Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale kurzu nie widać w pogodę:D

To jest to, za każdym razem jak jest pochmurno, to się pocieszam, że przynajmniej kurzu nie widać i nie muszę ze ścierą latać :D

a Venus pewnie pączki wcina albo mamę na zakupowanie po Warszawie zabrała :yes:

Venuska tak smutno bez Ciebie. Odwiedzam Cię prawie codziennie. Normalnie to byłoby okropne nawet gdybym była Twoją mamą. Na pewno jestem starsza od niej bo ja mam starsze dzieci.. A tak wirtualnie to jesteś takim promyczkiem dla mnie. Uwielbiam oglądać Wasz dom i podpatrywać jak sobie go urządzacie. Zobaczyłam w realu Twoje swieczniki. U mnie sa z takimi kamykami.. pozdrawiam

VENUS ja z pytaniem(troche trudno przebic sie przez tyle postów, wiec wybacz),fronty kuchni to palisander( fornir?) jaką ma powłokę mat czy połysk- czy widac palce itp??czy uchwyty sa wygodne???jakie ewentulanie teraz bys wybrała??

pytam bo tez wybralam fornir palisander i szukam gotowych realizacji,ale musze zdecydowac czy mat czy połysk.

szafa w wiatrołapaie z czego(kolor)??

dziekuję

Czesc Venuseczku:hug:

Pytalas, czy planujemy kotke czy kiciola-zarezerwowalismy wstepnie takie oto cudo

......wkleiłam u siebie....

(zaraz usune) ale wszystko sie wyjasni po testach u Mi....:( juz sie boje a tak strrrasznie kcem kociaczka:yes:

Hej Venusko :hug:, dopiero zobaczyłam nabytki z MG ... super :)

Talerzyki miodzio, ja sie czaję też na talerzyki ale ciut inne. No i świeczniki mi się baaardzo podobają :yes:

Zobaczymy co mi się uda upolować w sobotę :p

:hug:

Widziałam!! :D:D cudny, trzymam kciuki, żebyście mogli mieć tę puchatą kulkę żeby nie powiedzieć dupkę :D

A ta co tak cicho siedzi od rana? ;) Pewnie nie ma czasu na pisanie bo je pączki i faworki :rotfl:

mamusią się cieszy:D

i mamusiowymi wypiekami :D

Ano :popcorn: mama nam obwarzynków zrobiła :cool: czuję, że przytyłam :D

marta a ty chyba miałaś fotki wklejać??????????????????

no właśnie, zaraz idę skontrolować :p

wiem!!!!!ale czekam na słońce żeby były ładniejsze:P jak tak ponuro , to ja nie lubiem robić fotek, o!

To jest to, za każdym razem jak jest pochmurno, to się pocieszam, że przynajmniej kurzu nie widać i nie muszę ze ścierą latać :D

a Venus pewnie pączki wcina albo mamę na zakupowanie po Warszawie zabrała :yes:

Mamę zabraliśmy do Piaseczna do Fashion House, kupiła sobie super spodnie jedne za 9 zł a później dwie pary po 50 zł w Marks&Spencer. Moja mama ma specyficznie chude nóżki i znalezienie spodni w kant jest bardzo trudne :yes: ale były tak mega, że od razu zarządziłam kupno 2 par :)

Venusko - gdzie jesteś? Z Mamą?

ano, wylegiwałam się z nią i Prinsiem w sypialni :lol: ale nie chciałam za dużo klikać, bo w końcu gość ważniejszy, wybaczcie :D w między czasie stękałam jej do zdjęć na fb w Mincie :D

Venuska tak smutno bez Ciebie. Odwiedzam Cię prawie codziennie. Normalnie to byłoby okropne nawet gdybym była Twoją mamą. Na pewno jestem starsza od niej bo ja mam starsze dzieci.. A tak wirtualnie to jesteś takim promyczkiem dla mnie. Uwielbiam oglądać Wasz dom i podpatrywać jak sobie go urządzacie. Zobaczyłam w realu Twoje swieczniki. U mnie sa z takimi kamykami.. pozdrawiam

:hug: :hug: te z kamykami też u nas są, ale ja chciałam bez :)

VENUS ja z pytaniem(troche trudno przebic sie przez tyle postów, wiec wybacz),fronty kuchni to palisander( fornir?) jaką ma powłokę mat czy połysk- czy widac palce itp??czy uchwyty sa wygodne???jakie ewentulanie teraz bys wybrała??

pytam bo tez wybralam fornir palisander i szukam gotowych realizacji,ale musze zdecydowac czy mat czy połysk.

szafa w wiatrołapaie z czego(kolor)??

dziekuję

Wybaczam, rozgrzeszam :lol2: Fornir palisander naturalny kupiony w Lamin Art w wysokim połysku. Każdy nam odradzał ten połysk na ciemnym fornirze, ale uparłam się i teraz wybrałabym tak samo. Dobrze wyszło, że ostatecznie musiałam dołożyć rączki na palisandrowych frontach bo jednak paluszki i mokre rączki było bardzo widać. Na białym połysku tak już nie jest :no: Szafa w wiatrołapie to biały lakier, polecam.

Zajechaliśmy dziś od niechcenia do TK MAXX w Blue City i kupiliśmy tortownicę o średnicy 20 cm !! okrutnie potrzebna, żeby robić zgrabne wysokie torty :yes: i dozownik do bidetu w łazience górnej :wiggle: czaiłam się na jeden z kolekcji ZARA HOME (mamy z tej serii kubek na szczotki i pastę) ale kosztował 100 zł, a róg już się nam ukruszył chociaż nie mam pojęcia od czego :wtf: ten w tk 39 zł :wiggle:

Fotki? proszzzz:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2106996_zps427a21bf.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2106993_zpsac013969.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2106990_zpsde44981a.jpg - Prinsio zamawiał masaż :lol2: