Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni teraz chyba pokolenie wygodnickich np. mój brat:D ma 27 lat i ani myśli o zakładaniu rodziny i wyprowadzce, nawet w DDTVN był chyba przedwczoraj reportaż o tym, ze dzieci ciężko z domów rodzinnych wygonić;)

Dlatego jak chcą się wyprowadzić, to jeszcze należy pomóc... :lol2: a potem drzwi przekluczyć,... :rolleyes:

Ciągle słyszę od starszych koleżanek, że jak im ten pierwszy impuls do usamodzielnienia się minie to trudno ich się pozbyć. Patrz mój szwagier (do 31 lat :o )

Byliśmy w MG:wiggle:

Kupiłam dwie swieczuszki po które wybieralam sie trzy miesiące:o dostałam nagrodę w postaci wielkiej, pięknej, zimowej świecy :rolleyes:

Obiecuje w weekend obfoce łazienkę dolną, bo obiecalam wieki temu, a teraz mam powód świeczniki nie będą puste.

Oczywiście nie mogę żyć przez zastawe stolowa w MG :cry: moje wymarzone talerzyki okazały Sie na żywo cuuuudne...

Trochę gaduł-gadulinek poczytałam :p

idę szukać lamp :rolleyes:

Oczywiście nie mogę żyć przez zastawe stolowa w MG :cry: moje wymarzone talerzyki okazały Sie na żywo cuuuudne...

:hug:

które to?:rolleyes:

wiem że pewnie było:oops:

Chyba nie było :no: Najbardziej wielbię przezroczyste talerze z kuleczkami szklanymi na boku :cry: Później całą zastawę z szarą obwódką i chromowanym (patynowym?) wykończeniem :rolleyes:

Napatrzyłam się dziś jak pięknie migotały na stole :wiggle:

Byliśmy w MG:wiggle:

Kupiłam dwie swieczuszki po które wybieralam sie trzy miesiące:o dostałam nagrodę w postaci wielkiej, pięknej, zimowej świecy :rolleyes:

Obiecuje w weekend obfoce łazienkę dolną, bo obiecalam wieki temu, a teraz mam powód świeczniki nie będą puste.

Wiesz, że prawie byśmy się spotkały???

Byłam dziś w Wwie, myślałam o Magdzie i o Tobie - ale obowiązki mi nie pozwoliły poszaleć w ogóle po sklepach i do MG nie dotarłam:(

Wiesz, że prawie byśmy się spotkały???

Byłam dziś w Wwie, myślałam o Magdzie i o Tobie - ale obowiązki mi nie pozwoliły poszaleć w ogóle po sklepach i do MG nie dotarłam:(

ale chyba byłaś w Złotych Tarasach skoro widzialaś wystawkę KA ;)

Chyba nie było :no: Najbardziej wielbię przezroczyste talerze z kuleczkami szklanymi na boku :cry: Później całą zastawę z szarą obwódką i chromowanym (patynowym?) wykończeniem :rolleyes:

Napatrzyłam się dziś jak pięknie migotały na stole :wiggle:

Oj to śliczności - idę oblukać :rolleyes:

Sharlo :hug: Kurczę a ja dziś zaszłam, bo już wczoraj chciałam ale deszczysko było straszne.

Mój kochany mąż powiedział, że mi kupi te talerzyki na Walentynki :wave:

Moja pierwsza delegacja :p a to dlatego, że świta do ostatniej chwili się zmieniała, miał być facet, ale nie było i później rozpaczałyśmy z dziewuchami że pociąg za chwilę :cry:

Czy wy przeczytałyście o talerzykach? ! :D :wave: :hug: