Venus_m 28.12.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 jezdem:P Dziewczynki a znacie stare porzekadło "lepiej zjeść i odchorować niż by miało się zmarnować" ? Ja tam zawsze jestem wierna Byliśmy dziś na wyprzedażach, no i oczywiście latałam za ciuchami a kupiłam koszulęw Tchibo (znowu ) i patelnię za 50% ceny Tefala oraz dwie pokrywki 32 i 28 cm, to wszystko w cenie uwaga 130 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.12.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 50% rabaty czyli ile zaoszczędziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.12.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Venusku, przepraszam ze u Ciebie sie tak wetne ale mam pytanko gdzie był ten watek z przepisami na rózne ciekawe danka? szukam czegos na sylwestrową zabawe, bo kroi sie u nas niezła imprezka.. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.12.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Hmn...patelnia normalnie katalogowo kosztowała ok 120 więc to na pół i każda pokrywka ok 60-65 zł i mamy 130 zł razem Aniu ja polecam Kwestię Smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Venusku, przepraszam ze u Ciebie sie tak wetne ale mam pytanko gdzie był ten watek z przepisami na rózne ciekawe danka? szukam czegos na sylwestrową zabawe, bo kroi sie u nas niezła imprezka.. hehe Anetka S swego czasu dużo wkleiła u siebie na 3 str. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?185668-Aneta-dom-inspiracje-i-takie-tam-reaktywacja/page3 Czasem tam zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.12.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 22 a ja zjadłabym coś dobrego eh no nic, trzeba się za siebie wziąć bo nawet ciuchów nie chce mi się kupować przy tej wadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 22 a ja zjadłabym coś dobrego eh no nic, trzeba się za siebie wziąć bo nawet ciuchów nie chce mi się kupować przy tej wadze Ja piję właśnie słodkie Likier jajeczny pociągam , już trzeci kilonek poszedł la la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ja pralinki od teściowej wsuwam, mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.12.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 o wy cholery idę po trufle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Smacznego Venus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.12.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 o wy cholery idę po trufle! Szalej, szalej, jeszcze trzy dni i skończą trufle i serniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.12.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 hahhaa ja już pół kilo michałków wciągnęłam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.12.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 jezdem:P Dziewczynki a znacie stare porzekadło "lepiej zjeść i odchorować niż by miało się zmarnować" ? Ja tam zawsze jestem wierna znam w innej wersji" lepiej zjeść i zwymiotować niż wyrzucić i zmarnować ":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.12.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Justynkoekstra choineczkaa tak sie bałaś o te bombeczki niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.12.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Witam sie poświatecznie grubsza o 1,5 kg Ja tez mam postanowienia noworoczne - juz nawet zrobiłam cos w ich kierunku Kupiłam kije do Nordic Walkingu i przywiozłam ze starej piwnicy rowerek stacjonarny Juz nawet pojeździłam ale póki co to mnie doopa od siodełka boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.12.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 A ja nawet nie chcę wiedzieć o ilem grubsza, ale na bank więcej niż 1,5 kg Do Sylwestra pewnie już nie zrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 28.12.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Justyna, będę do Ciebie zaglądać maksymalnie do 18 Na jaką szerokość łóżka ostatecznie zdecydowaliście się, 160 czy 180? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Hłehłe, a ja wcale nie grubsza po świętach Dziewczynki, odrobina silnej woli No dobra, chore dziecko, mąż, migrena i samodzielne gotowanie - też działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 hahha a ja już pół kilo michałków wciągnęłam:wiggle: Oj ja całe święta urzędowałam z białymi Michałkami, w końcu mąż chciał jednego żeby zobaczyć czym się zachwycam. Dałam a on e...... no to zabrałam bo nie jest godzien tego smaku znam w innej wersji" lepiej zjeść i zwymiotować niż wyrzucić i zmarnować ":rolleyes: Justynko ekstra choineczka a tak sie bałaś o te bombeczki niepotrzebnie w następnym roku musiałam mężu obiecać, że dodamy kolor czerwony, chociaż dla mnie ta co jest teraz jest super elegancka. Moja mama zachwycona choinką, zachwycała się czarnymi bombkami, tymi brokatowymi wielkimi z Almi a także szklanymi ptaszkami Witam sie poświatecznie grubsza o 1,5 kg Ja tez mam postanowienia noworoczne - juz nawet zrobiłam cos w ich kierunku Kupiłam kije do Nordic Walkingu i przywiozłam ze starej piwnicy rowerek stacjonarny Juz nawet pojeździłam ale póki co to mnie doopa od siodełka boli ja sobie zawsze wymyślam, że będę ćwiczyć. Jadę kupić wszystko od A do Z w Go Sporcie np a później idę 2-3 razy i mi się nie chce A ja nawet nie chcę wiedzieć o ilem grubsza, ale na bank więcej niż 1,5 kg Do Sylwestra pewnie już nie zrzucę Dobrze, że my nigdzie nie idziemy, tylko ograniczamy się do randki w łóżku Justyna, będę do Ciebie zaglądać maksymalnie do 18 Na jaką szerokość łóżka ostatecznie zdecydowaliście się, 160 czy 180? Dzustaa materac 160 cm, więc łóżko ma 180 cm. Gdybyśmy wzięli większy materac to łóżko miałoby 2m a po próbach na kocu i materacu na podłodze wiedzieliśmy, że będzie niedobrze (niewygodnie) - od razu wpadalibyśmy na ścianę Hłehłe, a ja wcale nie grubsza po świętach Dziewczynki, odrobina silnej woli No dobra, chore dziecko, mąż, migrena i samodzielne gotowanie - też działa. Ty szczypiorze to byś mogła akurat przytyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.12.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 rany, ja też wczoraj wieczorem wcięłam prawie całą bombonierkę ptasiego mleczka pomarańczowego:sick: Venusko - i uśmiechnęłam się na Twoje słowa o ćwiczeniach. Ja kupuję wszystkie oddychające rzeczy przed wyjazdem na narty,bardzo szczegółowo kupuję,jakbym byłą J. Kowalczyk Następnie zjadę parę razy z góry i ląduję zmęczona i zadowolona w jakieś kawiarni. Taki sportowiec ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts