Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Olu dzięki wielkie, no faktycznie laseczka z ciebie, nie uwierzycie ale faktycznie mąż koło mnie:lol2::lol2::lol2::lol2:dzięki bogu nie zdążył przeczytac:lol2:

Ah Ci mezowie, oni to potrafia rozpraszac.. :rotfl::rotfl::rotfl:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale ja w pracy jestem

Reni co tam, że w pracy:lol2: no chyba Wam to nie przeszkadza:lol2:

:lol2::lol2:

Oli zdjęcia już znam i z ostatniej naszej wirtualnej fotorelacji zapamiętałam, że Ona rozmiar ma dziecięcy:lol2::hug:

No to mialam nosa :rotfl:

Ale bardzo ladnie Ci jako blondince :D

Olu dzięki wielkie, no faktycznie laseczka z ciebie

Dziękuję bardzo :hug::hug:,nawet jeśli to na wyrost ,to i tak mi miło :)

Oli zdjęcia już znam i z ostatniej naszej wirtualnej fotorelacji zapamiętałam, że Ona rozmiar ma dziecięcy:lol2::hug:

:lol2::lol2:

Mąż zadowolony ,bo nie ma problemu jak chce mi kupić w prezencie jakiś ciuszek (oczywiście szybciej upatrzony przeze mnie ;)).Idzie do sklepu i prosi o najmniejszy rozmiar :rotfl::rotfl:

Kupiona w Witeksie z serii Palace:

http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/5952/palace-patera-117577.jpg - na żywo nie widać tego kółka, wygląda na prostą :yes: no i duuuuuża jest, na pewno dużo ciasta na nią właduję :yes:

Witam z rana :bye: tak tak wstałam pół godziny temu :lol2: pospałam tak pierwszy raz od lutego br kiedy to w domu pojawiła się Fionka :lol2: dziś leniuchuję cały dzień, na wieczór tylko sprzątnę i może łaskawie jakiś obiad ugotuję :rolleyes:
Analizujemy sobie cały czas ten bufet na plecach kanapy :cool: no i wstępnie skłaniamy się aby postawić tam jednak nie bufet, a konsolkę :yes: nie, nie, nie tę czarną :lol2: raczej prostą drewnianą :yes: serwis myślę, że spokojnie zmieszczę do meblościanki tv jak już kiedyś będzie :yes:

Przed Świętami będę mieć kartę do Ikea :wiggle: boszzzz żebym nie zapomniała jej zamówić :D bo tylko do 5-tego grudnia mam czas.

Wczoraj zapaliłam się, że jedziemy dziś kupić karnisze do salonu - mi jednak nic w oknie bardzo doskwiera :bash: no ale przeca muszę mieć na stelaż łóżka i szafki :bye: także po nowym roku, biorę się za te okna :)

No i mam takie pobożne życzenie, że zamówimy drzwi na dół na początku lutego :yes: boszzz jak mi te obdrapane mury już przeszkadzają :cry:

Nesska dokładnie :yes: Niby mamy wzór wybrany, ale ja mam kolejny pomysł który na pewno bardzo mojego męża ucieszy :rolleyes:

Natalia tak, takie proste metalowe profile wysokie na 4 cm z szyną od dołu :yes: