pysiaczek 13.03.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Venus nasze łóżko ma 77cm wysokości ale szczerze mówiąc nie miałam pojęcia, że są jakieś dwa różne I tak mamy z tyłu zagłówek chowany dodatkowo A jaki masz rodzaj tkaniny? Bo coś czytałam, że beż? Ale jakaś alkantara czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.03.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 a ja wiem? zamsz? flok, nie wiem jak to się nazywa. Takie żeby kociaki nie podrapały Są dwie różne wysokości zagłówków, Twój do którego można dokupić szuflady chowane i ten niższy do których pasują szafki panelowe które mi wykupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.03.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ciekawa jestem strasznie jak Ci to wyjdzie Te gwoździki to dobry pomysł. Powiedz, że szybko się za to zabierasz ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 13.03.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ja zamawiałam na bazarze w Słomczynie Tkanina była ich, zabrudzeń nie mam więc nie wiem jak schodzą Wymiary to 204 szerokości, nóżki wysokość 15 cm. Pan niestety nie robi już sof z taką ramą jak nasza, bo nalatał się podobno strasznie aby zrobić nasze zlecenie. Dziękuje za podpowiedzi Mailuje z Panem, napisał że zrobi taką w podobnej cenie zobaczymy co z tego wyjdzie A pamiętasz może nazwę tkaniny? Ale męczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 13.03.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 no to kiedy bedzie ten zagłówek? weekend niedługo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dziękuje za podpowiedzi Mailuje z Panem, napisał że zrobi taką w podobnej cenie zobaczymy co z tego wyjdzie A pamiętasz może nazwę tkaniny? Ale męczę ... Tym moim? Może odetchnął po tej naszej ramie i znowu ją robi no to kiedy bedzie ten zagłówek? weekend niedługo !!! Po wypłacie Mierzyłam wczoraj tkaninę pi razy drzwi, kupiliśmy w lato żeby zmierzyć jaki kolor...cholerka idealny ja to jednak umiem wybrać na podstawie wyobraźni Ciekawa jestem strasznie jak Ci to wyjdzie Te gwoździki to dobry pomysł. Powiedz, że szybko się za to zabierasz ok? Po Świętach Tylko myślimy żeby zrobić w sypialni nasze docelowe łóżko więc te byłoby do gościnnego....będę musiała sprzedać sofę prawie nówkę sztukię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.03.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 malm robi wypad, już? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 zależy jak u nas z cashem będzie, bo priorytet to przygotowanie domu na venusiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.03.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 co ja słyszę? jakoś w niedalekiej przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Jezdem:D Co chce wiedzieć i czy to prawda że się wybiera Bo jak tak, to ja się łogromnie cieszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perla 22 14.03.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam wszystkich użytkowników tego forumJa również buduję dom, podobnie jak Venus dom w mirabelkach. Obecnie jestem na etapie wykańczania. Strasznie żałuję, że tak późno znalazłam to forum bo po drodze miałam różne dylematy a jak widzę, to bardzo fajnie tu sobie doradzacie. Pozwoliłam sobie obejrzeć je i troszkę poczytać od pierwszej strony do końca. Piękny dom Venus i przepięknie ze smakiem urządzany. Jestem zszokowana tym, że mamy tyle podobnych pomysłów (ściana z cegły na klatce schodowej i w salonie, identyczny układ mebli w kuchni). Ja niestety nie jestem jeszcze tak daleko jak Ty Venus ale mimo wielu braków mieszkamy tu już od ponad roku. Zaczęliśmy od urządzania góry (mamy dwójkę dzieci). Nasz dom został trochę powiększony i częściowo podpiwniczony. Jeżeli nie macie nic przeciwko, to czasem chętnie podpatrzę i włączę się do dyskusji. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No wybrałaby się żeby takiej Franczesce zamówienie na różowe Venusiątka złożyć obiecuję będę non stop głaskać brzucha i całować odczytaj prywa! Reni jakieś tam plany są u nas droga niestety może być dłuższa niż standardowo:eek: Na pewno muszą być drzwi i balustrada schodowa, reszta może poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Perla witam!! nareszcie mirabelkowicz wprowadzony !! Rozumiem, że priorytety są inne jak są dzieci, dlatego ja właśnie tak bardzo cisnę różne tematy bo wiem, że później to już kaplica, przepadnę w wybieraniu ubrań dla chłopców. Zapraszam oczywiście do dyskusji, może wkleisz też tutaj zdjęcia waszej mirabelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perla 22 14.03.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Cieszę się bardzo. Jasne, że wkleję. Tak wogóle to muszę zrobić trochę zdjęć bo dawno już nie robiłam. Wieczorem wkleję te co mam i troszkę opiszę jak to obecnie u nas wygląda. Co do dzieci..to absolutna racja. Teraz one są najważniejsze...ich szkoła, języki, dodatkowe zajęcia i na to idzie sporo pieniędzy:). Mam chłopca 14 lat (jego pokój to tam gdzie Ty Venus masz sypialnię) i córeczkę 10 lat (ona ma pokój tam gdzie ty planujesz pokój dla swojego przyszłego dziecka:)) Oprócz tego na górze jest łazienka (tam gdzie Twoja). U mnie łazienka połączona jest z pralnią, która powstała kosztem garderoby syna. Ostatni pokój (ten na wprost jak się idzie po schodach) to nasza sypialnia, jest tam też garderoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Perla my mamy lustrzane odbicie, czyli syn ma pokój tam gdzie ja sypialnię ale generalnie to jest nasz komputerowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.03.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Venus,zadam pytanie na które zapewne odpowiedziałaś już wiele razy ale ja nie jestem w stanie dokopać się do tej informacji na forum:-( Pamietasz nazwę płytek podłogowych z kuchni i wiatrołapu? One są takie same? Będę wdzięczna za nazwę bądź jakiegoś linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Migotko tak, to Titan Gris firmy Halcon, kupowałam na Bartyckiej za 99zł/m2. Polecam bardziej na pewno te o strukturze lappato, te o które pytasz to typowy mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perla 22 14.03.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Venus, my też mamy lustrzane odbicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 14.03.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Tym moim? Może odetchnął po tej naszej ramie i znowu ją robi Tym Twoim :-) Mam nadzieję że odetchnął bo kanapa jest swietna i mam życzenie mieć podobna Koniecznie mieciutką, dlatego tak dopytuje. Miło czytać a Venuisatkowych planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ankie pytałaś jeszcze o tkaninę, ale ja nie wiem Bo wybrałam na próbniku na miejscu szara gęsto tkana, bez takich nitek ala jeans tylko klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts