Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

u mnie uszka robi mama mojego Męża - zawsze w dniu wigilii bo według niej tylko świeże są dobre;) a ja to co zostaje skrzętnie w woreczki upycham i do zamrażarki i po świętach te rozmrażane bardziej mi smakują jak w Wigilię;)
  • Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I podsmażone :D uwielbiam uszka, zawsze w Wigilię tyle ich zjem, że nie ma miejsca na inne rzeczy :oops:.

Venuska, robisz ten torcik makowy na święta raz jeszcze? Bo ja robię, mam nadzieję że nie bujałaś że taki dobry :D.

helloł:bye:

mirela chce o seksie a tu o uszkach:lol2:

tak wiec ja jestem cwana i zamówiłam, sobie w knajpie 200 uszek i 100 pierogów, ja nie mam kiedy kleić a wogóle to mi sie nie chce

tak wiec ja jestem cwana i zamówiłam, sobie w knajpie 200 uszek i 100 pierogów, ja nie mam kiedy kleić a wogóle to mi sie nie chce

fajnie ze masz takie dobre miejsce, ja niestety nie trafiłam na dobre kupne uszka i perogi.....

tak wiem:), to jest knajpa gdzie robią rózne przyjęcia, ja zamawiam mówie co chce i Panie mi robią, są bardzo dobre bo w zeszłym roku już zamawiałam i też nie drogo bo chyba 200 zł za 200 uszek i 100 pierogów, a nie wspomnę ile roboty

Witam Panie:)

temat jedzeniowy mój ulubiony zaraz "po" :D

ja chciałam gotowce zamówić - ale nie umiem trafić na panią która robi cienkie ciasto...takie na prawdę cieniutkie.

Chyba ja, mama i bratowa w jakiś dzień usiądziemy i będziemy lepiły

barsczyk jest idelany na kolejny dzień ;) u mnie niestety prawie nigdy nie zostaje , bo daje dużo buraków i jakoś mało płynu wchodzi. Musze sobie taki jak na pranie hihi zakupic co by zrobić go duuuuzo ;)