Venus_m 04.01.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 to ja tego nie zarejestrowałam, koszmar !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.01.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Trafiłam na bardzo ładne abażury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 05.01.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 witam za radą Julianny nieśmiało proszę o radę w moim wątku dot. umywalki dylematy łazienkowe nieraz zaglądam do Twojego wątku i podziwiam wyczucie smaku będę wdzięczna za pomoc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 05.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 I ja pochwalę abażury, bardzo ładne udany zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.01.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Słonko Ankie dzięki, zobaczymy jak będzie po powieszeniu, ale z założenia ma być skromnie i elegancko, w końcu to dwie lampy w niedużej odległości, a za chwilę brązowo-złota tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.01.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 ale seee ładniutkie abażurki strzeliłaś ty szperaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.01.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Piękny abażurek wypatrzyłaś Taki... plisowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.01.2013 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 yhy dwa abażury dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 super te abażury:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ooo nawet Magdzie się podobają, czyli dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.01.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 w sklepie Magdyzz widze takie potrójne cudo którego kiedys szukalas...i jakas wyprzedaz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Widziałam ale chyba za małe dla mnie, ja bym chciała takie z 50 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.01.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Widziałam ale chyba za małe dla mnie, ja bym chciała takie z 50 cm. średnicy czy wysokości ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Venus- przychodze z zapytaniem. Widzialam Twoje krzesla w jadalni ,jak wyglada sprawa rysowania sie powierzchni siedzacej?I czy mialas moze okazje widziec "na zywo" biale w polysku?Sprzedalam swoje i musze miec cos bialego i Twoje bardzo mi sie podobaja,co prawda maz zapiera sie nogami i rekami ze plastkiku w domu nie chce ,ale jak zamowie to juz nic zrobic nie bedzie mogl;)Czy podasz namiar na sklep w ktorym kupilas? DZIEKUJE BARDZO!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Gumisia zamawiałam w d2 (czyt. de kwadrat) taki sklep dizajnerski ale np eamsa w decolaab i też jestem bardzo zadowolona. Białe widziałam, ale na przeźroczystych najmniej widać zarysowania. Po prawie dwóch latach porysowane mam tylko jedno siedzisko, po dziecku siostry który jeździł po nim wagonikami czego żadna z nas nie zarejestrowała od jeansów i normalnych ciuchów nie zauważyłam zarysowań. Wbrew pozorom są bardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Gumisia zamawiałam w d2 (czyt. de kwadrat) taki sklep dizajnerski ale np eamsa w decolaab i też jestem bardzo zadowolona. Białe widziałam, ale na przeźroczystych najmniej widać zarysowania. Po prawie dwóch latach porysowane mam tylko jedno siedzisko, po dziecku siostry który jeździł po nim wagonikami czego żadna z nas nie zarejestrowała od jeansów i normalnych ciuchów nie zauważyłam zarysowań. Wbrew pozorom są bardzo wygodne DZIEKUJE BARDZO!!!! ZNAM ICH!!Zamawialam Pantonki dla mojego Olinka u nich(oczywiscie dizajnerskie podrobki;)) Kurde eams tez mi sie strasznie podoba ,ale to juz u meza nie przejdzie:rolleyes:Moge SE do gabineciku zamowic Znalazlam cos takiego i tez mi sie podoba Co myslisz? http://www.sklep.meble.pl/p208427,krzeslo-frutta-bialy-naturalne-drewno.html Pytam wlascicielki fajnych domow:rolleyes: Generalnie chcialabym zeby bylo biale,nie kosmicznie drogie i moze byc"naturalne"-tu sie maz ucieszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No....nie mój stajl wydaje mi się, że są okrutnie niewygodne. A może tapicerowane na płozach? Nie muszą być chińskimi podróbkami przecież : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No....nie mój stajl wydaje mi się, że są okrutnie niewygodne. A może tapicerowane na płozach? Nie muszą być chińskimi podróbkami przecież : Ale ja sie nie zapieram ze nie moga byc Chinskie;),Wrecz nie musza miec wloskiej ceny;) Masz jakis typ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Może zacznij od eamsa w gabinecie? Jak przyjdzie postaw do stołu i udowodnij mężu, że jest genialny. Ja dziennie dużo czasu na nim siedzę właśnie w komputerowym gdzie się relaksujemy. Eamsy są fajne, ghosty są fajne (ale chyba nie do Ciebie), chyba że modele bardziej kanciaste? Tapicerowane na płozach.... albo pantony i mogłabyś moje marzenie zrealizować i w szczytach dać pantony z dupką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.01.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 fajniusie abazury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts