Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

jezdem:P

Dziewczynki a znacie stare porzekadło "lepiej zjeść i odchorować niż by miało się zmarnować" ? Ja tam zawsze jestem wierna :lol2:

Byliśmy dziś na wyprzedażach, no i oczywiście latałam za ciuchami a kupiłam koszulęw Tchibo (znowu :lol: ) i patelnię za 50% ceny Tefala oraz dwie pokrywki 32 i 28 cm, to wszystko w cenie uwaga 130 zł :wiggle:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusku, przepraszam ze u Ciebie sie tak wetne ale mam pytanko gdzie był ten watek z przepisami na rózne ciekawe danka? szukam czegos na sylwestrową zabawe, bo kroi sie u nas niezła imprezka.. hehe

Anetka S swego czasu dużo wkleiła u siebie na 3 str. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?185668-Aneta-dom-inspiracje-i-takie-tam-reaktywacja/page3

Czasem tam zaglądam ;)

Witam sie poświatecznie grubsza o 1,5 kg :bash: :mad:

Ja tez mam postanowienia noworoczne - juz nawet zrobiłam cos w ich kierunku :yes: Kupiłam kije do Nordic Walkingu i przywiozłam ze starej piwnicy rowerek stacjonarny :p Juz nawet pojeździłam ale póki co to mnie doopa od siodełka boli :sick:

hahha

a ja już pół kilo michałków wciągnęłam:wiggle:

Oj ja całe święta urzędowałam z białymi Michałkami, w końcu mąż chciał jednego żeby zobaczyć czym się zachwycam. Dałam a on e...... no to zabrałam bo nie jest godzien tego smaku :lol2:

znam w innej wersji" lepiej zjeść i zwymiotować niż wyrzucić i zmarnować ":rolleyes:

:rotfl:

Justynko

ekstra choineczka

a tak sie bałaś o te bombeczki niepotrzebnie

:wiggle: w następnym roku musiałam mężu obiecać, że dodamy kolor czerwony, chociaż dla mnie ta co jest teraz jest super elegancka. Moja mama zachwycona choinką, zachwycała się czarnymi bombkami, tymi brokatowymi wielkimi z Almi a także szklanymi ptaszkami :wiggle:

Witam sie poświatecznie grubsza o 1,5 kg :bash: :mad:

Ja tez mam postanowienia noworoczne - juz nawet zrobiłam cos w ich kierunku :yes: Kupiłam kije do Nordic Walkingu i przywiozłam ze starej piwnicy rowerek stacjonarny :p Juz nawet pojeździłam ale póki co to mnie doopa od siodełka boli :sick:

:rotfl: ja sobie zawsze wymyślam, że będę ćwiczyć. Jadę kupić wszystko od A do Z w Go Sporcie np a później idę 2-3 razy i mi się nie chce :lol2:

A ja nawet nie chcę wiedzieć o ilem grubsza, ale na bank więcej niż 1,5 kg :sick: Do Sylwestra pewnie już nie zrzucę :rotfl:

Dobrze, że my nigdzie nie idziemy, tylko ograniczamy się do randki w łóżku :lol:

Justyna, będę do Ciebie zaglądać maksymalnie do 18 :bash:

Na jaką szerokość łóżka ostatecznie zdecydowaliście się, 160 czy 180?

Dzustaa materac 160 cm, więc łóżko ma 180 cm. Gdybyśmy wzięli większy materac to łóżko miałoby 2m a po próbach na kocu i materacu na podłodze wiedzieliśmy, że będzie niedobrze (niewygodnie) - od razu wpadalibyśmy na ścianę :D

Hłehłe, a ja wcale nie grubsza po świętach :p

Dziewczynki, odrobina silnej woli :p

:rotfl:

No dobra, chore dziecko, mąż, migrena i samodzielne gotowanie - też działa.

Ty szczypiorze to byś mogła akurat przytyć :hug:

rany, ja też wczoraj wieczorem wcięłam prawie całą bombonierkę ptasiego mleczka pomarańczowego:sick:

Venusko - i uśmiechnęłam się na Twoje słowa o ćwiczeniach. Ja kupuję wszystkie oddychające rzeczy przed wyjazdem na narty,bardzo szczegółowo kupuję,jakbym byłą J. Kowalczyk :rolleyes: Następnie zjadę parę razy z góry i ląduję zmęczona i zadowolona w jakieś kawiarni. Taki sportowiec ze mnie.