Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus- przychodze z zapytaniem.

Widzialam Twoje krzesla w jadalni ,jak wyglada sprawa rysowania sie powierzchni siedzacej?I czy mialas moze okazje widziec "na zywo" biale w polysku?

Sprzedalam swoje i musze miec cos bialego i Twoje bardzo mi sie podobaja,co prawda maz zapiera sie nogami i rekami ze plastkiku w domu nie chce ,ale jak zamowie to juz nic zrobic nie bedzie mogl;)

Czy podasz namiar na sklep w ktorym kupilas?

DZIEKUJE BARDZO!!!!!!!!!!!!!!!!

Gumisia zamawiałam w d2 (czyt. de kwadrat) taki sklep dizajnerski :p ale np eamsa w decolaab i też jestem bardzo zadowolona. Białe widziałam, ale na przeźroczystych najmniej widać zarysowania. Po prawie dwóch latach porysowane mam tylko jedno siedzisko, po dziecku siostry który jeździł po nim wagonikami czego żadna z nas nie zarejestrowała :lol2: od jeansów i normalnych ciuchów nie zauważyłam zarysowań. Wbrew pozorom są bardzo wygodne :)

Gumisia zamawiałam w d2 (czyt. de kwadrat) taki sklep dizajnerski :p ale np eamsa w decolaab i też jestem bardzo zadowolona. Białe widziałam, ale na przeźroczystych najmniej widać zarysowania. Po prawie dwóch latach porysowane mam tylko jedno siedzisko, po dziecku siostry który jeździł po nim wagonikami czego żadna z nas nie zarejestrowała :lol2: od jeansów i normalnych ciuchów nie zauważyłam zarysowań. Wbrew pozorom są bardzo wygodne :)

DZIEKUJE BARDZO!!!!

ZNAM ICH!!Zamawialam Pantonki dla mojego Olinka u nich(oczywiscie dizajnerskie podrobki;))

Kurde eams tez mi sie strasznie podoba ,ale to juz u meza nie przejdzie:rolleyes:Moge SE do gabineciku zamowic :rolleyes:

Znalazlam cos takiego i tez mi sie podoba

Co myslisz?

http://www.sklep.meble.pl/p208427,krzeslo-frutta-bialy-naturalne-drewno.html

Pytam wlascicielki fajnych domow:rolleyes:

Generalnie chcialabym zeby bylo biale,nie kosmicznie drogie i moze byc"naturalne"-tu sie maz ucieszy:lol2:

Może zacznij od eamsa w gabinecie? Jak przyjdzie postaw do stołu i udowodnij mężu, że jest genialny. Ja dziennie dużo czasu na nim siedzę właśnie w komputerowym gdzie się relaksujemy.

Eamsy są fajne, ghosty są fajne (ale chyba nie do Ciebie), chyba że modele bardziej kanciaste? :) Tapicerowane na płozach.... albo pantony :) i mogłabyś moje marzenie zrealizować i w szczytach dać pantony z dupką ;)