Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ola moja mama mówiła mi ostatnio, że się dolicza około 20 cm na zasłony z każdej strony czyli 240 według mnie powinno wystarczyć :yes:

Venuska u Ciebie ostatnio ciągle takie przysmaki:D:D

Pozdrawiam Was obie:hug::hug:

Pysiaczku tort boski :yes: a to w ogóle mój pierwszy tort i mój pierwszy biszkopt, więc same rozumiecie że nóż strunowy był konieczny :D Fotek nie będzie bo we mnie się pasibrzuch rozbudził i ciągle go ciamkam, gdzie nie idę to talerz z ciastem niosę :rotfl: Zanieśliśmy dziś do teściów, zachwyt i oczywiście pytanie: Niunka a co tak mało? :D

No to szkoda, że fot nie ma, ale za to dobrze wiedzieć, że przepis wypróbowany, udał się i to że aż tak smakował wszystkim to najlepsza rekomendacja :D

Ivy z czym? :D

z pysznym kremem cytrynowym...

http://farm8.staticflickr.com/7205/6867214901_6e148e4353_z.jpg

lube wersja domowa dla ambitnych http://www.mojewypieki.com/przepis/lemon-curd---cytrynowy-krem

wydrukowałam przepis na ten masłowy lemon (mnie by się przydało cinieco tłuszczyku) i w weekend zrobię :).

Dwa tygodnie temu zrobiłam ghee (wcinam ze słoika, tak mi smakuje) a widzę, że to kolorowo zbliżone:).

dostajesz co jakiś czas 9 stów na karcie do ikea ?bo się pogubiłam ... czy o premii piszesz ?

Moja grudniowa idzie na drzwi szklane :(

Hmm, może ja powinnam pracę zmienić?

Ani kart nie dostaję, ani premii.

Ja dostaję raz na pół roku premię pieniężną i w tym samym czasie 900 zł od którego odprowadzają mi podatek na bony i karty podarunkowe jakie sobie sama wybiorę ;) Ja akurat IKEA :D
Ja dostaję raz na pół roku premię pieniężną i w tym samym czasie 900 zł od którego odprowadzają mi podatek na bony i karty podarunkowe jakie sobie sama wybiorę ;) Ja akurat IKEA :D

chyba muszę tez zmianić pracę :bash: