pierwsze kubki mleka z masłem i miodem już były (ja bez masła oczywiście) Kinia no tak teraz to się nie wywiniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts