Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ala a Ty nie nocujesz?

P.S. Nie ma to jak sztuka mięsa w sosie, napisałam ja - pasibrzuch :lol:

Nocuję, w końcu chyba do rana będziemy się bawić :) A Ty co nie możesz nocować????? Ja zarezerwowałam 1 osobowy pokój, bo ja strasznie chrapię, ale może się z kimś innym umów. A jak Ci tak bardzo zależy to mogę zmienić na dwójkę :) ale wówczas musiałabys wziąc zatyczki do uszu :lol2:

Wiesz Justynko ja patrze z perspektywy wielu przeżytych lat, zawsze chciałam byc szczupła a nigdy nie byłam, to mój najwiekszy kompleks, czasami była naprawdę gruba i bardzo tego żałuję. Co prawda zawsze byłam sprawna, wygimnastykowana, ale co z tego wyglądałam jak hipopotam :( Jak patrzę teraz na młode dziewczyny podobne do kaszalota to sie zastanawiam, dlaczego o siebie nie zadbają. Wiem, że to trudno, że chciałoby się zjeść coś dobrego, ale jak się od młodości nie uzależni od jedzenia to później będzie łatwiej A tak co roku kilka kg więcej i w wieku 40 lat upodabniamy się do kaszalota :( Więc moim zdaniem trzeba uważać co się je :)

Alu muszę się za siebie wziąć, ale ja tak lubię jedzonko :lol2:

Venusku, ale do kaszalota chyba Ci sporo brakuje? No, chyba, że od lipca tak Cię przybyło :p

Poza tym, co to za bogini-anorektyczka :rotfl:

Alu muszę się za siebie wziąć, ale ja tak lubię jedzonko :lol2:

Venusko tu chodzi ogólnie, żeby nie przytyć, niekoniecznie się odchudzać :) nie każdy musibyć chudy starczy, żę będzie szczupły :) Ja Cie pamiętam jako apetyczną Venus. Zreszta ten nick do Ciebie bardzo pasuje :)

ale mój nick nie jest pochodną bogini :lol: chociaż tak brzmi, wiem.

Nie wnikam czego jest pochodną :lol2:

Najbanalniejsze pod słońcem skojarzenie i tyle :hug:

:hug: mnie się wasze skojarzenie podoba

No to się nie tłumacz i zostajemy przy bogini.

Tylko rąk nie strać :rotfl:

duśka na tej stronie są meliski przeceniane, te kulki były swego czasu po 459 zł, teraz akurat nie ma nic fajnego ale zaglądać warto

http://answear.com/damska/160-melissa.html

będę śledzić :) nigdy stamtąd nic nie zamawiałam, ale za taką cenę bym się nie wahała hihi

dziękuję pięknie!

Ale fakt, że dietetyk dużo daje.

Mój mąż schudł 30 kg zmieniając tylko częstotliwość i pory jedzenia. Więcej, zdaniem dietetyk, przy jego wzroście i masie mięśniowej nie ma sensu.

Może się w końcu zmobilizuję i z nim wybiorę na wizytę.

W moim wypadku pewnie pomogłoby mi to na skoki poziomu cukru.

Narendil a mogłabyś podać namiary na tego dietetyka? Czy on jest z Białego?

Narendil a mogłabyś podać namiary na tego dietetyka? Czy on jest z Białego?

zizi, to dr n. med. Białokoz – Kalinowska Irena, przyjmuje w Centrum Zdrowia Medycyna (http://www.damianbialystok.pl/).

Zdaniem męża, babka jest w porządku.

:bye: dziewczęta :D

Wtrącę się w rozmowę odnośnie Melissek :) Ja swoje "szpile" kupiłam tydzień temu a właściwie moja koleżanka mi kupiła w UK :yes: Warto przeglądać strony UK bo tam czasami pojawiają się fajne ceny na te buty :yes:

mnie dietetyk nie potrzebny :p starczy mi siostra technolog żywności :lol2 odchudziła mnie przed ślubem raz dwa.

Ślężanko ale w ciemno brałaś? nigdy ich nie miałaś? słyszę dużo opinii że są strasznie niewygodne, jak mam zapłacić za buty w okazji 500 stów to i tak nie jestem przekonana :sick:

mnie dietetyk nie potrzebny :p starczy mi siostra technolog żywności :lol2 odchudziła mnie przed ślubem raz dwa.

Ślężanko ale w ciemno brałaś? nigdy ich nie miałaś? słyszę dużo opinii że są strasznie niewygodne, jak mam zapłacić za buty w okazji 500 stów to i tak nie jestem przekonana :sick:

ja uważam że bardzo wygodne, miałam 3 pary balerinek, klapki i szpilki

Dłubie właśnie umowy dla Klajenta w j. angielskim, choljera :mad:

ja wczoraj robiłam dużą prezentację, dzisiaj tez mnie czekam:sick: Niestety moj angielski jest dość skromny wiec męczę sie przy tym zawsze ;)